Даманхур Галактически Цивилизации и пред-Атлантическа ИсторияДата06.02.2018
Размер14.03 Kb.
Университет «Олами»

Даманхур
Галактически Цивилизации и пред-Атлантическа История
Приключението на човешкото същество във вселената е много по-древно от това, което обикновено ни разказват. Подмяната на древни чужди колонии и извънземни и техните териториални и културни влияния са в основата на различните еволюционни потоци на човешкото семе на земята.
Този курс приема един иновативен подход и разглежда някои класически теми в тази област. Такъв пример е Атлантида. Въпросът не е дали Атлантида някога е съществувал толкова колкото защо следите, които ни свързват с него са толкова живи и толкова ни вълнуват; сякаш неговата история се е развивала в друг клон на времето и само ехото от това стига до нас под формата на митове.
Дали и други цивилизации съществуват днес, ограничени от мита, тъй като не сме в състояние да ги локализираме исторически? Възможно ли е те да са успели да се дигизират в легенди за да не ни дадат необходимите елементи да ги познаваме/да ги опознаем? В крайна сметка, историята на човечеството започва доста преди пристигането на хората на земята. Звездни империи, галактически цивилизациии други видове, които са преминали през нашите съдби, са всички част от хармоничната картина, която илюстрира тайната история на Човечеството и представляват предизвсетия за нейното възможно развитие.
Курсът «Чужди Цивилации и пред-Атлантска история» се опитва да отговори на всички тези въпроси, като сме наясно, че всеки отговор дава началото на нови въпроси в умовете на тези, които наистина се интересуват да научат повече.
През двата дена на този курс ще се докоснем до Мита за Атлантида, до мистичните арехеология и изгубените цивилизации, както и до нашите корени сред звездите. Тези изследвания ще бъдат комбинирани с иновативни подходи и теорията и екперименталните хипотези на пътуването във времето.
Курсът е форматиран в три нива. Предстои зпознаване с Първо Ниво.
Инструктор: Кротало Сесамо


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница