Auto bild 399 предвижда радикална промяна при компактнитеДата16.08.2017
Размер11.26 Kb.
Новина
AUTO BILD 399 предвижда радикална промяна при компактните
Какво ново вещае бъдещето за Серия 1, А3 и А-Класата, и идеите на главния дизайнер на Mercedes-Benz, които той сподели с нас при посещението си в България, са интересните теми в новия ни брой
Източник: AUTO BILD България
Задава се радикална промяна в компактния клас и AUTO BILD, както винаги, пръв хваща тази вълна в новия си брой и публикува информация за бъдещите Серия 1, А3 и А-Класа. 399-ият по ред брой на изданието нищи и новината, че FIAT напуска Италия, с подробен репортаж по темата.
Традиционните ни тестове изправят един срещу друг електричките BMW i3 и Nissan Leaf , както и гръмотевичните „французи“ Peugeot RCZ R срещу Renault Megane RS. На вътрешнофирмен дуел се вдига BMW 116i срещу MINI Cooper, а какъв е резултатът от тази битка, ще научите от страниците на списанието, което е на пазара от сряда.
Горден Вагенер сигурно е най-младият професор по дизайн, оглавил съответния отдел на Mercedes-Benz. Той посети България специално за да изнесе лекция пред студентите в Техническия университет в София, прочули се с проекта си за екологичен автомобил за обществен транспорт, наречен е-Taxi. Нашият екип се срещна с главния художник на луксозната марка по време на посещението му в киностудия „Бояна“. Четете репортаж и за това.
Агенция Speed-Press

И ОЩЕ:
Сравнение VW E-Golf срещу BMW i3

Сравнение Peugeot RCZ R срещу Renault Megane RS

Първи впечатления Ford Transit Courier

Автомобили втора ръка Rover 75 за 3300 лв.

Репортаж Горден Вагенер, шеф-дизайнер на Mercedes-Benz, в киностудия „Бояна“Въодушевление Рали Бодензее Класик


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница