Европейска премиера на SsangYong Actyon у насДата17.06.2017
Размер9.74 Kb.
Новина
Европейска премиера на SsangYong Actyon у нас
Компактният всъдеход на известната корейска марка се появи в България цяла година преди планираната си европейска премиера.
Източник: Speed-Press
Вносителят на корейската марка SsangYong за България “Ратола” получи най-новият модел на компанията цяла година преди всички останали дилъри в Европа. Фирмата вече е внесла 3 автомобила от модела Actyon.

SsangYong Actyon бе показан за първи път през миналата година на автомобилното изложение в Сеул през май, а през октомври започнаха продажбите на модела в Корея. По план в Европа автомобила ще започне да се продава в началото на 2007 г. Българските клиенти обаче имат уникалният шанс да купят този автомобил с цяла година по-рано от планираното. Това се дължи на специалните отношение на вносителя “Ратола” с производителя SsangYong.През миналата година “Ратола” беше награден като най-добър дистрибутор на марката в света заради безпрецедентният пазарен дял, който постигна с модела Rexton. Фирмата е успяла да уреди да започне продажбите много по-рано от всички останали европейски дилъри, така че в момента в България се чества европейската премиера на SsangYong Actyon.

SsangYong Actyon е компактен всъдеход с много атрактивен дизайн. В момента у нас има три демонстрационни автомобила. Клиентите вече могат да поръчват модела, а доставките ще започнат в края на месец май.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница