Г с уважениеДата25.02.2018
Размер12.18 Kb.
Oтчет за представянето на националния отбор девойки до 18 г. на Балканските игри в Прищина, Косово с треньор Надежда Стоянова

Отборът в състав Красимира Йовкова, Мария Йовкова, Рейхан Мехмед и Михаела Димова завоюва 7 медала – 2 сребърни и 5 бронзови.

В отборната надпревара участваха 3 отбора – Турция, Албания и България. Победихме Албания с 3:0 и загубихме от Турция в изключително оспорван мач с 2:3 като и двете победи успя да вземе Красимира Йовкова.

В личното първенство и четирите състезателки излезнаха от групите. Красимира Йовкова и Мария Йовкова станаха първи в групите си, а Михаела Димова и Рейхан Мехмед – втори. За първото място в групата Михаела Димова загуби с 2:3 от първата ракета на Турция – Симай Кулакчекен, а Рейхан Мехмед загуби от втората ракета – Дамла Юзел с 1:3. На четвъртфинала Красимира Йовкова и Мария Йовкова успяха да победят, а Михаела Димова и Рейхан Мехмед отпаднаха. Красимира и Мария загубиха полуфиналите си съответно – Красимира от Дамла Юзел с 3:4, а Мария от Симай Кулакчекен с 2:4.

При двойките Красимира и Мария завоюваха сребърните медали като загубиха финала срещу Симай Кулакчекен и Дамла Юзел с 1:3.

От същата турска двойка на полуфинал загубиха и Михаела Димова и Рейхан Мехмед и така останаха с бронзовите медали.

При смесените двойки Красимира Йовкова и Виктор Янев, както и Мария Йовкова и Стефан Тодоров спечелиха бронзовите медали, а останалите две двойки отпаднаха на четвъртфинал.

По време на цялото състезание ние нямахме никакви проблеми с дисциплината. Момичетата се отнесоха много отговорно към турнира и дадоха всичко от себе си. Всички играха според възможностите си и изпълняваха указанията. Разбира се, винаги има какво още да се желае.09.06.2015 г. С уважение:

Надежда Стоянова


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница