Български лекарски съюзДата08.06.2018
Размер33.93 Kb.

БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
Кратък протокол

от
З А С Е Д А Н И Е
на Управителния съвет на Българския лекарски съюз на 18 февруари 2017 година
Заседателна зала на Българския

лекарски съюз
София, бул. „Акад. Иван Гешов“ № 15

Заседанието бе открито в 14,00 часа и ръководено от д-р Венцислав Грозев – председател на Българския лекарски съюз.На заседанието присъстваха членовете на Управителния съвет :

Д-р Венцислав Грозев – председател на БЛС, проф. Огнян Хаджийски и д-р Галинка Павлова – заместник-председатели на БЛС, д-р Юлиан Йорданов –председател на Акредитационния съвет на БЛС, д-р Стоян Борисов – главен секретар на БЛС, и членове: проф. Николай Габровски, проф. Борислав Китов, д-р Иван Маджаров, д-р Пламен Панов, д-р Снежан Снегаров, д-р Юлия Бянкова, д-р Виктория Чобанова и д-р Ивелин Йоцов.Отсъстваха: д-р Дафина Тачова и д-р Мариана Кирилова.

На заседанието присъстваха и: д-р Петко Загорчев – председател на Комисията по професионална етика на Българския лекарски съюз, и д-р Стоян Сопотенски – председател на Контролната комисия на Българския лекарски съюз.

На заседанието присъстваха и: Лора Гурмева и Цветозар Младенов – адвокати на БЛС, и Светла Трендафилова.

Към протокола се прилага копие от обсъжданите материали и списък за присъствието на членовете на Управителния съвет на БЛС с техните подписи.


Заседанието на Управителния съвет на Българския лекарски съюз премина при следнияДНЕВЕН РЕД:
1.Обсъждане на НРД 2017 година
2. Определяне на десет представители

на УС на БЛС във връзка с под-

писването на НРД 2017 година
3.Финансов отчет на дейността на БЛС

за 2016 година
  1. Организационни въпроси
  1. Разни

/Дневният ред бе приет единодушно от присъстващите на заседанието членове на Управителния съвет на Българския лекарски съюз./
По точка 1

Обсъждане на НРД 2017 година
Управителният съвет на Българския лекарски съюз одобрява проекта на Националния рамков договор 2017 година при условие, че се дадат исканите средства за болничната помощ и се доуточнят промените в текстовата част на извънболничната помощ на следващите срещи с НС на НЗОК.
По точка 2

Определяне на десет представители

от УС на БЛС във връзка с подпис-

ване на НРД 2017 година

Управителният съвет на Българския лекарски съюз избира и упълномощава : д-р Венцислав Грозев, проф. Огнян Хаджийски, д-р Галинка Павлова, д-р Стоян Борисов, проф. Борислав Китов, проф. Николай Габровски, д-р Иван Маджаров, д-р Юлиан Йорданов, д-р Ивелин Йоцов и д-р Дафина Тачова, да подпишат Националния рамков договор 2017 година при положение, че се дадат исканите средства за болничната помощ и се доуточнят промените в текстовата част на извънболничната помощ на следващите срещи с НС на НЗОК.


По точка 3

Финансов отчет за дейността на

Българския лекарски съюз за 2016 година
Управителният съвет на Българския лекарски съюз одобрява финансовия отчет за дейността на БЛС за 2016 година. Финансовият отчет да се внесе за обсъждане на заседание на Националния съвет на БЛС, а след това да се внесе за приемане от предстоящия събор на Българския лекарски съюз.
По точка 4

Разни

Управителният съвет на Българския лекарски съюз дава съгласие за участие в заседанието на Постоянния комитет на европейските лекари (CPME) в Литва(Вилнюз), което ще се проведе на 7 – 9 април 2017 година, да бъде командирована д-р Юлия Бянкова.

/Заседанието бе закрито в 14,55 часа./
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА

БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ:
/Д-р Венцислав Грозев/

ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА

УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА

БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ:


/Д-р Стоян Борисов/

Заседание на Управителния съвет на Българския

лекарски съюз - 18 февруари 2017 година
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница