Istituto nazionale per il Commercio Estero (I. C. E.)Дата10.04.2018
Размер104.48 Kb.

Istituto nazionale per il Commercio Estero (I.C.E.)


Sezione per la Promozione degli Scambi dell’Ambasciata d’Italia

Итaлиански Институт за Външна Търговия (И.Ч.Е.)

Секция за Насърчаване на обмена към Посолството на Италия
Италианските изложители в Палата 2

На Международния Технически Панаир Пловдив 2008

ADVENTURE CAR RACING SRL

Продажба на аксесоари и авточасти за спортни и състезателни автомобили. Изключителен представител за България на СПАРКО и ФЕРОДО РЕЙСИНГ.


ANCE - ASSOCIAZIONE NAZIONALE COSTRUTTORI EDILI
АНЧЕ е Асоциация на италианските строителни фирми, обединяваща 20 000 строителни компании, с различна специализация и големина. АНЧЕ е представителна организация за връзка с правителствените и парламентарни институции, сътрудничи на местните администрации в планиране на инвестиции и проекти; предлага помощ и консултантски услуги на своите членове.

AUTOMATISMI CAB SRL

Фирма от група БЕНИНКА’, основана в началото на 90-те, специализирана в производството на автоматични системи за врати, за щори. Произвежда и изнася в целия свят.


BELLINZONI SRL

Миещи, полиращи и защитни материали, лепила за камък и керамика и специални продукти.


BRETON SPA

Широка гама от мостови фрези, контурмашини, обработващи центрове с 5 оси и полировъчни машини за обработка на камък, мрамор, гранит и керамични изделия.


CAMERA DI COMMERCIO ITALIANA IN BULGARIA

Неправителствена бизнес асоциация, с представители от двете страни, призната от Италианското правителство въз основа на закона 518/70. Член на Assocamerestero (Асоциация на италианските търговски камари в чужбина). Действа в подкрепа и насърчаване на двустранните търговски и икономически интереси между България и Италия.със следните подизложители:

 • CAMERA DI COMMERCIO I.A.A. DI BIELLA

Търговско – Промишлената Палата, гр. Биела, е обществена организация за подпомагане на предприятията от окръга на гр. Биела и защитаване на техните интереси: има обществени функции и предоставя широка гама от услуги с цел икономическото развитие на членовете си.

представя фирмите:

 • ACCU-TECH SAS

Проектиране и изграждане на фотоволтаични панели, аварийни дизел-генераторни групи, стационарни батерии за инсталации, мини инсталации за кемпери и платноходни яхти.

  • IRIDES SRL

Мобилни услуги, интегрирани системи – телефонни централи и дистанционно видеонаблюдение върху IP, VPM.

  • LUBRO CHIMICA SRL

Проектиране и изграждане на инсталации за третиране и пречистване на води, охладителни кули.

  • MCOMM SRL

Проектиране на мобилни технологии и web приложения, мобилен маркетинг, платформи за многоканална комуникация

  • OBERTHAL SRL

Проектиране и изграждане на геотермични инсталации, сондажни пробиви, системи за отопление и охлаждане.

  • PROJECT ENGINEERING SRL

Проектиране на промишлени и граждански технологични инсталации.

 • ENEA, Агенция за Нови технологии, Енергетика и Околна Среда, е държавна институция с дейност в областта на енергетиката, околната среда и новите технологии, в подкрепа на политиката на конкурентноспособност и устойчиво развитие на страната

 • CNA ASSOCIAZIONE PROVINCIALE DI FIRENZE

Асоциация, представляваща малки и средни предприятия от окръга на Флоренция, с повече от 11.000 членове. Представлява техните интереси и подпомага развитието им като им предлага комплексни услуги и консултации.

 • FdL SERVIZI SRL - CORRIDOR VIII SECRETARIAT

Организация, в рамките на която работи Секретариата на Коридор № VІІІ, със седалище в Панаир Фиера дел Леванте, гр. Бари.

CARAGLIO SRL

Проектиране и изграждaне на електрически инсталации и ел. табла за промишлени и битови нужди.


CARAVAGGI SRL

Мелници за компост; съоръжения за преработка на отпадъци; миксиращи мелници за зоотехника.


CARMIX METALGALANTE SRL


Самотоварещи се автобетоносмесители офроуд дъмпери от марката “Сarmix”.
CA.S.T. SRL

Многофунционален компактен съчленен багер-товарач.


CENTRO ESTERO DELLE CAMERE DI COMMERCIO I.A.A. DEL VENETO

Регионална Агенция обединяваща седемте Търговски Палати на област Венето, която подкрепя интернационализaцията на фирмите от региона и насърчава сътрудничеството с външните пазари.


CESPED SPA

Международен транспорт и логистика.


CHRISTIAN OF ROMA GROUP

Продукти за коса, шампоани, кремове, оборудване за естетически центрове; ноктопластика, парфюмерия, гримове.


CIVEST GROUP SRL

Представител на: BENNETT MAHLER, CAMFART, CORTINOVIS MACHINERY, ESCOFIER, E.F.A.F., GIULIANI, REDIES, SAMP, SICTRA, SIMPLEX RAPIDсъс следните подизложители:

 • CAMFART SRL

Инструменти и дискове за шлайфане, полиране, заточване на машинни и режещи инструменти - за равни, цилиндрични, вътрешни повърхности.

 • CORTINOVIS MACHINERY SPA

Машини за производство на ел. кабели и кабели за електронната индустрия; за производство на стоманени въжета.

 • E.F.A.F. - ENGINEERING FUTURE AUTOMAZIONE FLESSIBILE SRL

Автоматични линии за намотаване на кабели, жици, тел.

 • GIULIANI SPA

Специални инструментални машини, асемблиращи машини, машини за производство на заключващи системи, патрони, ключове; хоризонтален многошпинделен център.

 • REDIES SRL

Изтеглачни дюзи от естествен и синтетичен диамант. Машини за изработка на изтеглачни дюзи от диамант и твърди метали

 • SAMP SPA

Винтонарезни, зъбонарезни машини с ЦПУ, шлайфащи, заточващи машини; инструменти за зъбни колела, фрези.

 • SICTRA SRL

Машини за изтегляне на тел.

 • SIMPLEX RAPID SRL

Машини за навиване на пружини, машини за изправяне.

CONSORZIO GRANDA EXPORT

Консорциумът фокусира дейността си главно в промоция на експортни дейности: реклама, изложби, бизнес посещения, пазарни проучвания, подпомагане на контакти с партньори и вносители, търговска информация за чуждестранни партньори. От самото си създаване получава подкрепата на Конфедерацията на индустриалците в гр.Кунео и от Област Пиемонт.със следните подизложители:

 • ALUSIC SRL

Tъргува с алуминиеви профили, компоненти и аксесоари. Проектира, произвежда и асемблира алуминиеви и стоманени фиксатори и прекъсвачи за гарантиране на сигурността в промишлени предприятия, за транспортни ленти; предпазни конструкции и други алуминиеви и стоманени модулни структури.

 • E.P.F. ELETTROTECNICA SRL

Kомпания, предоставяща услуги на предприятия, главно като системен интегратор в промишлената автоматизация, промишленото електроинженерство, хидроенергетиката и производството на електроенергия по фотоволтаичен способ, роботиката и софтуера за промишлена автоматизация (SCADA, PLC).

 • GEM CHIMICA SNC DI CERUTTI G & C

Произвежда продукти и оборудване за третиране на води, санитарни и почистващи продукти за хранителната промишленост, за лаборатории за химически и микробиологичен анализ.

 • INFORMATICA SYSTEM SRL

Pазвива високотехнологични информационни системи за малки и средни предприятия и институции: технически дизайн, LAN и WAN мрежи, интернет, широколентови приложения, уеб хостинг услуги, хаузинг, принтери, копирни машини, автоматични телефонни централи (PABX) и оборудване.

 • KARIM DESIGN & ENGINEERING S.R.L.

Фирмата работи в областта на развитието и дизайна на градската среда. Произвежда оборудване за паркове, зелени зони, детски площадки, музеи. Освен стандартните продукти, работи по персонални поръчки на клиентите.

 • MONETTI SPA

Осигурява безопасността на хранителните продукти чрез тяхното складиране, съхраняване, транспортиране и дистрибуция. Структурирана в 4 направления: Логистика – всичко по веригата на доставките и продажбите; Изотермични контейнери - за кетърингови фирми; Доставки за здравеопазването; Хранителен сектор - колички, контейнери за търговския сектор.

 • NICOLINO FLAVIO IMPIANTI ELETTRICI E MANUTENZIONI IMMOBILIARI

Инсталационна фирма за електрически и механични системи; извършва поддръжка на недвижими имоти.

   • PROTECO S.N.C.
    От 1971 г. фирмата произвежда автоматични системи за портали и врати – промишлени и жилищни обекти – плъзгащи, въртящи, люлеещи се и др. врати, контролни устройства.

 • SASSO SRL

Cпециализирана в сектора на електротехниката и електрониката, c професионален опит за решаване на проблеми, свързани с производството и управлението на енергия. Реализира проекти в областта на технологиите за устойчиво развитие.

 • STUDIO LEONARDO SRL

Kонсултантска фирма в областта на околната среда – ОВОС, отпадни води, качество на атмосферния въздух, оценка и контрол на шума; консултации и дизайн по рискови проекти; проектиране на инсталации за преработка на отпадъци, пречиствателни инсталации за отпадни води, инсталации за производство на енергия от възобновяеми източници, елиминиране на стари замърсявания, мерки за намаляване и предотвратяване на шума, реконструкция на машини и инсталации за достигане на стандартите за безопасност.

 • TEGEA SNC

Произвежда технически изделия от полиуретан, гума, силикон и витон. Широката гама продукти на предприятието варира от технически изделия по чертеж до покрития на колела, ходови ролки и лети детайли. Твърдост на полиуретана от 20 до 95 shore a, от 60 до 72 shore d.
CONSORZIO UMBRIA EXPORT

Консорциум с идеална цел за подпомагане износа на малките и средни предприятия от Област Умбрия.със следните подизложители:


 • F.LLI FRAGOLA SPA

Инсталации за производство и приготвяне на храна за животни.

 • GIUNTI SPA

Тръби, макари за навиване на маркучи, филтри, разпръсквачи и дюзи за системи за дъждуване и капково напояване  за земеделието.                

 • MECCANOTECNICA UMBRA SPA

Проектиране и производство на механични уплътнения за водни помпи за двигатели на коли, камиони, автобуси, спортни коли.

 • MUZZI IMPIANTI SAS

Проектиране, изграждане и поддръжка на технологични инсталации за третиране на въздух и води, пречиствателни инсталации, инсталации за спортни и почивни центрове.

 • TELETECNICA SRL

Изправители, зарядни устройства за акумулатори, захранващи блокове, енергийни станции, конвертори dc/dc – dd/ac и инвертори cc/cc, непрекъсваеми токозахранващи устройства, разпределителни табла и устройства за диагностика на акумулатори
DAVID POSTAL MARKET SRL

Продукти за коса, оборудване за фризьорски и козметични салони, удължаване на коса с естествена коса от европейски произход.


DIACRON

Правна помощ за учредяване на дружество, административни и данъчни консултации, счетоводни услуги и одит.


E.M.STOI BUILDING

Рамково фасадно скеле, производство на фирма Marcegaglia


ETATRON D.S. SPA

Третиране на води – дозиращи помпи – електронни контролери.


EXTRA GROUP

Проектиране и изграждане на инсталации за пречистване на сурови природни води, отпадни води; решения в областта на отпадъците (терени, утайки, пепел, прах).


F.G.M. CAR SRL

Ремаркета и полуремаркета за транспорт на машини и превозни средства.


F.LLI BANDONI SNC

Обработка на камък и мрамор.


GAUDINO DIVISIONE PLASTICA SRL

Маслени трансформатори, трансформатори с епоксидна смола; напреженови и токови трансформатори; изолатори, различни видове клеми за НН, СН, ВН; кабели; ел.табла за СН; генератори; защитно работно облекло и лични предпазни средства.


GEL SPA

Инсталации за третиране на питейни води, пречиствателни станции за дома и вилата, за битови и промишлени отпадни води. Информационни материали.ISTITUTO NAZIONALE PER IL COMMERCIO ESTERO

Италианска държавна организация, подпомагаща развитието на външнотърговските и икономически връзки на италианските фирми с фирми от останалите страни.


MANROS ITALY SRL

Произвежда измервателни инструменти, манометри, термометри; винтили и фитинги за отоплителни и охлаждащи системи; вътрешни и блиндирани врати.


NENCIONI SRL

Машини и препарати за химическо чистене и пране.


NEWSTER SRL

Машини за стерилизиране на инфекциозни болнични отпадъци, твърди и течни; машини за дезинфекция на отпадни води.
O.ERRE SPA

Домашни и индустриални вентилатори и аспиратори, енергоспестяващи аспиратори.


OFFICINE MECCANICHE GIOVANNI CERUTTI

Машини за дълбок и за флексо печат - за печат на списания, вестници и опаковачни материали


PITTINI GROUP - FERRIERE NORD SPA

Железни пръти за армиран бетон, валцдрат на рула за производство на мрежи и изтеглени елементи.


PLANIPLASTIC ECOLOGIA SRL

Сектор води: цистерни, резервоари; инсталации за третиране и пречистване на води, маслоуловители. Сектор канализация: кладенци от полиетилен.


PROMEC - Azienda Speciale CCIAA Modena

Специализирана фирма за интернационализация на предприятията на Търговската палата на гр. Модена.


PROVINCIA DI BRINDISI – UFFICIO UNICO PIT7 – Представя фирми от региона на гр. Бриндизи с дейност в секторите информационни и комуникационни технологии и строителство.
SEL SPA

Шкафове за електро апаратура; ел. табла за средно напрежение и прекъсвачи.


SITTAM SRL

Международен транспорт и спедиция.


TRIAX SRL

Mашини за огъване и рязане на желязо, комбинирани за бетонно желязо; машини за изправяне.


VARISCO SPA


Самозасмукващи центробежни; волуметрични помпи, сертифицирани по EN 733; вертикални многостъпални центробежни помпи; дренажни системи за строителството; противопожарни помпени групи по европейска норматива EN 12845.
VESTA AUTOMATION SRL

Производство на пневматични винтили и цилиндри за автоматизация, вкл. електрически актуатори и fielbus системи.


ZANASI SRL

Проектиране и изграждане на индустриални системи за печат ink-jet чрез технологиите CIS (Continous Ink Jet) и DOD (Drop on demand). Индустриални принтери за кодификация на различни видове изделия и опаковки – за хранително-вкусовата промишленост, строителството, печат на баркодове, лога и различна информация.
Каталог: images -> stories
stories -> 3 Настоящ адрес: 4 Височина/тегло
stories -> За медитацията ошо въведение
stories -> Отчет за изпълнение на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз
stories -> Закон за изменение на някои правила за държавната служба от 7 февруари 1995 г. Gvnw, стp. 102, наричан по-нататък «спорната разпоредба»
stories -> Заседание на общински съвет калояново докладна записка от инж. Александър Кръстев Абрашев Кмет на Община Калояново Относно
stories -> Конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и чужбина
stories -> Заглавие на доклада (на български) (14 pt Times New Roman, Style TitleA)
stories -> Наредба №2 от 15 март 2007 Г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница