Екскурзии Сезон 2017



Дата25.08.2017
Размер51.62 Kb.
#28731
Екскурзии Сезон 2017
Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста.Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място до изчерпване на наличните свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.



Екскурзия

Вид

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 11,99 г.







в лева

в лева

Жирона

Полудневна

Включена в цената

Включена в цената

Аквапарк Кариби – Порт Авентура

Целодневна

Включена в цената

Включена в цената

Барселона

Целодневна

60

30

Древна Каталуня – Тарагона и Ситджес

Целодневна

60

30

Валенсия

Целодневна

120

60

Сарагоса

Целодневна

90

45

Абатство Монсерат и „Черната Мадона“

Целодневна

88

44

Пакет от 3 екскурзии:

  • Барселона

  • Валенсия

  • Сарагоса




240

120

Пакет от 4 екскурзии:

  • Барселона

  • Валенсия

  • Сарагоса

  • Древна Каталуния




290

140

Пакет от 5 екскурзии:

  • Барселона

  • Валенсия

  • Сарагоса

  • Древна Каталуния

  • Абатство Монсерат




370

180


Жирона

Включена в цената

Представата на всеки за прекрасния регион Каталуния ще бъде допълнена с впечатления за древния град Жирона – един от най-големите средновековни градове в Европа, запазили се до наши дни. Столица на една от четирите провинции в Каталуния Наричан „Град на стоте обсади„. Непристъпни защитни стени и тесни улички, църква и манастир, град на легендите...


Аквапарк Кариби - Порт Авентура

Включена в цената

След закуска отпътуване от хотела за посещение на Аквапарк Кариби - Порт Авентура. Едно от най-незабравимите приключение с посещение на екзотични места, като: Китай, Полинезия, Дивия Запад, Мексико, Средиземноморието и Сезам Авентура, както и семейната зона взаимствана от „Улица Сезам“. Във всяка една от зоните на парка можете да очаквате безкрайни и незабравими приключения, шоу програми, магазини и тематични ресторанти. Карибският аква парк има 5 ресторанта и 3 бара – едно невероятно изживяване за цялото семейство. Има една сравнително нова зона, наречена SesamoAventura, която е посветена на най-малките туристи и е открита през 2011 година. Тук фокусът е едно магическо дърво, около което са разпръснати различни забавления и въртележки за най-малките търсачи на силния усещания.



Древна Каталуня – Тарагона и Ситджес

60 лв / 30 лв (деца 2 – 11,99г)

Отпътуване от хотела към едно от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включено в списъка на ЮНЕСКО – Тарагона. Възможност за разглеждане на Дяволския мост – акведукт с височина от 217 метра и дължина от 26 метра, един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; запазените останки от Римската цивилизация, Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа; запазени следи от Римски форум и не на последно място, останки от Амфитеатъра, намиращ се на Средиземноморското крайбрежие от ІІ век, станал свидетел на кървави битки между гладиатори. Отпътуване към Ситджес. Със своята прекрасна позиция, между морето и планините, Ситджес е идеалното място за здравословен туризъм. Днес градът е комбинация от традиционната за района рибарска и бохемска атмосфера, изпълнен с множество бутици, ресторанти, улични музиканти и артисти.



Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език
Сарагоса

90 лв/45 лв (2 – 11,99 г.)

Пешеходна разходка в центъра на града. Сарагоса е известна с базиликата Нуестра Сеньора дел Пилар, катедралата Ла Сео и двореца Алхаферия. Ние ще видим Базиликата Нуестра Сеньора дел Пилар е посветена на Дева Мария и Исус. Строена е в продължение на десетки години, и е изпълнена в стил барок. Свободно време.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Валенсия

120 лв/ 60 лв (2 – 11,99 г.)

Туристическа програма във Валенсия – третият по големина испански град, съхранил хармонията на средиземноморските и испано-арабските традиции. Панорамна обиколка: архитектурно-културният комплекс Град на Изкуствата и Науките, дело на архитекта Сантяго Калатрава и включващ впечатляващите Л’Емисферик, Музей на науките, Опера, Л’Осеанографик (най-големият аквариум в Европа). Пешеходна разходка в историческият център: Арената – една от най-големите в Испания, централният площад с Кметството и Историческият музей на града, Копринената борса – шедьовър на валенсианския готически стил, включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство, Катедралата строена между 1252 г. и 1482 г. върху основите на по-стара джамия, където се пази Свещеният Граал, Торес делс Серанс – една от запазените средновековни порти и сградата на валенсианското правителство.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език
Барселона

60 лв / 30 лв (2 – 11,99 г.)

След закуска отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва "Рамбла"– най-оживената улица на града, квартала „ Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.


Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“

88 лв / 44 лв (деца 2 – 11,99г)

Отпътуване от хотела към планината Монтсерат - духовното място на Каталуния където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и да изживеете една неповторима духовна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Ще имате възможност да се докоснете и до една от най-големите цености на мастира „Черната Мадона”.



Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница