“цдг, Детски ясли и Здравни кабинети и Общинско предприятие "Благоустрояване и озеленяване". I. Предмет на поръчкатаДата09.12.2017
Размер90.23 Kb.
ТЕХНИЧЕСКО ЗАДАНИЕ

за доставка на обувки за нуждите на работниците и служителите на второстепенните разпоредители с бюджетни кредити: “ЦДГ, Детски ясли и Здравни кабинети и Общинско предприятие "Благоустрояване и озеленяване" .
I.Предмет на поръчката

Обществената поръчка се състои в извършване на доставка на обувки за нуждите на работниците и служителите на второстепенните разпоредители с бюджетни кредити: ЦДГ, Детски ясли и Здравни кабинети и Общинско предприятие "Благоустрояване и озеленяване” – Свиленград.1.Техническо задание за доставка на обувки за ЦДГ, Детски ясли и Здравни кабинети

Описание на видовете артикули:

1.1.Работни обувки зимни:

Гумени ботуши – ниски/за работник – кухня и детегледачи/: ботуши от PVC с дълбок грайфер, 28 см., водо-киселинно защитни и маслоустойчиви, осигуряват достатъчно добра защита на работещия от пръски и влага, без да са тежки и неудобни. Подходящи за обща работа, където не се изисква висок клас на защита на ходилото, но в същото време не позволява работа с работни обувки, размер: 39-48, цвят – тъмно зелен.


Медицинско сабо - дамско /медицински сестри, помощник възпитател, касиер-домакин, помощник готвач, перач, работник-кухня, инструктор-хранене, хигиенист /: сая от естествена кожа, с полиуретаново покритие, защитно бомбе, изработени в съответствие със стандарт EN ISO 20345, цвят-бял.

Обувки затворени без връзки /за фелдшер/: сая от микрофибър, маслоустойчиво, грайферно, антистатично ходило, антиалергични, противозамърсяващи, размер: 36-47.


Обувки – затворени с връзки /за огняр, шофьор, пазач/: противозамърсяващи, от естествена телешка кожа, маслоустойчиво грайферно антистатично ходило, антиалергични, цвят – черен.1.2. Работни обувки летни:
Чехли /помощник възпитател, касиер-домакин, помощник готвач, перач, работник-кухня, инструктор-хранене, хигиенист – помощен персонал, мед.сестри/ - ортопедично корково ходило, изработени по стандарт EN 345 определящ основните и допълнителни изисквания.

Медицинско сабо - мъжко /фелдшер/- сая от естествена кожа, с полиуретаново покритие, цвят-бял.Гуменки /огняр,/ – гумена подметка, платнени с връзки, противозамърсяващи, номерация 40 – 46, цвят – черен.


Мъжки сандали /шофьори, пазач/ - изработени от естествена кожа, затворени в областта на пръстите, дизайнът е допълнен с малки прорези, каишката, минаваща около глезена е регулираща се с възможност за корекция на ширината, ходилото е леко и комфортно, номерация: 42 – 46.Наименование на артикула

чифт

1

Гумени ботуши – ниски

7

2

Медицинско сабо – мъжко - фелдшер

1

3

Обувки - затворени без връзки - фелдшер

1

4

Обувки – затворени с връзки

10

5

Чехли

85

6

Медицинско сабо - дамско

85

7

Гуменки

6

8

Мъжки сандали

4


2.Техническо задание за доставка на обувки за Общинско предприятие "Благоустрояване и озеленяване" .

Описание на видовете артикули:

2.1.Обувки за ел. техници

Обувки половинки от лицева кожа, с ходило – гумено, устойчиво на високи и ниски температури.2.2. Летни обувки с гумени ходила

Обувките да са изработени от инпрегнирана кожа, водонепропускливи, ходилито да е двойно гъвкаво, изработено от полиуретанова смес, противоплъзгащо със специално грайферно оребряване.2.3.Зимни обувки - полуботи

Обувките да бъдат ватирани, изработени от инпрегнирана кожа, водонепропускливи, ходилото двойно гъвкаво, изработено то полиоретанова смес, противоплъзгащо със специално грайферно оребряване. Дишаща, антибактериална абсорбираща потта подплата, запазваща постоянна температура на крайниците.Анатомично оребрена стелка, антистатична, в задната част конусовидна за по-добра стабилност на крака.


Наименование на артикула

чифт

1

Обувки за ел. техници

5

2

Летни обувки с гумени ходила

96

3

Зимни обувки полуботи

71


II. Място на доставката

Доставката да бъде извършена със собствен транспорт на Изпълнителя до складовете на второстепенните разпоредители с бюджетни кредити ЦДГ, Детски ясли, Здравни кабинети и Общинско предприятие "Благоустрояване и озеленяване" - Свиленград.


III.Срок на изпълнение на доставката

Доставката да бъде извършена в срок до 30 календарни дни от подписването на договора.


IV. Изисквания за изпълнението на поръчката.

Работните обувки трябва да притежават необходимата степен на защита според типа и работното място. За целта, работните обувки трябва да съответстват на европейските стандарти, както и на всички други допълнителни спецификации - EN ISO 20344 и SB /указващ минималните изисквания/.


Обувките, отговарящи на допълнителни изисквания, са означени със следните букви за идентификация:

Код за идентификация

Допълнителни изисквания и стандарти за безопасност

EN 20345

SB

S1

S2

S3

S4

S5

EN 20346

-

P1

P2

P3

P4

P5

EN 20347

-

O1

O2

-

-

-

A

Устойчивост на статично електричество

-

#

#

#

#

#

E

Поглъщане на натиска в областта на петата

-

#

#

#

#

#

WRU

Водоустойчива горница (непромокаема минимум 1 час)

-

-

#

#

-

-

P

Подметка, защитена срещу пробиване

-

-

-

#

-

#

CI

Изолация срещу студ

-

-

-

-

-

-

HI

Изолация срещу топлина

-

-

-

-

-

-

HRO

Топлоустойчивост на подметката (300 градуса по Целзий за 1 минута)

-

-

-

-

-

-

I

Изолация срещу електричество

-

-

-

-

-

-

CR

Горница, устойчива на наранявания с остри предмети

-

-

-

-

-

-

FO/ORO

Подметка, устойчива на въглеводороди

#

#

#

#

#

#

SRC

Подметка, защитена срещу хлъзгане EN 13287:2007

-

-

-

-

-

-

# задължителни изисквания

- допълнителни изискванияV. Гаранционен срок – Участниците трябва да предложат гаранционен срок на доставените обувни изделия, който да не е по-малък от 6 (шест) месеца, считано от датата на получаване от Възложителя. В рамките на гаранционния срок рекламациите се уреждат чрез отстраняване на дефекта или замяна на рекламирания чифт с нов за сметка на Изпълнителя в 15 (петнадесет) дневен срок от предаването от Възложителя на дефектиралото изделие.

VI. Цени и начини на плащане

1. Кандидатът да предложи единична цена за всеки артикул и обща за цялата поръчка с включено ДДС. Цената да включва и доставка франко склада на Възложителя.2 .Избраният за Изпълнител да представи мостри на обувките, обект на доставката и след одобрението от Възложителя - да бъде извършена доставката.
2. Приемането на доставката ще се осъществи от представители на Възложителя с подписване на приемно-предавателен протокол.

3. Плащането ще се извърши в срок от 30 календарни дни след подписването на приемно-предавателен протокол и издаването на фактура, по банков път по сметка, посочена от Изпълнителя.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница