Биография на Мирослава Господинова ДимитроваДата07.09.2017
Размер21.37 Kb.
ТипБиография
АВТОБИОГРАФИЯ

на Мирослава Господинова Димитрова

Родена съм на 25 август 1977 година в гр. Червен бряг, област Плевен. През 1987 година със семейството ми се преместих да живея в гр. Добрич, където съм завършила основно и средно образование.

През 1996 година завърших средно образование в Езикова гимназия „Гео Милев” , гр. Добрич с английски език, като по време на обучението си положих всички задължителни изпити и матури и получих сертификати за приравнително обучение на ниво „езикова гимназия” по немски и френски език. Като ученичка в гимназията съм печелила конкурси и съм участвала в национални олимпиади по химия и философия.

През 1996 година бях приета в Университет за национално и световно стопанство, гр. София със специалност „Международен туризъм” с френски език. През 2001 година се дипломирах като бакалавър, а през 2003 година и като магистър по специалност „Туризъм”.

Междувременно, в периода февруари 2003 год. до юли 2003 год. участвах в програмата на Европейски съюз за международен обмен на студенти „Еразмус” и направих семестриална специализация в Савойски университет, гр. Шамбери, Франция.

От 2004 година съм зачислена като редовен докторант в Университета за национално и световно стопанство към катедра „Икономика на туризма” с дисертация на тема „Възможности за повишаване на конкурентоспособността на конгресния туризъм”. Положила съм всички изпити по докторантския минимум с отличие.
В периода 1996 -1997 година съм работила като технически сътрудник в Министерство на икономическото развитие, където съм се занимавала с чуждоезикови преводи и водене на делова кореспонденция.

В периода от м. март 2000 до м. септември 2001 година съм работила в завода за цветни метали „София Мед” АД като сътрудник в отдел „Маркетинг”. На тази позиция съм се занимавала основно с търговска кореспонденция, превод и митническо освобождаване.

В периода януари 2004 – октомври 2004 година съм работила на позиция „специалист маркетинг” в "Икономедиа" АД, където съм се занимавала с организиране и провеждане на събития (конференции, семинари и обучения) на вестник Капитал, вестник Дневник, сп. HoReMag  и сп. Ютилитис.

От 2004 година до сега съм сътрудник към списание HoReMag, което е професионално издание в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Имам над 20 публикации (статии, репортажи и интервюта), 7 от които в сферата на конгресния туризъм.

Осъществила съм два професионални учебни стажа: през 2000 година в хотел „Шератон София Хотел Балкан” в отдели „Хотелско домакинство”, „Маркетинг” и „Бизнес център” и през 2003 година в „Renouveau Vacances” хотелска резиденция "Рашел", гр. Кан, Франция на позиции “Рецепция” и “Анимация”.

От февруари 2009 година до сега работя като старши асистент към Висше училище международен колеж , гр. Добрич. Преподавам лекционни курсове по Основи на туризма, Основи на хотелиреството, Хотелиерски мениждмънт, Връзки с госта и др. на български и на английски език.

Владея писмено и говоримо английски, френски и немски език.

10.09.09 год. подпис:/Мирослава Господинова Димитрова/
Каталог: uploaded files
uploaded files -> Магистърска програма „Глобалистика" Дисциплина „Политическият преход в България" Доц д-р П. Симеонов политическа система и политически партии на българския преход студент: Гергана Цветкова Цветкова Факултетен номер: 9079
uploaded files -> Конкурс за научно звание „професор" по научна специалност 05. 02. 18 „Икономика и управление" (Стопанска логистика) при унсс, обявен в дв бр. 4/ 15. 01. 2010
uploaded files -> Автобиография Лична информация
uploaded files -> Стопански факултет – катедра „стопанско управление” специализиран научен съвет по икономическа
uploaded files -> Утвърдил весела неделчева
uploaded files -> Конкурс за проект, при реализирането на проекти, финансирани със средства от европейските фондове, по реда на зоп
uploaded files -> Христо Смирненски
uploaded files -> I. Описание на клиентския терминал Общи положения на работата на системата
uploaded files -> Специализиран научен съвет по отраслова и фирмена икономика при вак на република българия
uploaded files -> О б я в я в а м к о н к у р с: За длъжността “младши експерт


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница