До Управителя на участника медекс оод до УправителяДата13.10.2018
Размер288 Kb.

до

Управителя

на участника МЕДЕКС ООД
до

Управителя

на участник КИАРА ФАРМ ЕООД
до

Управителя

на участник ВЕЛЕВИ ФАРМА ООД

от

Комисията по провеждане на обществена поръчка “Доставка на лекарствени средства за СГЕБАЛ Еврохоспитал ООД за 2015 г."ПОКАНА
Уважаеми господа,
Във връзка с работата на Комисията по провеждане и избор на изпълнител “Доставка на лекарствени средства за СГЕБАЛ Еврохоспитал ООД за 2015 г." по реда на Глава Осем „а” от ЗОП и предвид обстоятелството, че за лекарствено средство с номенклатурен № 83 /Drotaverine - solution for injection/ оферираните от двама от участниците единични цени са равни, Комисията ще проведе публично жребий за определяне на изпълнител между класираните на първо място оферти за същото лекарствено средство.
Жребият ще се проведе на 10.08.2015 г. от 13 часа в деловодството на първи етаж в сградата на СГЕБАЛ Еврохоспитал ООД в гр. Пловдив, ул. “Колхида”-продължение, като с оглед на публичния характер на жребия Ви каним да присъствате.

Председател на комисията,

д-р Георги Романов Киприн /лекар/
Каталог: zop -> 2015j
zop -> За удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, а
zop -> СВ. Климент Охридски
zop -> Становище за осъществен предварителен контрол
zop -> Закон за обществените поръчки 2016 г програма на семинар 24-26 февруари 2016 г., хотел „Св. София
zop -> Доставка на оборудване и канцеларски материали за административни цели за офиса на звено за изпълнение на проект: 51011116-23-65 „интегриран воден цикъл за град шумен – ІІ етап”
zop -> Декларация по чл. 47, ал. 9 от зоп
zop -> За възлагане на обществена поръчка, чрез открита процедура по реда на чл. 14, Ал. 3, т. 2 От закона за обществените поръчки, с предмет


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница