Goodyear доставя гуми за второто издание на Land Rover G4 ChallengeДата01.03.2017
Размер16.56 Kb.
Goodyear доставя гуми за второто издание на Land Rover G4 Challenge
Производителят на гуми ще обуе всичките 18 състезателни екипа в най-трудното и приключенско събитие с off-road машини на планетата, което стартира в Банкок и финишира в Бразилия.
Източник: Action Group
Goodyear става официален доставчик на гуми за най-голямото off-road състезание в света - Land Rover G4 Challenge. Надпреварата започва в Банкок на 23 април 2006 година. Маршрутът на Land Rover G4 ще премине през Тайланд, Лаос и Бразилия, преди да завърши в Боливия на 20 май 2006 година.

“Моделът Goodyear Wrangler MT/R показа доминиращо поведение на трасето по време на Land Rover G4 Challenge през 2003 година”, заяви Матю Тайлър, управляващ директор на Land Rover. Ние сме очаровани да имаме експертната помощ, която Goodyear предоставя на нашите състезатели, докато карат своите джипове 4Х4 и преминават през най-привлекателните кътчета на света.”

Off-road състезанието Land Rover G4 Challenge e едно от най-тежките, грандиозни и авантюристични предизвикателства в света.

Първите километри от състезанието ще се състоят сред шума на тайландската столица Банкок, след което то ще продължи сред пустите райони на съседен Лаос. Състезателните екипи са 18, като всеки представя отделна националност. След Азия керванът ще пропътува по земното кълбо, за да достигне до Рио де Жанейро, където трябва да завърши поредната авантюра през високите планини на Боливия.

През четирите седмици на надпреварата състезателите трябва да преодоляват тежки и разрушени терени, които обещават автентични и предизвикателни Off-road маршрути. Когато не са в своите коли, те ще преодоляват терените с планинско колоездене, каяк, ще се катерят и ще си прокарват път през тежките предизвикателства.

Goodyaer Wrangler MT/R ще са монтирани на всички джипове в състезанието, които са Range Rover Sport, Discovery 3, Freelander, Range Rover и Defender. Специално изработената подобрена версия на Wrangler MT/R се превръща в идеалната гума за екстремното каране, на което състезателите на Challenge са се натъквали. Специалният блок протектор предава по-голямо сцепление с пътя, докато Dura-wall технологията повишава здравината на страниците и намалява риска от срязване от остри камъни, клони и др.“Land Rover G4 challenge e прекрасна за монтажа на нашите 4Х4 гуми, които са водещ клас в представянето във всякакви условия, казва Джеймс Бейли, мениджър за корпоративна комуникация в Goodyear. Глобалният аспект на Challenge е неделим от нашето бранд послание за новите ни и най-важни пазари. През 2003 година Challenge също така ни даде възможност да използваме една безценна за нас трибуна каквото е състезанието, за да представим новия си продукт. Ние с нетърпение очакваме продължение на този успех от 2006 година.”


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница