Флашка скрита камера – кратки инструкцииДата15.10.2018
Размер14.08 Kb.
Флашка скрита камера – кратки инструкции

-- Камерата трябва да се включи и да е в режим "стендбай" за да се задават режими по заснемане.


-- Включване "стендбай" извън компютъра - дълго натискане K1 - камерата маркира чрез вибрации и примигвания че е приела командата за включване - червена светлина остава да свети индикираща че камерата е в режим "стендбай". Изключването също е чрез дълго натискане K1.
-- Включване в "стендбай" от състояние "зареждане батерия" - чрез дълго натискане на К3.
-- Фото-снимки: от "стендбай" - еднократно натискане на K2 - светва синьо и камерата прави снимка; завършването на снимката се индикира чрез еднократна вибрация, светва червено и камерата минава отново в "стендбай".
-- Видеозаснемане: от "стендбай" - дълго натискане на K2 - камерата индикира чрез двойна вибрация, а червен индикатор изгасва след 3 мигания. Дали сте в този режим може да се провери чрез еднократно натисканена К1 или К3 - червен индикатор ще премигне 6 пъти, а режима на работа ще се запази. Еднократно натискане на K2 ще прекрати видеозаснемането - камерата ще го индикира чрез еднократна вибрация, светва червено и камерата минава отново в "стендбай".
-- Режим "детектор движение": от "стендбай" - еднократно натискане на K3 - камерата индикира чрез тройна вибрация и 4 примигвания на светлините и застава в режим "детектор движение". За излизане от режима - еднократно натискане на K3 - индикация чрез една вибрация и камерата застава в "стендбай".
-- Режим "аудиозапис": от "стендбай" - еднократно натискане на K1 - включването на режима се индикира чрез вибрация и 3 сини мигания. Излизането от режима също става чрез еднократно натискане на K1.
-- Докато е в USB-порта, камерата си зарежда батерията. Синия индикатор спира да мига когато батерията се зареди напълно.
-- Режим "уеб-камера": в изключено положение и при натиснат К2 - мушнете флашката в USB-порта на компютъра. Докато е в режим "уеб-камера" - не може да се четат и/или записват данни на картата и да се борави като флашка.
Каталог: userfiles -> product files shared
product files shared -> Afya pharmacy Мета думи
product files shared -> Натюрпро 02” пълномаслено соево брашно, тостирано
product files shared -> Пиксел: 8mm. In Dip пиксела в модул
product files shared -> Ефектът на Ментат при представянето на учениците в училище
product files shared -> Приемането на Ашваганда и нейният ефект върху процеса на стареене
product files shared -> Проучване на ефективността на препарата Меносан при овладяването на субективните симптоми на патологичния климактериум
product files shared -> Захранване: 12V 1a dc ( постоянен ток) Захранващ кабел
product files shared -> Ролята на Цистон при камъни в уринарните пътища Проучване, проведено от Marya sks, Singla S
product files shared -> Приложение на препарата „цистон“ в комплексното лечение на уролитиазата
product files shared -> Цистон и неговото приложение при хронични бъбречни заболявания


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница