Избрана от листата на пп герб за м. Август 2007



Дата10.09.2017
Размер60.37 Kb.
#29879

OTЧЕТ
на проведените
срещи и мероприятия на Душана Здравкова, депутат от ЕП,


избрана от листата на ПП ГЕРБ
за м. Август 2007


28 юли

Откриване на Информационния офис на евродепутатите от ГЕРБ – гр. Варна. От есента Душана Здравкова ще има регулярни приемни дни в Информационния офис, като периодично там ще бъдат провеждани срещи и с останалите евродепутати от ГЕРБ.





1 август

Срещна с представители от МГЕРБ-Варна в новооткрития Информационен офис на представителите на ГЕРБ в Европейския парамент. Темата на срещата беше както представяне на дейността на офиса, така и запознаване с дейността на евродепутата. Дискутирани бяха някои локални въпроси, интересуващи младежите, като внимание беше обърнато и на Националните инициативи на Младежкия ГЕРБ.


2 август
Среща с младежката структура на Бургас. Поводът бе предстоящия междунарoден ден на младежта. На срещата г-жа Здравкова представи дейността на Европейския парламент, инициативата „Национален младежки съвет” и „Конституционната АГОРА”. Беше взето решение в Бургас да се проведе заключителният концерт на «Младите таланти», като всеки град, провел инициативата ще изпрати своите наградени участници.




2 август

Среща с членовете на МГЕРБ-Сливен. Срещата е част от идеята на Душана Здравкова да благодари лично на младежите за постоянната им работа през годината, както и за активното им включване по време на кампанията за избор на евродепутати. На срещата бе представена структурата и дейността на младежите, както и бъдещите инициативи за града,също така обсъдиха връзките между България и ЕС, отношенията на България с ЕС и бъдещото сътрудничество.




3 август

Проведена среща на Душана Здравкова в Пловдив и връчване на награда на победителката в тазгодишния конкурс за деца в неравностойно положение “Дими”, учредена от самата г-жа Здравкова на международния фестивал “Златната рибка”, проведен под патронажа на г-н Бойко Борисов през месец юли 2007 г.

Участие в пресконференция по повода, както и изразена подкрепа за местните избори към клуба на ПП ГЕРБ в град Пловдив.


3 август

Проведена среща с младежкият клуб на ГЕРБ-Стара Загора. На нея се дискутираха актуалните проекти на организацията. Г-жа Здравкова отговаряше на въпроси за практическата дейност на евродепутата, като дискусията наблегна на отношението на другите държави-членки към България.





3 август

Участие в откриването на Рали Хеброс – Пловдив.





3 август

Душана Здравкова се срещна с членове на МГЕРБ-Пловдив. На срещата беше предствена идеята за провеждането на Национална младежка Агора, която да предхожда тази, инициирана от Европейския парламент. Младежкият ГЕРБ ще може да вземе участие и на Европейската гражданска Агора през месец септември, благодарение на г-жа Здравкова.




Провеждането на срещи с Младежкия клуб на ГЕРБ имат за цел да запознят младежите с работата на Европейския парламент, ролята на евродепутата-неговите функции и правомощия; запознаването със състоянието на МГЕРБ-програма, инициативи и проблеми; приемане на поръчения от младежите в качеството си на член на Комисията по петициите в Европейския парламент.

8 август

Среща с МГЕРБ-Смолян с представяне на инициативите Национален младежки съвет и Националната младежка Агора. Отправяне на покана към младежите да се включат с идеи и предложения за тяхното развитие.



8 август

Среща в Смолян с екип, поел работата във връзка с Декларацията за превръщане на Родопите в защитена територия.

Резултат: Сформиран екип с включени членове на Земеделската комисия на ПП ГЕРБ и представители на млекопроизводителите, който да разработи концепция за развитието на регион Родопи, като специфичен регион в европейската политика на Душана Здравкова.

12 август

Отправяне на Поздравителни адреси до Младежката организация на ГЕРБ по повод 12 август – Международния ден на младежтта



15 август

Участие в шествие по случай презника на гр. Варна и отбелязване на деня със среща на ГЕРБ-Варна






21 aвгуст

Съорганиизиране на среща- Сдружение- ПП за представяне на номнираните кандидати за кметове, на листата на общински съветници, както и отговор на въпроси за поети поръчения от граждните по райони.


23 август

Проведена среща с неправителствени организации от район Варна, с цел формиране на регионални приоритети в контекста на Европейските политики за регионално развитие и политики в областта на земеделието и развитието на селските райони.




Резултат: Дефиниране на приоритетни регионални политики; конкретизирането им на регулярни работни срещи и изготвяне на проектоплан за извеждане на крайния резултат.

24 август

Среща с Председателя на Фондация “Ханс Зайдел” в България – д-р Волфганг Глескер и обсъждане на съвместна инициатива през месец септември.






24 август

Проведена среща с кандидат-кмета за гр. Варна – Свилен Крайчев за уточняване на обща програма за предизборната кампания и възможностите за помощ от страна на евродепутатите.




24 август

Среща с координаторите на ГЕРБ от Североизточен район (Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Разград) за дискутиране на регионалната политика.




25 август

“Еврокафе” – Среща с варненски журналисти за представяне на Отчет за дейността и Програмата за м. Септември на г-жа Душана Здравкова; както и с главния редактор на “Портал Европа» за представяне на рубриката «18-те», отразяваща и следяща работата на българските евродепутати.






31 август

Среща с националния омбудсман г-н Гиньо Ганев.

Резултат: Бяха обсъдени въпроси, свързани с работата на Комисията по петициите към Европейския парламент. Бяха договорени и принципи за взаимодействие, насочени към защита на правата на гражданите и въвеждането в начина на живот на добри европейски практики в това отношение.

31 август

Среща с кмета на Мадан Валентин Гаджев по случай празника на града. На срещата беше обсъдена идеята за създаване на Еврорегион „Родопи”. Срещата е продължение на инициативата, стартирала с подаването на петиция за защита на регион Родопи, представена от г-жа Здравкова на министър Нитхат Кабил и председателя на Народното събрание.





Каталог: upload -> docs
docs -> Задание за техническа поддръжка на информационни дейности, свързани с държавните зрелостни изпити (дзи) – учебна година 2012/2013
docs -> Наредба №2 от 10. 01. 2003 г за измерване на кораби, плаващи по вътрешните водни пътища
docs -> Наредба №15 от 28 септември 2004 Г. За предаване и приемане на отпадъци резултат от корабоплавателна дейност, и на остатъци от корабни товари
docs -> Общи положения
docs -> І. Административна услуга: Издаване на удостоверение за експлоатационна годност (уег) на пристанище или пристанищен терминал ІІ. Основание
docs -> I. Общи разпоредби Ч
docs -> Закон за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България
docs -> Закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси
docs -> Наредба за системите за движение, докладване и управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването в морските пространства на република българия


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница