Цени на препоръчани пратки без предимство с „Известие за доставяне”- обратна разписка за международни препоръчани пратки „с предимство” и с „Известие за доставяне”Дата10.02.2018
Размер16.49 Kb.
Цени на препоръчани пратки без предимство с „Известие за доставяне”- обратна разписка за международни препоръчани пратки „с предимство” и с „Известие за доставяне”
Цени за международни пратки

по ред

Тегло на кореспондентската пратка /грама

Цена за тегло

/лева/

съседни

държави

Цена за тегло

/лева/

държави

Европа

Цена за тегло

/лева/

държави

извън

Европа

Цена за препоръка

/лева/

Цена за известие за доставяне /AR/ лева

ЕС/извън ЕС

Обща сума за пратка с ИД

/лева/

съседни

ЕС/извън ЕС държави

1.

251-350

6,00

7,50

11,20

3,00

2,40/2,00

11,40/12,50/16,60

3. Срок за доставка на вътрешните пратки

 срокът за доставка на препоръчана пратка с известие за доставяне при първо посещение на адреса и намиране на получателя до 3 /три/ работни дни;

 когато пратката не може да бъде доставена на адреса поради отсъствие на получателя /пълнолетен член на домакинството/ в пощенската кутия се оставя известие с покана получателя да се яви за получаване на пратката в пощенската станция.

При неявяване на получателя в срок от 10 календарни дни от датата на получаване на пратката в пощенската станция за доставяне се изпраща второ писмено служебно известие.

Срокът за доставяне е 20 дни от датата на получаване на пратката в пощенската служба.4. Съгласно нормативните документи определения срок за доставка на международните непрепоръчани пратки „с предимство” за Европа е от 3 до 5 дни.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница