Допълнителни екскурзии със записване и заплащане на мястоДата21.08.2018
Размер18.38 Kb.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ със записване и заплащане на място:

Целодневна екскурзия до Валенсия: 104.00 лв. за възрастни / деца до 11.99г.: 52.00 лв

Полудневна екскурзия до Елче: 84.00 лв за възрастни / деца до 11.99г.: 42.00 лв

Полудневна екскурзия до Гуадалест: 69.00 лв. за възрастни / деца до 11.99г.: 35.00 лв

Фламенко шоу: 69.00 лв. за възрастни / деца до 11.99г.: 39.00 лв

Целодневна екскурзия до Валенсия:

Третият по големина град в Испания. Програмата включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на града. Пешеходна обиколка сред парламента, църквата Санта Каталина, катедралата на Валенсия. Свободно време в историческия квартал Барио дел Кармен - типични тесни улички за стар град, обсипани с магазини, ресторанти и кафенета. Със сигурност сте чували много за родния град на испанската паеля, но дали знаете и какво е „Фала“? „Las Fallas“ е ежегоден фестивал, в който участват ръчно направени стиропореникукли с човешки размери. В края на фестивала, всички тези цветни карикатури биват изгаряни, само тази, спечелила пъвренството в конкурса, бива спасена и изложена в музея на Фалите- също спирка във вашия тур. Първоначално ще свържете музея с „Мадам Тюсо“, но по-късно ще се убедите, че е много по-различен и много по-забавен, разхождайки се из между всички тези хумористични фигури. От Средновековието Валенсия е известна със своите керамични изделия – няма да пропуснете да посетите и Националния музей по керамика, където експонатите са впечатляващи и заслужават вниманието ви.Полудневна екскурзия до Елче:

Програмата включва - транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на Стария град, базиликата Санта Мария, Кулата Калхора, двореца Алтимира, Арабските бани. Елче е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче" (традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър.Полудневна екскурзия до Гуадалест:

Планинско селце, основано от маврите, разположено на 600 м. надморска височина, сгушено на самотно, но много красиво място. Красиви замъци се издигат между гранитни скали, сливащи се в едно със заобикалящата ги природа. Преди да пристигнете в долината на Гуадалест, пътувайки по планински криволичещи пътища, ще минете през няколко други очарователни малки селца.Едно от тях е Ла Нуция, с великолепна гледка към Средиземно море, така и към заобикалящите го планини. Фотопауза в красивото малко селце Полоп и посещение на местен магазин с типични местни продукти като мед, плодове, местни вина.* Eкскурзиите се провеждат при минимум 20 записани туристи


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница