3 сезон на кампанията на “wvw company”Дата25.10.2018
Размер33.51 Kb.
3 СЕЗОН НА КАМПАНИЯТА НА “WVW COMPANY” СТАРТИРА УСПЕШНО! След коледния първи сезон с участниците на сериала Късмет Чарли и подаръците 100хiPhone 5S и втория сезон с пъстроцветния нов БЪЛГАРСКИ онлайн канал iSight Channel

(може да го гледаш сега на www.vbox7.com/user:isight) , вече сме отново с вас с новия 3 сезон и героите на MARVEL. В онлайн канала ни може да гледате новите епизоди на КАМБАНКА-СЕРИАЛЪТ за първи път в БЪЛГАРИЯ. Този екземпляр е създаден с цел реклама. Всички продукти от новата ни колекция може да видите тук: www.wvwcompany.weebly.com . Всички права запазени.

WVW е собственост на WVW Company

В България организацията се управлява от: Deep.Blue-ProjectСписанието е създадено от В.Терзиев и се води като lite версия на оригинала WVW MAGAZINE WITH Marvel HEROES for 0.99$.

ЕКСЛКУЗИВНО!!!

Amazing Spider Man 3 – готовия проект отказан поради отсъствието на Андрю .
С подписването на споразумението между Sony Entertainment и Marvel Studios, беше добре спекулират, че Amazing Spider Man 3 няма да види дневна светлина. Това също означаваше, че Andrew Garfield няма да носи ципест костюма отново за да изкачи на стената.
Отчетите показват, че Amazing Spider Man 3 се нарича „разстояние” - поради различията между Андрю Гарфийлд и шефът на Sony Entertainment - Каз Хирай. Този сблъсък излезе на бял свят по време на събитие в Рио де Жанейро през миналото лято.
Експерти казват, че Kaz Harai щеше да се въведе Андрю Гарфийлд , като лице на Amazing Spider Man 3 по време на събитието, но по причини, най-известно, че Гарфийлд- краткосрочен, закалено и темпераментен актьорът , не дойде на шоуто. Той е бил в страната, когато събитието се провеждало, но решил да не се появи за него. Гарфийлд твърди ,че не се чувствал добре и поради тази причина не можал да се изкачи на сцената по време на събитието.
Това доведе до Kaz да променят речта си в последния момент и нещата вече не бяха същото . Ако всичко отиваше по план би имало официалното обявяване на Amazing Spider Man 3 и Андрю Гарфийлд би бил кръстен лицето на филма.
The Amazing Spiderman 3
Ефектът на доминото на тази водеща към ковашко сделка между Marvel Studios и Sony Entertainment. Актът, който бе извадил от Garfield не остави Kaz с всяка друга възможност, освен да оставят настрана идеята за Amazing Spider Man 3 и сключи сделка с Marvel Studios за нов Spider Man филм.
С подписването на сделката супергерой пълзящ по стените е част от Marvel Вселената и ще се види в предстоящия филм Капитан Америка: Гражданската война. Снимките за филма вече започнаха.
Добрата новина за Спайдърмен фенове е, че по сделката между двете компании може да видите индивидуален Spiderman филм която ще излиза по някое време през 2017 г. Мозъчни тръстове са течаща именно за ролята на Спайдърмен във филма и изглежда като те са се заселили за 18 годината Аса Бътърфийлд.
И двете дружества са искали актьор по-млади от Тоби или Garfield и оттам Аса изглежда да е идеалният на мача. Butterfield ще стане първият британец, който някога да играе ролята на Спайдърмен. Изглежда, че момчето следвайки стъпките на своите сънародници Хенри Кавил и Крисчън Бейл да вървим напред и да играе супергерой на екрана.
Бейл се гледа като на кръстоносците в "Батман в началото" и Хенри се разглежда като Супермен в "Човекът от стомана". Аса Бътърфийлд е известен с ролите си в Oscar спечелване филма, "Hugo" и „Sci-Fi - Играта на Ендър му".
Според докладите, Спайдърмен е определен да се върне в гимназията, а оттам и Marvel и Sony търсеха млад актьор да играе ролята. Феновете могат да очакват два солови Спайдърмен филми, идващи по пътя си. Имало е разговори за продължение, но няма официални потвърждения.

Източник: DAY HERALD

Кой искаш да продължи поредицата за Спайдър мен?Напиши името му тук.

В това поле напиши своите имена , възраст и телефонен номер.В играта могат да участват всички лица живеещи в република България.

Официалните правила може да прочетете на www.wvwcompany.weebly.com

Превод от Английски: И.Терзиева

Редактор на снимки: М.Халил
ВНИМАНИЕ! СПИСАНИЕТО НЕ Е ЕДНО КЪМ ЕДНО С ОРИГИНАЛА. НИТО ПРОГРАМАТА С КОЯТО Е ПРЕВЕДЕНА,

НИТО ПЪК ПРОГРАМАТА С КОЯТО Е ПУБЛИКУВАНИ СА ЕДНАКВИ. ГРАФИЧНИТЕ ДИЗАЙНИ СА ПРЕМАХНАТИ

ПОРАДИ ПРАВИЛО НА КОМПАНИЯТА – It is forbidden to use the graphic design of the magazine unless the number purchased against the value that it is $ 0.99 and is available only in English, Greek and French.

Разпространението на този екземпляр без разрешение на Deep.Blue-Project е строго забранено.www.wvwcompany.weebly.com

WVW Company International , USA


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница