Фирмени профили на шведски фирми sweco bulgaria eoodДата08.07.2017
Размер23.07 Kb.
Фирмени профили на шведски фирми

SWECO BULGARIA EOOD предоставя консултантски услуги в областта на инжинеринга, архитектурата, както и технологиите за опазване и пречистване на околната среда и водите. Техническият екип на компанията, съставен от професионалисти предоставя пълна гама от услуги: проектиране, надзор и мениджмънт на клиенти от частния и публичния сектор.

SwedPower е водеща консултантска фирма в областта на производството и разпространението на енергия и е филиал на Vattenfall – водеща европейска енергетична компания. С предоставяните от нас технически, управленски и консултантски услуги, ние покриваме целия енергиен сектор - горива, производство на енергия, енергийни мрежи за продажби и търговия. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, благодарение на 560 консултанти, развиваме ефективни, конкурентни, надеждни и устойчиви решения, подобрявайки активите и действията на клиентите. Работим с клиенти от цял свят – Северни държави, Европа, Африка и Среден Изток, Азия и Латинска Америка.
Tetra Pak е един от най-големите в света доставчици на обработващи, опаковащи и дистрибутивни системи за течни хранителни продукти. Днес, Tetra Pak работи с 58 търговски компании в света, 53 завода за опаковащи материали, 16 фабрики за асемблиране на опаковъчни машини, 59 обслужващи центъра и 19 центръра за проучване и развитие. Компанията е представена в повече от 165 страни и има 20 905 служители.
Volvo Truck Corporation е един от световните водещи доставчици на транспортни решения, представен в над 130 страни по света
WSP International Sweden е част от WSP Group, инжинерингова консултантска компания, която предлага широка гама от услуги, в областта на транспортната инфраструктура, строителство, околна среда, развитие на градската среда, летища и пристанища, на клиенти от цял свят във всяка фаза на развитие –концепция, проектиране, приложение и надзор.

Компанията произлиза от две големи шведски консултантски фирми (Kjessler & Mannerstråle и Jacobson & Widmark), след сливането им през 2000 г. и обединяването им с WSP Group през 2001 г. WSP Group има около 5700 квалифицирани професионалисти в повече от 130 офиса в цял свят и регистрира годишен оборот от над USD 480 млн. Основните пазари на компанията са Африка, Азия, Среден Изток, Централна и Източна Европа.


EKN The Swedish Export Credits Guarantee Board – Шведски съвет за гарантиране на експортни кредити, съдейства на шведския износ чрез издаване на гаранции. През 2004 г., EKN е гарантирал договорни транзакции на стойност повече от 2000 млн. евро в 109 страни.
Swedfund International AB предлага рисков капитал и компетенция за инвестиции в развиващи се пазари – от мобилни телекомуникации и хранителна индустрия в Централна и Източна Европа до медицински технологии в Египет и Китай. Swedfund инвестира в различни бизнес области и има повече от 25 годишен опит в инвестициите в развиващи се пазари.

ENCOURAGEMENT BANK – Насърчителна банка
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница