Екскурзии Барселона Сезон 2016



Дата21.01.2018
Размер69.81 Kb.
#49383
Екскурзии Барселона Сезон 2016

За настанените в хотел Hawai 3* и хотел Maria del Mar 4*

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Екскурзия

Вид

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 12 г.







в лева

в лева

Барселона

Целодневна

Включена в цената

Включена в цената

Жирона

Целодневна

Включена в цената

Включена в цената

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО)

с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата на Гауди



Целодневна

152

76

Тоса де Мар

Полудневна

44

22

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“

Полудневна

90

44

Монтжуик и Побле Еспаньол

с включени входни такси за Побле Еспаньол



Целодневна

94

46

Трансфер до Барселона

Целодневна

64

32

Древна Каталуня – Тарагона, Ситгес, манастира Поблет

Целодневна

98

49

Светът на Дали

с включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол



Целодневна

98

49

Рицарска вечер

С включена входна такса



Вечерна

94

46

 

Барселона (целодневна екскурзия)

Включена в цената

След закуска отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждането на: “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града; две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“ ; квартала „ Ейшампле“площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време на площад “Каталуния”, откъдето започва“Рамбла”– най-оживената улица на града, изобилстваща от необичайни магазинчета, заведения и живи статуи, иГотическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради



Жирона (целодневна екскурзия)

Включена в цената

Представата на всеки за прекрасния регион Каталуния ще бъде допълнена с впечатления за древния град Жирона – един от най големите средновековни градове в Европа запазили се до наши дни. Град на четири реки, непристъпни защитни стени и тесни улички, църкви и манастири, град на легендите…



Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (целодневна екскурзия)

152 лв / 76 лв (деца 2 – 12г)

Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Самият той е определен като гений от някои, а от други като луд. Обиколката започва от един от най-големите булеварди, търговска и бизнес зона в Барселона – Пасео де Грасия. Тук са разположени 4-те известни модернистични къщи, две от които проектирани от Гуади – „Каса Калвет“ и „Каса Батийо“. Екскурзията продължава към хълма Ел Кармел за посещение на „Парка Гюел“, днес обществена зона и част от историческото наследство на ЮНЕСКО. Паркът привлича посетителите не само, заради необикновената архитектура, но и заради фигурите и статуите, изградени от малки цветни порцеланови парченца;Ла Саграда Фамилия е едно истинско съкровище за творческия ум на човека. Изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга. Свободно време и възможност за посещение и разглеждане – Къщата „Ла Педрера“ и Дворецът „Гюел“.



Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия, Паркът Гюел и Къщата музеи на Антонио Гауди

Тоса де Мар (полудневна екскурзия)

44 лв / 22 лв (деца 2 – 12г)

Отпътуване от хотела за посещение на най-красивата част от Коста Брава и националното богатство на Испания –Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни тесни и китни уличкималки магазини и множеството ресторанти.



Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ (полудневна екскурзия)

90 лв / 44 лв (деца 2 – 12г)

Отпътуване от хотела към планината Монтсерат – духовното място на Каталуния където е построенбенедиктински манастир с хилядолетна история. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и да изживеете една неповторима духовна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Ще имате възможност да се докоснете и до една от най-големите цености на мастира „Черната Мадона”.



Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Монтжуик и Побле Еспаньол (целодневна екскурзия)

94 лв / 46 лв (деца 2 – 12г)

След закуска отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона – хълмът Монтжуик. Днес Монтжуик е дом, както на множество музеи, така и на Ботаническата градина, Крепостта Монтжуик, Магичните фонтани и Олимпийския център. Екскурзията включва разглеждане на: Крепостта Монтжуик, която остава символ от различните периоди в историята на Барселона. От тук се открива прекрасна панорама на града с гледка от 360º; Олимпийският пръстен – символ на всички спортни постижения, тук в Барселона и истински ценен от своите посетители; Магичните фонтани – една от най-популярните забележителности. Истински спектакъл на вода и светлина. Обиколката продължава с посещение и разглеждане на Испанското село – архитектурен музей на открито. Испанското село – Побле Еспаньол е неповторима комбинация от архитектура, съвременно изкуство, традиционни занаяти, магазини и гастрономия. С прекрасно разположение, в най-емблематичната зона на Барселона и само на крачка разстояние от Магичните фонтани. Испанското село е изградено още през 1929 година за Международното изложение. То наподобява истинско село със своите 117 сгради с архитектурна визия взета от всеки един район на Испания. Тук можете да откриете типичен квартал от АндалусияПътят на Сантяго иРоманска монашеска архитектура. Мястото е уникално и заради своите магазини, които работят 365 дни в годината. Тук има повече от 20 занаятчийски работилници, които работят всеки ден, в които можете да видите занаятчии да изработват керамични, стъклени, кожени изделия или бижута.



Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език и входна такса за Испанското село

Древна Каталуня – Тарагона, Ситгес, Манастира Поблет (целодневна екскурзия)

98 лв / 49 лв (деца 2 – 12г)

Отпътуване от хотела към едно от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включено в списъка на ЮНЕСКО – Тарагона. Възможност за разглеждане на Дяволския мост – акведукт с височина от 217 метра и дължина от 26 метра, един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; запазените останки от Римската цивилизацияКрайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа; запазени следи от Римски форум и не на последно място, останки от Амфитеатъра, намиращ се на Средиземноморското крайбрежие от ІІ век, станал свидетел на кървави битки между гладиатори. Отпътуване къмСитгес. Със своята прекрасна позиция, между морето и планините, Ситгес е идеалното място за здравословен туризъм. Днес градът е комбинация от традиционната за района рибарска и бохемска атмосфера, изпълнен с множество бутици, ресторанти, улични музиканти и артисти. Следобяд посещение на Манастира в ПоблетСанта Мария де Поблет е изключително красиво и одухотворяващо място с великолепна архитектура. Манастирът е включен в списъка на ЮНЕСКО и е един от най-големите и стари манастири в Испания. Тук се помещават гробници на важни испански владетели.



Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Светът на Дали (целодневна екскурзия)

98 лв / 46 лв (деца 2 – 12г)

Салвадор Дали е признат за най-великият сюрреалист в света. Разглеждане на: Фигерес и един от най-посещаваните музеи в Испания, познат като Театърът – музей на Салвадор Дали. Построен под неговото ръководство той е рожба на изключителното му въображение и гений, и съдържа значими творби, които проследяват неговото развитие като творец; замъкът в Пубол, подарен от художника на любимата жена и муза, ще допълни впечатленията ви както за самият него, така и за неговото творчество.



Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език и входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъкът Пубол

Рицарска вечер (полудневна екскурзия)

94 лв / 46 лв (деца 2 – 12г)

Представление, което пресъздава историческите битки на рицарите защитавали своите крале от нашествениците вестготи и араби, по един лек и приятен начин. А след кратка пауза, по време, на която всеки има възможност да си направи снимка с великолепните артисти, шоуто продължава с испанска музика. Наслаждаване на страстите с дълбоко-чувствено фламенко спектакъл,  пресъздадени от темпераментни танцьори и талантливи музиканти.



Цената включва: трансфер и входна такса.
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница