Автотехническа експертиза” Образователно-квалификационна степен “магистър” Специалността „Автотехническа експертиза”Дата08.10.2017
Размер9.16 Kb.
Специалност

АВТОТЕХНИЧЕСКА ЕКСПЕРТИЗА”

Образователно-квалификационна степен

магистър”

Специалността „Автотехническа експертиза” е предназначена за лица с бакалавърска и магистърска образователно-квалификационна степен. Предлага се като продължение на обучението за завършилите в направления „Машинно инженерство” и „Транспорт, корабоплаване и авиация”.

В нея се изучават дисциплини като „Механоматематично моделиране и методи за инженерни изследвания”, „Теория и конструкция на автомобила”, „Технически експертен анализ”, „Съвременни системи за управление и безопасност на автомобила”, „Специализирано законодателство в областта на разследване на пътно-транспортни произшествия” и др. Специалистите се обучават за изготвяне на експертни изследвания на пътно-транспортни произшествия и съставяне на автотехнически експертизи за поделенията на МВР, застрахователни компании, за вещи лица към съда и прокуратурата.Обучението продължава три семестъра, като през първите два се изучават различни дисциплини, а през третия се изготвя дипломна работа.


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница