Италиански фестивалДата17.10.2018
Размер16.56 Kb.ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ


СОФИЯ 26 МАЙ – 9 ЮНИ 2009
БОРСА НА РЕЛИГИОЗНИ И КУЛТУРНИ

ТУРИСТИЧЕСКИ МАРШРУТИ


От 18 до 21 юни 2009 г., в сградата на Santuario di Oropa, гр. Биела, ще се проведе Борса на религиозните и културни туристически маршрути – „Душата на местата, Душата в местата”.

Инициативата, организирана от Регион Пиемонте (Италия) и Местна Туристическа Агенция гр. Биела, със съдействието на местни организации, се провежда вече трета година и е насочена към улесняване на срещата между търсене и предлагане в областта на културния и религиозен туризъм.

В продължение на 4 дни, заинтересовани от цяла Европа и света, ще имат възможност да се запознаят подбробно с културни предложения, които са свързани с религиозни и културни места в Пиемонте и в цялата страна, т.нар. “малки” места, но характеризиращи се с изненадващи пейзажи и природа.

Един от най-важните моменти на това събитие е работната среща в събота, 20 юни, която ще бъде насочена към осъществяване на среща между търсене от цял свят и предложение от Регион Пиемонте и цяла Италия.

От четвъртък 18, до неделя 21 юни, ще бъде отворен за посещение Панаир на институционални изложители, по времето на който Области и Местни туристически Агенции от Пиемонте, Италиански региони, междурегионални мрежи и много други институции ще представят инициативи в областта на културния туризъм.

Няма да липсват културни срещи, както и семинара “Свещени места, история и изкуство” – насочен към потребителите с цел да ги запознае по-подробно с множеството прелести на територията на регион Пиемонте.Представянето в Oropa е благотворително, така както и през 2007 и 2005, под височяйшия патронаж на Президента на Република Италия и патронажа на Министерството на паметници на културата и културната дейност, Национална Агенция Туризъм и Италиански Туристически Клуб.
ATL BIELLA

Piazza Vittorio Veneto, 3 - Biella

TEL +39 015 351128 / FAX +39 015 34612

Email: info@atl.biella.it

Web: www.borsaoropa.it
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница