9 строго секретни тайни за водораслите на АквасорсДата25.11.2017
Размер24.16 Kb.

9 строго секретни тайни за водораслите на Аквасорс


От kakafon създадено на February 26th, 2012


Въпросите

Сигурно много често сте се питали, защо водораслите са толкова препоръчвани без никой да ви е казал причините за това. Задавали ли сте въпроси от рода на: Какво пък толкова има във водораслите? С какво са изключителни? Изобщо знаем ли нещо за тях? Или може би е тайна? Не! Не е тайана. Въпреки това, аз ще ви я издам!И така

Знаете ли, че:

1. Водораслите са единствените, които съчетават всичко полезно от трите биологични царства на майката Земя – растения, животни, гъби. И аз не знаех.

2. Съдържат всички незаменими и множество заменими аминокиселини в най-лесно усвояема форма спрямо всички останали храни. Твърди се , че по това превъзхождат дори майчиното мляко.

3. Нямат странични ефекти, вредни влияния. Няма опасност от предозиране. Може да си ги пиете, като кока-кола за удоволствие. Стига това разбира се да ви понася на джоба.

4. Подпомагат организма сам да преодолее и да се справи с проблема без да се намесват радикално в неговото разрешаване. Или с други думи, микроводораслите слагат едно рамо на човешкия организъм в толкова естественото му усилие да се пребори. Обърнете внимание на думата “естествено”

5. Съдържат ненаситени мастни киселини Омега 3 и Омега 6

6.Съдържат всички жизнено важни витамини и минерали в идеални пропорции + калций, хлорофил(за пречистване на кръвта), бетакаротини, ДНК и РНК (храните богати на ДНК и РНК се смятат за изключителни храни за здравето и мозъка, с мощен подмладяващ ефект)

7. Съдържат Коензим Q10 – ето ви чист Коензим Q10 и не се налага да го мажете на лицето си

8. Фенилетиламин – естествен антидепресант, засилващ концентрацията и умствената дейност

9. Съдържат 60-70% белтъчини с над 95% усвояемостВодораслите са и единствените по своята същност, които съдържат:

1. Фикоцианин – вещество с мощен противовъзпалителен ефект – инхибира ензима COX – 2; стимулира отделянето на стволови клетки, които регенират мъртви тъкани; стимулира естествени интерферони

2. Естествен антибиотик - със свойствата на антибиотик, но бeз странични ефекти.

3. Бързо заздравяване на вътрешни и външни рани, стимулира стволови клетки и има антираков ефект.Освен всичко

Освен всичко изброено до тук водораслите са и най-мощния умунорегулатор, който стимулира отделянето на Т-клетките, естествените клетки “убийци”, макрофагите и естествения интерферон. Всички те са “отговорниците” за в нашето тяло за унищожаването на заразените с вирус  и рак клетки. Наред с това микроводораслите са и единствения познат природен продукт, стимулиращ отделянето на стволови клетки от костния мозък и миграцията им към увредените тъкани и органи. Това са причините те да са незаменими при превенцията на заболявания, като множествена склероза, алцхаймер, паркинсон, диабет, слединсултни състояния, инфаркт и др.Препоръките

Препоръчват се микроводораслите, като идеална храна за бебета, защото тя ще помогне на малките създания против неприятните колики, ще способства за цялостния растеж и развитието на мозъка, ще им помогне да развият силна имунна система.Препоръчват се микроводарслите и за бременни майки за по-добро развитие на плода, по-леко раждане, пълноценна кърма, здраве и енергия през бременността.

Препоръчват се микроводораслите и за спортисти,  ученици и студенти. Така ше се повиши спортната издръжливост и успеваемост, както и мисловната концентрация и умствения процес.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница