Двудневна екскурзия по маршрут: Чирпан Малко Търново Чирпан. 22 априлДата05.03.2018
Размер10.51 Kb.
ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО “СРЕДНОГОРЕЦ” ЧИРПАН
Двудневна екскурзия по МАРШРУТ: Чирпан - Малко Търново - Чирпан.
22 април: Чирпан - Малко Търново (автобус и коли). Настаняване в база „Велека” (25 места) и в близък хотел. Приятен пешеходен преход до Мишкова нива (общо 2,5-3,5 ч.). Ако сме добре с времето - посещение и на близък обект от долу изброените.

23 април: посещение (автобус, плюс неголям преход) на светилището Бастет (евентуално изкачване на връх Голямо Градище - 711 м.); по възможност посещение и на пещера „Св. Марина” и светилището „Индипаска” - до тях също с наш превоз и неголям преход.

* В един от двата дни ще намерим време и за посещение на Историческия музей в М. Търново (№ 7 от 100 НТО).ЦЕНА - вкл. пътни и нощувки: 40,00 лв.

Особеност: 1. Ще се пътува с 20-местен автобус и евентуално с 3-4 л. коли; 2. Всички обекти имат такси по 5 лв. на човек и по 10 лв. за беседа, за това ще се опитаме да посетим някои от тях самостоятелно, без местен водач.

3. Ако се наложи наемане на джип за желаещите отделен обект, цената на целия превоз е 50 лв. (побира 8-10 души).Време на тръгване: 7.30 ч. на 22 април от спирката срещу „Катюша”.

Срок за записване - до 17 април на тел. 0885 787 420

Членовете на ТД “Средногорец” Чирпан ползват предимство при попълване на местата.
Каталог: gallery
gallery -> Ню Йорк текстове под снимки Средната част на Манхатън, гледана от Сентръл парк
gallery -> Близнаков припомня ангажимента на България за участие с осем процента от Сухопътните войски 1600 души в задгранични операции
gallery -> Унищожаването на 2011 Българската Армия
gallery -> О. з полковник григор дамянов георгиев
gallery -> Радиоводещият в българия
gallery -> Инициативен комитет за написване на книгата
gallery -> Изложба в VІІ соу „Кузман Шапкарев" откри Ангелина Станчева преподавател по приложни изкуства в юзу "Неофит Рилски". Гост на тържеството беше и Мила Сололова-главен експерт коонтрол и координация на социалните услуги


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница