Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ векДата24.07.2016
Размер12.06 Kb.

Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ век

Дрехите на новото хилядолетие ще се перат сами. Само след десетина години модната индустрия ще преживее небивал технологичен бум, прогнозира YONGSTER.

В бъдеще хората ще се откажат от дрехи, които “подчертават личността”, и ще заложат на “интелигентни” одежди. Те ще бъдат персонални съветници.

В новите дрехи ще са втъкани микрочипове, които ще ни топлят, ще ни масажират и, ако се налага, ще инжектират успокоителни. Супердрехите ще съдържат данни за банковата сметка и кръвната група. Ако някой ги задигне, ще крещят: “Крадец!” Те ще се оцветяват според настроението – в червено, ако сме ядосани, в розово, ако сме влюбени, в жълто, ако ни е зле.Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ век

3. В новите дрехи ще са втъкани микрочипове, които ще ни топлят, ще ни масажират и, ако се налага, ще инжектират успокоителни. Супердрехите ще съдържат данни за банковата сметка и кръвната група. Ако някой ги задигне, ще крещят: “Крадец!” Те ще се оцветяват според настроението – в червено, ако сме ядосани, в розово, ако сме влюбени, в жълто, ако ни е зле.1. Дрехите на новото хилядолетие ще се перат сами. Само след десетина години модната индустрия ще преживее небивал технологичен бум, прогнозира YONGSTER.

2. В бъдеще хората ще се откажат от дрехи, които “подчертават личността”, и ще заложат на “интелигентни” одежди. Те ще бъдат персонални съветници.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница