Александър МалиновДата07.08.2017
Размер24.48 Kb.Бул. “Александър Малинов“ № 31, София, 1729, България

academy.telerik.com
Академия на Телерик за начинаещи софтуерни инженери

Академията на Телерик (http://academy.telerik.com) е образователна инициатива на Телерик, която цели да разшири и задълбочи предлаганото в българските училища и университети обучение по информатика и информационните технологии.

Портфолиото на Telerik Academy включва над 20 курса по разработка на уеб, десктоп и мобилни приложения, стотици видео уроци, ИТ семинари и състезания по информатика. Академията организира обучения за начинаещи и напреднали софтуерни инженери, курсове за студенти, уроци по програмиране за ученици и детски школи по програмиране за най-малките и всички обучения са безплатни. Научете повече за Академията на Телерик и нашите обучения.

Telerik School Academy

Специализирани тридневни обучения, които подготвят ученици от цяла България за участие в Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ). Изучаване на съвременните софтуерни технологии и редица практически проекти. Обученията се провеждат всеки месец от учебната година (септември - юни) в учебната зала на Академията на Телерик в София, а в Училищната академия се обучават най-будните ученици от страната и всички първенци в НОИТ.

Научете повече за инициативата на: http://schoolacademy.telerik.com

Telerik Algo Academy

Алго академията подготвя български ученици и студенти за националните и международни състезания по информатика. Обученията се провеждат всеки месец от учебната година (септември - юни) в рамките на два последователни дни в учебната зала на Академията на Телерик в София.

Обученията включват серия от тренировъчни състезания по информатика, комбинирани с уроци по състезателно програмиране и споделяне на добри състезателни практики.

Научете повече за инициативата: http://algoacademy.telerik.comTelerik Kids Academy

В Детските школи по компютърно програмиране - Telerik Kids Academy се обучават ученици от 3-ти до 6-ти клас, с интерес към компютрите и програмирането.

Децата се забавляват, докато учат А и Б в програмирането, срещат нови приятели и участват в състезания по информатика. Школи на Детската академия има в по-големите български градове: София, Пловдив, Варна, Плевен, Шумен и много др.

Научете повече за инициативата на: http://telerik-kids.comКурсове по програмиране

Курсове по разработка на уеб, десктоп и мобилни приложения за всички ИТ ентусиасти. Независимо от възрастта, образованието, наличието или липсата на опит в програмирането, всеки може да се включи в безплатните обучения по:  • Основи на програмирането със C#

  • Уеб дизайн с HTML5, CSS3 JavaScript

  • Разработка на мобилни приложения

  • Уеб приложения с ASP.NET MVC

  • Десктоп приложения с WPF XAML

  • Разработка на софтуер с cloud

Курсовете стартират два пъти годишно: през октомври и през март, като са достъпни за всички желаещи в присъствена или онлайн форма на обучение. http://academy.telerik.com

Академия на Телерик за софтуерни инженери

of

facebook.com/TelerikAcademy

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница