Бизнес и право 5-7 ноември 2008 гДата11.01.2018
Размер12.65 Kb.

4.11.2008 г.

Прессъобщение


Балкански правен форум 2008

Югоизточна Европа

Бизнес и право

5-7 ноември 2008 г.


Уважаеми колеги,
От 5 до 7 ноември 2008 г. София ще бъде домакин на петия Балкански правен форум, който се организира от Европейския форум на Международната асоциация на адвокатите (IBA) и „Фондация за правно развитие”, с подкрепата на Висшия адвокатски съвет на Република България и Американската търговска камара в България.
210 представители на юридическата професия и бизнеса от 31 страни ще обсъждат теми свързани с първичното публично предлагане на ценни книжа, дяловите инвестиции, конкуренцията и упражняването на адвокатската професия в региона. .
Форумът ще се проведе в хотел Шератон София.
Форумът ще бъде официално открит на 6 ноември (четвъртък), 9 часа сутринта от неговия председател Борислав Боянов, Управляващ партньор на Адвокатско дружество „Борислав Боянов и Ко.”, Президента на Международната асоциация на адвокатите Фернандо Помбо, Министъра на правосъдието на Република България Меглена Тачева и Даниела Доковска, председател на Висшия адвокатски съвет.

Всички сесии на форума са отворени за медиите. Неформално събитието ще започне на 5 ноември от 14 часа в хотел Шератон със своебразен «правен панаир», на който гости от Русия, Украйна и Турция  ще разкажат повече за инвестициите в правни услуги.


За информация:

Ангел Ангелов и Николай Зисов„Борислав Боянов и Ко.”, Тел.: 8 055 055

Повече информация за програмата, можете да намерите на: http://www.balkanlegalforum.com/


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница