Българска бизнес делегация, 24 – 28. 01. 2011 г., Германия уважаеми госпожи и господаДата07.08.2018
Размер33.57 Kb.

гр. София, 08.11.2010 г.ДО

ЧЛЕНОВЕТЕ НА КРИБ
Относно: Българска бизнес делегация, 24 – 28.01.2011 г., Германия


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, съвместно с Института по околна среда /Международния център за диалог по околна среда и развитие (МЦДОСР), Магдебург, (IWU/IDCED)/ и Международната академия по мениджмънт на Саксония в Дрезден (МАSI) организират посещение на заинтересовани български предприятия и организации в Германия в рамките на изложенията ТЕРАТЕК И ЕНЕРТЕК в Лайпциг в периода 24.-28.01.2011 г.

Тератек е международното специализирано изложение за екологична техника и услуги /http://www.terratec-leipzig.de/. Акцентите през 2011 г. са:


  • децентрално водоснабдяване и канализация,

  • отпадъци / рециклиране,

  • измервателна, регулираща техника и процес контрол,

  • почви.

Енертек е международното специализирано изложение за енергийна ефективност /http://www.enertec-leipzig.de/. Акцентите през 2011 г. са:

  • децентрална енергийна техника,

  • енергоснабдяване и енергийни услуги,

  • възобновяемя енергия (с център биоенергия).

За eдинадесети път (25-27.01.2011 г.) двете изложения дават уникалната възможност на чуждестранни фирми не само да представят възможности - продукти, технологии, услуги в областта на околната среда и енергийната ефективност, но и да се срещнат с потенциални партньори от цял свят. Той е перфектна платформа за решаването на конкретни въпроси. Тази година изложението е ориентирано към децентралните инфраструктурни решения. Акцент в програмата са страните от Източна Европа и Русия.

В тази връзка Ви каним да посетите и участвате в изложенията ТЕРАТЕК и ЕНЕРТЕК в Лайпциг, на индивидуални срещи с германски партньори и посещение на модерно екологично или енергийно предприятие в Лайпциг в периода от 24 до 28.01.2011 г.

Международният център за диалог по околна среда и развитие от 1994 г. има международни контакти с 19 страни, предимно от Източна Европа. В консултативния съвет на IDCED участват представители от България: зам.министри и ръководители на КРИБ. С българските партньори са проведени семинари в България и Германия с представители на индустрията и на ВиК, опосредствани са многобройни фирмени контакти.

По време на изложенията IDCED ще участва на „Marktplatz der Maerkte – Пазар на пазарите”, където страните от Източна Европа ще могат да представят себи си и направеното и планираното от тях в областта на екологията и енергийната ефективност. КРИБ ще има самостоятелен щанд, където фирмите-участници в бизнес-делегацията ще имат възможност да излагат информационни материали, да провеждат срещи с партньори и др.

Предвижда се провеждането на специализирани заседания в Конгресния център на Лайпцигския панаир, на които и представителите на българските фирми/организации биха могли да направят представяне на постиженията си в съответната област:

Официалната програма е осигурена с превод на български език!


Ние планираме установяване на предварителни контакти с желаните от Ваша страна партньори от изложителите и провеждане на срещи по време на панаира. Предвид кратките срокове и необходимостта от срочно организиране на срещи с подходящи партньори, Ви молим в срок до 15.12.2010г. да потвърдите Вашето участие в делегацията, като ни изпратите попълнена заявката за участие.
Всеки участник в бизнес делегацията ще получи официален сертификат от Международния център за диалог по околна среда и развитие.
Стойността на участието е левовата равностойност на 1270 (хиляда и двеста и седемдесет) евро = 2 487 лева. Тя включва самолетен билет до Германия и обратно, настаняване в самостоятелна стая в четиризвездния Seaside Park Hotel Leipzig за 5 дни, обяди и вечери, вътрешен транспорт в Германия, входна карта за изложенията, медицинска застраховка, превод.
За допълнителна информация и регистрация:

  1. г-жа Весела Бахчеванова, тел.: 02/ 981 91 69, факс: 988 67 76 и e-mail: vessela@ceibg.bg

  2. г-н Златко Златев, IDCED – България, тeл/факс: (+359 2) 955 9553, мобил: (+359 88) 7727066, E-mail: idcedbg@evrotur.net

В очакване на Вашия бърз отговор оставаме


С уважение,
Евгений Иванов Златко Златев

Изпълнителен директор на КРИБ национален координаторЧлен на Консултативния съвет на IDCED на IDCED в България


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница