Групов Програмен Директор на Emmis BulgariaДата30.06.2017
Размер19.35 Kb.
Информация до медиите


Групов Програмен Директор на Emmis Bulgaria

София, 22.02.2010г.


Днес г-жа Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria назначи г-н Николай Стоянов за Групов Програмен Директор на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Той ще отговаря за цялостното програмно развитие и музикалната политика на радиостанциите. Решението влиза в сила незабавно.
Веднага след назначението си, г-н Стоянов коментира: “Поемам с голяма отговорност длъжността Групов Програмен Директор на радиостанциите на Emmis Bulgaria. Имам привилегията да работя с най-професионалния програмен екип в България и се надявам заедно с него да направим Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM още по-слушани и привлекателни за нашите аудитории, рекламодатели и партньори.”
Г-жа Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria отбеляза: „Вярвам в качествата на Николай Стоянов. Неговият професионализъм, любов и отдаденост на радиото, ще помогнат за още по-успешното развитие на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Сигурна съм, че слушателите по категоричен начин ще гласуват доверие на нашите радиостанции, като ги предпочитат ежедневно по-често и за по-дълго време”.
Николай Стоянов е Програмен Директор на Радио Fresh! от 2008г. Преди това е заемал същата позиция в Радио Сити и Радио Плюс (наследник е Радио Fresh!). Дългогодишен водещ и автор на класацията „Големите 50”. Специализирал е Радио-мениджмънт в САЩ. Владее английски език. Семеен, с едно дете.
Радио FM+ е първото частно радио в България. Излъчва най-добрата музика от 80-те години до днес в 16 града от страната. Радио FM+ е носител на Superbrand за 2009-2010г.
Радио Fresh! е хит-радио номер едно в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с аудитория 15 - 30г., излъчващо в 13 града.
Радио Star FM е Класиката в рока. Радио на истинските фенове и истинската музика, с аудитория 35+ . Излъчва в 9 града от страната.

Emmis Bulgaria е една от най-прогресивните и вълнуващи медийни компании в България. Като част от Emmis Communications Corporation, деветата най-голяма радио-група в САЩ, от 2005г. притежават и развиват радиостанциите Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM.С потенциална аудитория от над 4 млн. слушатели седмично и 38 точки на излъчване в цяла България, Emmis Bulgaria обхваща широк кръг от слушатели (аудитория 15-69 години), като радиостанции покриват чрез FM сигнал над 80% от територията на страната


Каталог: uploads -> files
files -> Книга на етажната собственост (Загл изм. Дв, бр. 57 от 2011 г.)
files -> П р е д у п р е ж д е н и е от Управителя/Управителния съвет
files -> 10 години движение за социален хуманизъм
files -> Категория : open, индивидуален смесен Хендикап : за жени 8 точки на игра Дати : от 06 октомври до 12 октомври 2008
files -> Xxxv редовна годишна среща „Регионални организации и местни органи 2016”
files -> Списък на застрашените от изчезване местни сортове, важни за селскотостопанство
files -> Наредба №4 от 11 март 2011 Г. За реда и условията за провеждане на конкурси за полски инспектори
files -> Наредба №31 от 11 септември 2008 Г. За сертифициране на хмел и продукти от хмел и за регистриране на договорите за доставка на хмел
files -> Рег.№ Име на фирмата Адрес на управление и телефон
files -> Т е Х н и ч е с к о з а д а н и е технически изисквания и технически спецификации


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница