Електрик форс представя “b-boys Breakdown – 2007



Дата12.06.2017
Размер18.76 Kb.
#23339
ЕЛЕКТРИК ФОРС
ПРЕДСТАВЯ
B-Boys Breakdown2007

Electric Force Crew, които през последните години представяха България на световните шампионати по BREAKDANCE, сега представят за седми пореден път единствения по рода си международен открит BREAKDANCE шампионат под името “B-Boys Breakdown2007”. Уникалното шоу ще се проведе на 09 декември в зала “Универсиaда” от 19 часа на принципа танцови битки с директно елиминиране 3-ма срещу 3-ма. Шампионатът е открит и дава възможност на най-добрите български групи да вземат участие и да достигнат до титлата, като за тази цел трябва да преминат успешно пре-елиминационни битки и да продължат в т нар. Main Event, където ще се срещнат с предварително поканени участници. Интернет регистрацията е в официалният уебсайт на Electric Force Crew и B-Boys Breakdown : http://electricforce.net/



http://electricforce.net/BBBD/bbbd.swf

В същинската част на състезанието ще се срещнат 8 групи, 4 от които ще бъдат определени измежду всички записани чрез пре-елиминации, а останалите 4, ще бъдат специално поканени B-Boy групи, определящи нивото на шампионата.

Постепенно с директно елеминиране чрез танцови битки ще остане един победител, който ще спечели голямата награда на “B-Boys Breakdown – 7” и BTK ADSL – генерален спонсор на събитието.

Тази година Electric Force Crew поканиха за съдии на шоуто:



Extremo (Addictos – Испания) – жури на Battle Of The Year International 2006

Pyroh (Rated X – Гърция)

Fisher (Electric Force Crew – България)

Зад грамофоните ще бъдат най-популярният BREAKDANCE Dj Billy Brown(Франция) и Dj Stancho

Специалen гост на шоуто ще бъде световно известният американски MC – Jeru The Damaja, който ще забие едночасов лайв и ще промотира в България на сцената на “B-Boys Breakdown – 2007” последния си албум Still Rising”.

Водещи на ивента – познатите български MC-та: Mista P и Starterass ( X-TEAM).

Electric Force Crew вече десет години са лидери на сцената като те са първата българска група участвала и спечелила награди в световни съcтезания по BREAKDANCE, а сред големите им постижения досега са три първи места на Балканите и участия на световните финали на “Battle Of The Year International” в Германия през 2003, 2004 и 2006-та година.


Electric Force

Петър Костовски

+359/888/957275

Емил Илиев



+359/887/248421

www.elctricforce.net

e-mail: info@electricforce.net


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница