Брокерско събитие FashionMatch 0 в Амстердам 13-14 юли 2014



Дата02.09.2016
Размер18.29 Kb.
#8075
Брокерско събитие FashionMatch 2.0 в Амстердам

13-14 юли 2014
Enterprise Europe Network към Бизнес Център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, с удоволствие Ви кани на второто модно брокерско събитие EU FashionMatch 2.0 www.b2match.eu/fashionmatch-2ndedition , което ще се проведе в рамките на международното модно изложение Modefabriek Амстердам на 13-ти и 14-ти юли 2014 по време на Mercedes-Benz седмица на модата в Амстердам. Modefabriek се провежда в Amsterdam RAI, който е най-големия център за конференции в Амстердам.

След успешното първо модно брокерско събитие, което се проведе през януари 2014 в Амстердам, Enterprise Europe Network организира второ модно брокерско събитие, което да улесни създаването на нови бизнес контакти в модната индустрия и откриването на потенциални международни бизнес партньори. Modefabriek е водещо иновационно търговско шоу за мода в региона Бенелюкс. Това е модно изложение с над 19,000 посетители от Нидерландия, Европа и отвъд океана, което показва над 600 бранда / лейбъла. 21-вото издание на седмица на модата Амстердам ще протече от 4-ти до 14-ти юли 2014 в местността Westergas в Амстердам и ще събере над 25,000 професионалисти и заинтересовани страни.



Защо да участвате във второто модно брокерско събитие EU FashionMatch 2.0?

  • Ще създадете нови контакти в международната модна сфера

  • Ще откриете и срещнете потенциални бизнес партноьри

  • Ще изградите контакти и сътрудничество с трансгранични региони и други държави

  • Ще участвате в предварително уговорени 20-минутни бизнес срещи с други модни компании

  • Може да участвате в ревю-шоу в рамките на седмица на модата в Амстердам местност Westergas в понеделник 14-ти юли 2014. Регистрирайте се за участие в ревюто в уебсайта www.fashionweek.nl/en . Цената за участие е €125 без ДДС.

Работен език на събитието: Английски (моля, вземете преводач със себе си, ако се налага)

Разходи:       Участието в брокерското събитие EU FashionMatch 2.0 е безплатно. Всички български компании трябва да покрият разходите си по транспорт и настаняване в Амстердам.

Моля, обърнете внимание, че всички участници в брокерското събитие EU FashionMatch 2.0 имат право на безплатен вход в модното изложение Modefabriek в Амстердам.

На Ваше разположение сме за допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network – Русе

Христина Каспарян



тел: (082) 82 14 72

е-mail: christi(at)smebg(dot)net
Каталог: enterprise-europe-network -> files
files -> За чист и отворен интернет Обществено допитване относно процедурите за нотифициране и действия срещу незаконно съдържание в интернет
files -> Програма 05 септември Заминаване от София за Китай
files -> Програма двудневен семинар на
files -> Как да организираме ефективна pr кампания в туристическия сектор за популяризиране на българския туризъм в чужбина
enterprise-europe-network -> Това е бюлетин за В2В (брокерски) събития, организирани от Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network
files -> Евро-китайски бизнес срещи 2014 сямън, дзянсу, шанхай
files -> Допитване относно бъдещето на европейския туризъм Цели на допитването


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница