Доклад за овос за инвестиционно предложение „Изграждане на пристанище адм оряхово", с местоположение: упи XI, кв. 16, гр. Оряхово, общ. Оряхово, обл. Враца, възложител: "Дата15.01.2018
Размер11.19 Kb.
Организирана среща за обществено обсъждане на доклад за ОВОС за инвестиционно предложение „Изграждане на пристанище АДМ Оряхово“, с местоположение: УПИ XI, кв. 16, гр. Оряхово, общ. Оряхово, обл. Враца, възложител: "АДМ България Лоджистикс" ЕООД
Във връзка с чл.17, ал.1, т.4 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, в РИОСВ-Враца е получено уведомление от "АДМ България Лоджистикс" ЕООД за организирана среща за обществено обсъждане на доклад за ОВОС за инвестиционно предложение „Изграждане на пристанище АДМ Оряхово“, с местоположение: УПИ XI, кв. 16, гр. Оряхово, общ. Оряхово, обл. Враца.
Срещата за обществено обсъждане ще се проведе на 17.11.2016г. от 13.30 ч. в зала ХГ „Проф. Марин Върбанов“, ул. „Андрей Чапразов“ №15, гр. Оряхово.
Докладът за ОВОС е на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден в сградата на Община Оряхово, ул. „Андрей Чапразов“ №15 и на РИОСВ-Враца, ул.„Екзарх Йосиф” №81.
Докладът за ОВОС е достъпен и на интернет страницата на РИОСВ-Враца на адрес: http://riosv.vracakarst.com/bg/obshtestven-dostap-do-dokladi-po-ovos-/
Писмени становища могат да се предоставят на адрес: гр. София, бул. „България” № 49Б, вх. А, в Община Оряхово, в РИОСВ – Враца или на срещата за обществено обсъждане.
Обява за срещата за обществено обсъждане е публикувана на 13.10.2016г. във в-к „Оряховска трибуна“, бр. 16 (1398), година LVII.
За контакти по общественото обсъждане:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница