Делова мисия до австралия, нова зеландия, сингапур, малайзия и срещи с представители на местните браншови организации на строителитеДата20.01.2017
Размер134.63 Kb.
ДЕЛОВА МИСИЯ ДО АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ, СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ И СРЕЩИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНИТЕ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ НА СТРОИТЕЛИТЕ:

Австралийската Асоциация на Строителите - www.constructors.com.au
Новозеландският Строителен Институт - www.nziob.org.nz
Сингапурската Асоциация на Строителите - www.scal.com.sg
Строителна Асоциация на Малайзия - www.mbam.org.my/mbam


+

ОБИКОЛЕН ТУР:
СИДНИ, МЕЛБЪРН, КЕРНС, ГОЛЕМИЯ БАРИЕРЕН РИФ, ДЕВЪНПОРТ, ХОБАРТ
НОВА ЗЕЛАНДИЯ: СЕВЕРЕН И ЮЖЕН ОСТРОВ
СИНГАПУР + КУАЛА ЛУМПУР

17 януари - 9 февруари 2015 г.


ПРОГРАМА:

17 януари

Полет София – Истанбул.

Пристигане в Истанбул и настаняване в хотела. Нощувка.
18 януари

Закуска. Трансфер до летището и полет Истанбул – Сингапур.


19 януари

Кацане в Сингапур. Трансфер и по възможност ранно настаняване в хотела.

Полудневна туристическа програма в Сингапур, включваща Парламента и Върховния съд, Китайския квартал, Малката Индия, Ситито - финансовия център на града, о-в Сентоса, популярната търговска улица Орчард роуд, ботаническата градина на Сингапур. Връщане в хотела. Свободно време и нощувка. Нощувка.
20 януари

Закуска. Делова програма – срещи с представители на Сингапурската Асоциация на Строителите - www.scal.com.sg


21 януари

Закуска. Свободна програма в Сингапур. По желание разходка до острова на забавленията Сентоса, или шопинг по Орчард роуд - най-известната търговска улица в Азия.

Вечерта - трансфер хотел – летище и късен полет Сингапур – Брисбейн.
22 януари

Полет Брисбейн – Кернс.

Пристигане в Кернс – тропическата столица на Австралия и изходна точка на туровете до Големия бариерен риф. Трансфер и настаняване в хотела. Време за почивка или разходка в централната част на Кернс и района на пристанището. Нощувка.

23 януари

Закуска. Целодневен тур до Големия бариерен риф – разположен по протежение от 2030 километра около североизточните брегове на Австралия, това е най-големият коралов риф на планетата. Турът включва: круиз на катамаран до рифа Moore Reef, екипировка за гмуркане, обяд на блок маса с тропическа кухня, посещение на подводна обсерватория, пътуване с лодка с прозрачно дъно.

Връщане в хотела и нощувка.

24 януари

Закуска. Целодневен тур до екваториалната джунгла на Северен Куинсленд. Пътуване с туристически влак, въжен кабинков лифт и военни вседеходи амфибии през джунглата, блата и реки и наблюдение на типичните за района растения и животни. Разходка из селището Куранда и запознаване с местните легенди и култура. Ще присъстваме на изпълнения на живо на аборигенски танци.

Трансфер до летището и вечерен полет Кернс – Мелбърн. Трансфер и настаняване в хотела. Нощувка в Мелбърн.
25 януари

Закуска. Делова програмасрещи с представители на Австралийската Асоциация на Строителите (www.constructors.com.au).Полудневна туристическа обиколка на Мелбърн, включваща Парламента, Митницата, градините Флагстаф, Университета, най-големия казино комплекс в Южното полукълбо, къщата на капитан Кук, Централната гара, тенис комплекса, трасето на състезанията от Формула 1.

Нощувка в Мелбърн.
26 януари

Закуска. Целодневен тур “GREAT OCEAN ROAD ADVENTURE” - пътуване на запад по живописното крейбрежие на Тасманийско море до известните каменни монолити “Седемте апостоли” – скални образувания, формирани с времето от огромните океански вълни, остров Арч, местността Розорбек и скалистото крайбрежие в района. По време на тура ще минем през характерните за щата Виктория рибарски и курортни селища. Късния следобед връщане в Мелбърн и нощувка.


27 януари

Закуска. Целодневен тур “YARRA VALLEY WINERIES” - посещение на най-известния винарски район в Австралия, разположен по протежението на река Яра на север от Мелбърн. Пътуване с туристически влак, теглен от най-стария запазен в Австралия парен локомотив Puffing Billy през местността Dandenong Ranges и долината на река Яра. Посещение на винарните Fergusson's Winery, Rochford's Eyton, Domaine Chandon. В тура освен посещения на винарни, са включени обяд, дегустации на вино и билет за влакчето.
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТУР ДО ТАСМАНИЯ:

ОСНОВНА ПРОГРАМА:

Трансфер до пристанището в Мелбърн и пътуване до Девънпорт с ферибота “Spirit of Tasmania”.

Вечерен полет Мелбърн – Сидни.

Пристигане в Сидни и трансфер до хотела. Нощувка.28 януари - Прекосяване на Тасмания

28 януари – Делова програма

Пристигане в Девънпорт и отпътуване за Хобарт. Прекосяване на Тасмания от север на юг с автомобил под наем с попътно спиране в Лонсестън. По време на пътуването ще видите типичните за острова пейзажи, растителни и животински видове. Нощувка в Хобарт – столицата на Тасмания, известна с добре съхранената си колониална архитектура.

Делова програма – срещи с представители на Австралийската Асоциация на Строителите (www.constructors.com.au).

29 януари - Туристическа програма в Сидни

29 януари - Туристическа програма в Сидни

Закуска. Трансфер до летището и полет Хобарт – Сидни. Трансфер и настаняване в хотела. След обяд - полудневна туристическа обиколка, включваща световно известната сграда на Операта в Сидни, историческия район The Rocks в централната част на града, Консерваторията, катедралата Св. Мери, Стария град, популярния Бондай бийч. След тура ще направим разходка из атрактивния Дарлинг харбър известен с множеството си ресторанти и заведения. Нощувка в Сидни.

Закуска.

Преди обед – свободна програма.

След обяд - полудневна туристическа обиколка, включваща световно известната сграда на Операта в Сидни, историческия район The Rocks в централната част на града, Консерваторията, катедралата Св. Мери, Стария град, популярния Бондай бийч. След тура ще направим разходка из атрактивния Дарлинг харбър известен с множеството си ресторанти и заведения. Нощувка в Сидни.30 януари

Закуска. Целодневен тур до курорта Порт Стефанс, намиращ се на крайбрежието на север от Сидни и известен като родно място на уникалните делфини със сплескани носове. Посещение на резерват за кенгуру и коала. Наблюдение и хранене на алигатори и крокодили. Туристите собственоръчно хранят кенгуру и коали и могат да се снимат с тях. Турът включва посещение на Австралийския парк за крокодили, обяд с морски дарове и круиз с моторен кораб за наблюдение на делфините.

След тура – връщане в хотела и нощувка в Сидни.
31 януари

Закуска. Трансфер и полет Сидни – Крайстчърч (административният център на Южния Новозеландски остров). Трансфер и настаняване в хотела. Разходка из центъра на един от първите градове в Нова Зеландия и свободна програма. Нощувка.


1 февруари

Закуска. Целодневен тур до Маунт Кук и пътуване до Куинстаун. Пътуване на югозапад до подножието на новозеландските Южни Алпи. Посещение на езерото Текапо и църквата, която се намира в близост до него. Посещение на селището Маунт Кук и разходка по някоя от алпийските пътеки в подножието на най-високия връх в Нова Зеландия. След обяд, по пътя за Куинстаун се преминава през прохода Линдис. Настаняване в хотел в Куинстаун и нощувка.


2 февруари

Закуска. Целодневен тур до Fiordland – национален парк, известен със своите планини, езера, долини, фиорди, водопади и гъсти гори. Пътуване до езерото Те Анау и долината Еглингтън. Преминаване през тунела Хомър. Следва круиз по живописния фиорд Милфърд Саунд често отъждествяван като Осмото чудо на света в подножието на връх Митре. По време на круиза ще имате възможност да видите пълноводни водопади, отвесни скали и характерната за района буйна растителност. Връщане в Куинстаун и нощувка.


3 февруари

Закуска. Тур до дългия 11 км. глетчер Франц Йозеф и Националния Парк Westland и целодневна обиколка на района. Пътуване по Западното Крайбрежие през Кромуeл, Уанака и Хавеа и преминаване през прохода Хааст, за да се стигне до Националния Парк Westland. Попътна спирка в селището Франц Йозеф и разходка през тропическата гора на път за ледника. Глетчера Франц Йозеф е уникален природен феномен, при който може да се наблюдава глетчер на много ниска надморска височина. Нощувка във Франц Йозеф.


4 февруари

Закуска. Туристическа програма в градчето Шантитаун, основано през 1860 г. и свързано със златната треска, в което са съхранени повече от 30 сгради запазили духа на първите авантюристи заселили района.

Отпътуване за Крайстчърч през живописния район Греймаут с атракционния влак TranzAlpine. Пътуването с влака трае около 4 часа и преминава през Националния Парк Arthur's Pass, тунела Отира и местността Canterbury Plains, за да достигне до Крайстчърч.

Полет Крайстчърч – Окланд. Трансфер и настаняване в хотела.


5 февруари

Закуска. Делова програма – срещи с представители на Новозеландският Строителен Институт (www.nziob.org.nz)

Полудневна туристическа обиколка на Окланд, включваща моста Harbour Bridge, яхтеното пристанище Westhaven Marina, търговският и финансов център на Окланд, загасналият вулкан Mount Eden, паркът Auckland Domain, търговският район Parnell Village, разходка по крайбрежната улица Tamaki Drive.

Свободна програма в Окланд.

Късен трансфер до летището за полет Окланд – Сингапур.


6 февруари

Полет Сингапур– Куала Лумпур.

Кацане в Куала Лумпур. Трансфер и по възможност ранно настаняване в хотела.

Следобяд – полудневна туристическа обиколка на Куала Лумпур, включваща Кралския дворец, Националния музей, площада "Датаран Мердека" - мястото, където е провъзгласена независимостта на Малайзия, Кулите Близнаци на Петронас, известни като символа на Малайзия със своите 452 м. височина.

Връщане в хотела и свободна програма. Нощувка в Куала Лумпур.
7 февруари

Делова програма – срещи с представители на Строителна Асоциация на Малайзия - www.mbam.org.my/mbam.
8 февруари

Свободна програма.

Късен полет Куала Лумпур – Сингапур.
9 февруари

Полети Сингапур – Истанбул – София.


ЦЕНИ:

пакетна цена на човек в двойна стая при заплащане на депозита до 15 септември: 6560 ЕВРО

пакетна цена за продължението в Тасмания при заплащане на депозита до 15 септември: 242 ЕВРО

ПАКЕТ УСЛУГИ ОСНОВНА ПРОГРАМА:

* Самолетни билети за международни и вътрешни полети София - Истанбул – Сингапур – Кернс –Мелбърн – Сидни - Крайстчърч – Окланд - Куала Лумпур – Истанбул - София;

* 1 нощувка + закуска в Истанбул в двойна стая в хотел 4*

* 3 нощувки + закуски в Мелбърн в двойна стая в хотел 4*;

* 4 нощувки + закуски в Сидни в двойна стая в хотел 4*;

* 2 нощувки + закуски в Кернс в двойна стая в хотел 5*;

* 2 нощувки+ закуски в Сингапур в двойна стая в хотел 4*;

* 1 нощувка + закуска в Окланд в двойна стая в хотел 4*;

* 2 нощувки + закуски в Куинстаун в двойна стая в хотел 4*;

* 1 нощувка + закуска във Франц Йозеф в двойна стая в хотел 4*;

* 1 нощувка + закуска в Крайтсчърч в двойна стая в хотел 4*;

* 2 нощувки + закуски в Куала Лумпур в двойна стая в хотел 5*;

* Трансфери летище-хотел-летище в Истанбул, Сингапур, Сидни, Мелбърн, Кернс, Крайстчърч, Окланд, Куала Лумпур;

* Полудневна туристическа обиколка на Сидни;

* Полудневна туристическа обиколка на Мелбърн;

* Полудневна туристическа обиколка на Сингапур;

* Полудневна туристическа обиколка на Окланд;

* Полудневна туристическа обиколка на Куала Лумпур;

* Целодневен тур до Големия Бариерен Риф от Кернс с включен обяд;

* Целодневен тур до курорта Порт Стефанс от Сидни с включен обяд;

* Целодневен тур “YARRA VALLEY WINERIES” от Мелбърн;

* Целодневен тур “GREAT OCEAN ROAD ADVENTURE” от Мелбърн;

* 5-дневната туристическа програма на Южния Остров в Нова Зеландия описана в програмата;

* Билет за панорамния влак Tranz Alpine на Южния Остров в Нова Зеландия;

* Круиз по фиорда Милфърд Саунд на Южния Остров в Нова Зеландия;

* Всички входни и паркови такси по програмата;

* Водач на групата от България;

* Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро;

* Участие в деловата програма.

ПАКЕТ УСЛУГИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТУР ДО О. ТАСМАНИЯ:
* 1 нощувкa на ферибота “SPIRIT OF TASMANIA”;

* Прекосяване на Тасмания с автомобил;

* 1 нощувка + закуска в столицата Хобарт, в двойна стая в хотел Wrest Point 4* или подобен;

* Самолетен билет Хобарт – Сидни;

* Водач-придружител на групата от България;

* Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро.

Дестинация:

Хотели:

Истанбул

WOW Airport Hotel 4* или подобен

http://www.wowhotelsistanbul.com/

Сингапур

Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4* или подобен

http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/singapore/sinpv/hoteldetail

Кернс

Pullman Cairns International 5* или подобен

http://www.pullmancairnsinternational.com.au/

Мелбърн

Rydges Melbourne 4* или подобен

http://www.rydges.com/accommodation/melbourne-vic/melbourne-cbd/welcome/

Сидни

Park Royal Darling Harbour 4* или подобен

http://www.parkroyalhotels.com/en/hotels-resorts/australia/darling-harbour-sydney.html

Крайстчърч

Novotel Christchurch 4* или подобен

http://www.novotel.com/gb/hotel-6592-novotel-christchurch-cathedral-square/index.shtml

Куинстаун

Heritage Hotel Queenstown 4* или подобен

http://www.heritagehotels.co.nz/hotels/heritage-queenstown

Франц Йозеф

Scenic Hotel Franz Josef 4* или подобен

http://www.scenichotels.co.nz/hotels/scenic-hotel-franz-josef-glacier

Окланд

Heritage Hotel Auckland 4* или подобен

http://www.heritagehotels.co.nz/hotels/heritage-auckland

Куала Лумпур

Hotel Istana 5* или подобен

http://www.hotelistana.com.my/


ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Пакетната цена не включва:

*    летищните такси за вътрешни и международни полети, които към 18.06.2014 г. са 778 евро;

*    обедите и вечерите, които не са описани в пакета услуги.

2. Пакетната цена е валидна при заплащане на депозита по пътуването преди 15 септември. След тази дата цената на пакета е 6920 евро.

3. Нашите редовни клиенти ползват 260 евро отстъпка от пакетната цена.

4. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 1510 евро, за всичките деветнадесет нощувки.

5. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.

6. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на AUD към EUR EUR 1 = 1.45 AUD, NZD към EUR EUR 1 = 1.56 NZD, SGD към EUR EUR 1 = 1.70 SGD, MYR към EUR EUR 1 = 4.38 MYR. При промяна на курса с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент. 

7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

8. В цената на основния пакет са калкулирани полет Мелбърн-Сидни и две нощувки в Сидни, които са приспаднати от пакетната цена за продължението до о. Тасмания.

9. Допълнително ще получите списък на нужните документи и информация за издаване на Австралийска виза. Процедурата е без лично явяване.

10. ГРАФИК НА ВИЗОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ:

* До 20 Септември: получаване в офиса на ПРК-ДМК необходимите документи за виза.

* До 30 Септември: попълване и изпращане на визовия формуляр.

* До 30 Октомври: приключване на визовата процедура.

 

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 15.09.2014 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 2400 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и задграничния паспорт.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 30.10.2014 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.ЗА КОНТАКТИ:

"ПАНАИРНИ И КОНГРЕСНИ РЕЗEРВАЦИИ-ДМК" ЕООД

1463 София, ул. Цар Асен № 88, етаж 3,

Тел. 866 0391, 866 0393,

Факс 866 0393;

e-mail: business-pleasure@tea.bg

www.business-pleasure.net

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЗАЯВКА “Панаирни и конгресни резервации – ДМК” ЕООД

Име Презиме Фамилия EГН № на задграничния паспорт

(на латиница по задграничен паспорт)

Месторабота Длъжност Сл.Телефон Факс

Служебен адрес:Пощ. код и населено място Улица N Моб. телефон Е-mail

Заявявам участие в делегацията за посещение на (изложение/семинар):……………………………………………..…… Пакет:..............

като приемам условията и превеждам ................…...... лева, равностойност на ..…....…..........$, / евро

по сметка BG52BPBI79401063230701, код BPBIBGSF, ЮРОБАНК И Еф Джи България АД. в брой
МОЛ: ............................................................................................................................................................................

ИД номер: ............................................................................................................................................................................

ДДС номер: ............................................................................................................................................................................

Адрес по регистрация на фирмата: .....................................................................................................................................

Да­та: Управител / Изп. директор:

(под­пис и пе­чат)База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница