Файловете в папката са 1a objavane razwod 05012007 jpeg и 2Дата18.06.2018
Размер23.63 Kb.
Делба
Обжалването на развода е пример за наглост , лицемерие и поредното упражнение на Сашко Василев Колев по социална психология.

Файловете в папката са 1a_objavane razwod_05012007_1.jpeg и 2.  1. Болен бил : Човек, който се събужда в 5 и мисли каква гадост да стори , на който му е направил нещо ... Прединсулт .

Болничните листи , представени по развода са тук в папката Развод – 15 бр . От грип , ишиас ... и каквото му дойде на ум – до един фалшиви – всички на деня на заседанието на съда.

  1. Не съм се грижила за него – само през целият брак и в болницата и още 6 м. останах след това – луда жена !

Била съм „ напуснала доброволно и безпричинно сем. Жилище...“ Истината е , че избягах, уплашена .

Покрай грижите за децата се бях запознала и с хора, който водеха врачки , екстрасенси и т.н. , но се оказаха от лошият вид.

Отдавна усещах, че колев иска да се отърве от мен , така че да не му пострада реномето и мат. състояние пък и го познавах (10 г. чете само Кръстникът и говореше за мен всякакви измислици) . Когато ми изчезна брачната халка , аз си я поисках от колев и той ми я върна след 3 дни без да ми каже къде е била, на кого я е дал и защо , но аз вече знаех.


  1. Така, че бързичко нахвърлях малко дрехи в торбата и отидох да спя у една приятелка.

За това на първото заседание на Добричкият съд по развода Боян Колев на висок глас обяснявал , че аз съм луда . Та когато реша да разкажа за тази част от живота ми – да няма кой да ми повярва.

Просто и сега като го четох се чудех да се смея ли да повръщам ли.

Подадена Искова молба

Маргарита Томова срещу Сашко Василев Колев за делба на имотите семейна собственост подадена във Варненски районен съд 23.07.2008 г. (Единият имот е във Варна, другите Добрич, Свищов и Елена)


Съдия Нела Кръстева иска уточнения по документите за имотите от моят представител адвокат Християн Христов (от Добрич) на два пъти .

Получава исканата информация.

Разпореждане от съдията да се впише исковата молба по местата на имотите в местните агенции по вписванията. 28.05.2009 г.

Първо моят адвокат ме прати в София да ги впиша , но се оказа, че не може така.

Вписване на исковата молба - последно на 3.10.2009 г.

Определяне дата за първо дело 19.02.2010 г.

Явявам се аз от София във Варна , водя и свидетел .

Съдията 15 минути преди определеният час в призовката и на сайта казва на адвоката , че не били конституирани двама души , които се водят в съсобственост на парцела в Свищов. И дело няма.

(Разводът в Добрички съд го влачиха 4 години . И подкупва ответникът наред и размотава по всички начини http://spiral.ludost.net/razvod/ )

Колко време трябва на съдията за да определи какви документи са нужни ? 23.07.2008 г. До 19.02.2010 до тук 17 м. (почти 2 г .) , но това е само началото.


Правилно ли е в тези времена на възможност за всякаква комуникация да пътуват 2 души от София до Варна за нищо ? Каква отговорност носи за това съдия Нела Кръстева. Тя ми определи неправилно да внеса такса 1600 лв. После писах молба та да ми върнат парите , та така повече от половин година докато ми ги върнат. Тук ще публикувам всички листи – по делата се познават хората.
11.06.2010 - Дава ход на делото – бре ! Станаха 2 г.
И така по 2 дела на година . Тук ще ги публикувам всичките.
Първо твърдяха , че не използват жилищата, после че ги ремонтирали и похарчили 35000 лв.

Единият от свидетелите им във фояето мърмореше , че се чувства използван и манипулитан .... Той трябваше да каже, че е разбил и подменил настилката във апартамента във Варна.

Забавлявайте се.
Сега е 2013 .

10 г. Пари за адвокати и такси , Сашко Василев Колев използва имотите , лъже и размотава .Да им се връща.
Сега е 2014 г. Ноември. Делото ходи до Окръжният съд ,Варна. Има решение което потвърждава очевидното.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница