Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в БългарияДата09.06.2017
Размер23.35 Kb.

Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в България

Конкурсът за студенти Рено Нисан България Мастър Инициатива разбуни страстите. Той провокира младите хора с вдъхновяващия концептуален модел DeZir. В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата в България. Темата е свързана с дигиталните комуникации и с новото поколение на Renault Clio. Конкурсът дава възможност на най-добрите участници не само да представят, но и да реализират в реална бизнес среда своята идея.
Студентите от всички университети в страната са поканени да участват.

Тази година те са поставени в реална ситуация. Имат задачата да представят по нов интерактивен начин един напълно обновен, реален модел – новото Renault Clio - ключов за марката автомобил, като използват необятните възможности на дигиталното пространство, в частност социалните мрежи.


Младите хора трябва да разкажат по атрактивен начин за Renault Clio, вдъхновени от предшественика му - електрическият концептуален модел. Трябва да заинтригуват хората. Студентите, чиято идея бъде оценена за най-успешна, ще имат възможността да я реализират, в рамките на стаж, с екипа на Рено Нисан България през настоящата година.
Другата новост в конкурса, в който младите споделят идеите си от 2007 година насам, е различният формат. Писмените разработки и презентации са заменени с кратко филмче, което да представя самата идея. В унисон с модерните и достъпни начини на комуникация видеото е това, което участниците трябва да представят на журито.
Студентите, желаещи да се включат в това предизвикателство, могат да се регистрират на сайта на Мастър Инициатива www.imam-idea.com до 31ви март 2012. Там ще намерят подробна информация за условията на конкурса – тема, регламент и насоки.
Партньори на инициативата през годините са Webit - най-голямото събитие за интернет индустрията в Централна и Източна Европа, Consulteam – уважавана агенция за подбор на персонал. Партньори традиционни членове на журито са авторитетното автомобилно списание auto motor und sport и рекламна агенция Publicis Mark. Мастър Инициатива се провежда със съдействието на студентската организация AIESEC, акумулираща множество млади и будни таланти.
С конкурсът Мастър Инициатива, Рено Нисан България се стреми да стимулира младите хора в България да влязат в реалния бизнес тон още преди да са излезнали от академичните зали и не на последно място да чува техния глас, да ги провокира да споделят своите свежи идеи.
За повече информация

Теодора Влаева

Експерт Комуникации

Рено Нисан България02/ 933 57 27 ; 0888 20 84 22

teodora.vlaeva@renault.bg


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница