Буенос Айрес – Пуерто Мадрин – Ушуая Пакета включваДата10.04.2018
Размер38.85 Kb.

Гмуркане в Аржентина
Буенос Айрес – Пуерто Мадрин – Ушуая

 
Пакета включва:

- Посрещане и асистенция на всички летища от представител на местния туроператор

- Самолетни билети за полети: Буенос Айрес – Трелю – Ушуая

- Екскурзоводско обслужване на английски език по време на всички екскурзии

- Всички трансфери по програмата

- Екипирировка за гмуркане

- 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес

- Обиколка на Буенос Айрес

- Вечеря с танго програма в Буенос Айрес

- 3 нощувки със закуски в Пуерто Мадрин

- Гмуркане

- Наблюдаване на китове

- 3 нощувки със закуски в Ушуая

- Екскурзия до Национален парк „Огнената Земя“

- ГмурканеЦена на човек в двойна стая:

Настаняване в хотел 3*:USD 2.142.- | Настаняване в хотел 4*: USD 2.399.- | Настаняване в хотел 5*: USD 2.739.
Опция 3*:
Hotel Concorde 3* / Hotel Grand Madryn 3* / Apart Hotel Tierra del Fuego 3*
Oпция 4*: Hotel HJ 9 de Julio 4* / Hotel Peninsula 4* / Hotel Albatros 4*
Oпция 5*: Hotel HJ 9 de Julio 5* / Hotel Peninsula 5* / Hotel Albatros 5*
Програмата и цените подлежат на промяна.

Цената не включва полета до Буенос Айрес от избрано от Вас летище.
Ден 1: Буенос Айрес

Посрещане на летището от представител на местния туроператор и трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
Ден 2: Буенос Айрес

Закуска. Панорамна обиколка с разглеждане на площад „Пласа де Майо“ и „Каса Росада“, в която се помещава правителството, Кабилдо - сградата на Кметството и Столичната Катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо. До 1888 г. тази част на града е била речно пристанище, а днес е едно от най-модерните и предпочитани места за живот в Буенос Айрес. Работническият квартал Ла Бока е известен със своите многоцветни къщи и историята си като жилищен квартал на италианските моряци и пристанищни работници през 19 век. „Барио Норте“ (Северният квартал), наричан Реколета е кварталът на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Продължаваме към Палермо и неговите паркове и градини през най-широкия булевард в света „Авенида 9 де Хулио“ („9 Юли“), където са Съдебната палата и театър „Колон“ Breakfast. Вечерта ще бъде незабравима изпълнена с невероятна кухня и аржентинско и страстно танго. Нощувка.
Ден 3: Буенос Айрес – Трелю – Пуерто Мадрин

Закуска. Трансфер до летището за полет до Трелю. Посрещане на летището от представител на местния туроператор и трансфер до хотела в Пуерто Мадрин. Пуерто Мадрин е основният център на туризма в региона на Атлантическия океан на Патагония и перфектното пристанище за акостиране за наблюдение на китове и посещение на близките природни резервати. Този бързо развиващ се град е най-доброто място в Аржентина за гмуркане под вода и е в непосредствена близост до невероятния полуостров Валдес. Настаняване. Нощувка.
Ден 4: Пуерто Мадрин - Валдес

Закуска. Целодневна екскурзия за опознаване на дивата природа в резервата Валдес, където се срещат уникални ботанически и животински видове. Валдес е част от списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. Всяка година стотици китове плуват през южните морета, търсейки убежище в тихите води на заливите Нуево и Сан Хосе в резервата, по време на своя размножителен период. Морски слонове бродят мили наред по крайбрежието на източната страна на полуострова, единственото място в света - дом на колонията на тези невероятни бозайници. По желание може да се качите на лодка и да наблюдавате от близо южните китове /срещу заплащане /. Китовете могат да бъдат видяни от май до средата на декември. Нощувка.
Ден 5: Пуерто Мадрин

Закуска. Целият ден е посветен на гмуркане. Свободно време. Нощувка.
Ден 6: Пуерто Мадрин – Ушуая

Закуска. Трансфер до летище Трелю за полет до най-южния град в света - Ушуая, на Огнена земя. Пристигане на летището в Ушуая, трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
Ден 7: Ушуая

Закуска. Полудневна обиколка на Националния парк “Тиера дел Фуего”, където ще придобиете впечатлението, че времето тече по-бавно. Дългите бурни зими и широкото небе оформят много прост и скромен начин на живот. Националният парк е пресечен от много реки, които се вливат в канала Бийгъл. Ще се разходите из парка, наслаждавайки се на панорамата. След обяд имате възможност за допълнителна екскурзия с катамаран по канала Бийгъл, който носи името си от експедицията на Чарлз Дарвин. Ще минете през островите Каско и Лос Лобос, където можете да видите морски лъвове и гнезда на морски птици. Нощувка.

Ден 8: Ушуая

Закуска. Целият ден е посветен на гмуркане. Свободно време. Нощувка.
Ден 9: Ушуая

След закуска трансфер от хотела до летището за полет до Буенос Айрес. Посрещане и трансфер до хотела в Буенос Айрес. Свободно време. Нощувка.
Ден 10: Буенос Айрес

Закуска. Трансфер от хотела за полет от Буенос Айрес до избрано от Вас летище.

Гр. Русе, ул. Муткурова 36А, Гр. Русе, бул. Липник 123, Бизнес парк

тел./факс: 082/838898 тел./факс: 082840707,

0877379007, 0877379005 0877379008, 0877698448

e-mail: info@mgtravel.net ; web: www.mgtravel.net

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница