Goodyear показа нова зимна гума Ultra-Grip Performance Продуктът има отличното сцепление и управлениеДата01.03.2017
Размер12.14 Kb.
Goodyear показа нова зимна гума Ultra-Grip Performance
Продуктът има отличното сцепление и управление
Goodyear анонсира, че пуска на пазара новата високоскоростна зимна гума Ultra-Grip Performance, която предлага отлично сцепление и управление, за да се движите при всякакви зимни условия – от сняг до лед. Новата гума вече е в търговската мрежа и в България.

Гумата UltraGrip Performance се базира на опита, натрупан за 44 години на посроянни иновации и 60 милиона броя продадени гуми от зимното семейство UltraGrip. Новата гума може да се похвали с подобрена заключваща система на блокчетата на протектора, атрактивен дизайн и по-голям брой блокчета, които осигуряват отлично сцепление и управление в зимни условия.

Хидродинамичните канали подобряват устойчивостта срещу аквапланинга, стабилността при киша и мокри настилки. Контактното петно с по-квадратна форма осигурява равномерно разпределение на налягането и подобрява представянето на мокри и заледени пътища през целия живот на гумата . Индикаторът за износване на протектора позволява на шофьора да смени гумите в най-подходящия момент и следователно да поддържа отлично представяне при всички зимни условия.

Най-важното е, че гумата дава 3% по-къс спирачен път на сняг в сравнение с водещите конкуренти .“Радваме се, че надграждаме успешното семейството на Goodyear UltraGrip с още една зимна гума, която поставя безопасността на първо място. Считаме, че е наш ангажимент да осигуряваме отлично сцепление на мокро, лед и сняг, предоставяйки на потребителите безопасно шофиране и спиране независимо от зимните условия. Изключително сме горди с по-късия спирачен път на нашите гуми, тъй като ние знаем колко важно е това за клиенти ни“, коментира Ханс Врижсен, маркетинг директор на Goodyear за леки гуми за Европа, Близкия Изток и Африка.

Новата UltraGrip Performance се предлага в 38 размера: SD/195 до 255; AR/40 до 65; RD/15’’ до 19’’, предназначени за средни и големи автомобили.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница