Конкурс за длъжността „младши експерт" в дирекция „аудио-визуални продукции" към „информационен център на министерство на отбраната"Дата09.10.2017
Размер28.49 Kb.
ТипКонкурс
МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА

ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА”гр. София, 1080, ул. “Г.С.Раковски” № 106


СПИСЪК НА ДОПУСНАТИТЕ КАНДИДАТИ ДО КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА „МЛАДШИ ЕКСПЕРТ” В ДИРЕКЦИЯ „АУДИО-ВИЗУАЛНИ ПРОДУКЦИИ” КЪМ „ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА”
Конкурсната комисия, определена със Заповед № РД-02-24/24.02.2015 г. на директора на „Информационен център на Министерство на отбраната” реши:
Допуска до конкурс следните кандидати:

1. Юлиян Яворов Миланов;

2. Антони Данков Петров ;

3. Светослав Ивайлов Кирков;

4. Мартин Петров Петров;

5. Даниела Велкова Стоянова;

6. Александър Руменов Йолов;

7. Елица Валентинова Иванова;

8. Цветомир Тихомиров Добрев;

9. Андреа Орфеева Флорова;

10. Диана Колева Колева;

11. Филип Бойков Атанасов;

12. Вергиния Иванова Атанасова.
Не допуска до конкурс следните кандидати:


  1. Нели Методиева КолчеваПредставените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.

  2. Георги Владимиров Калудин – Представените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.

  3. Елена Николова Колева - Представените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.

  4. Полина Стефанова Цветанкова - Представените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.

  5. Георги Костов Гроздев - Представените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.

  6. Красимира Ивайлова Атанасова - Представените документи, удостоверяващи придобитото образование, не отговарят на необходимото и изискуемо професионално направление за длъжността.


Тестът ще се проведе от 10:00 часа на 10.03.2015 г. в сградата на „Информационен център на Министерство на отбраната” с адрес: гр. София, ул. „Г. С. Раковски” № 106.
Кандидатите трябва да познават:

1. Нормативни актове:

- Задълбочено познаване на Стратегията за националната сигурност на Република България и Концепцията за националната сигурност от 1998 г.

- Базисно познаване на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България; Закона за държавната агенция „Национална сигурност”; Закона за авторското право и сродните му права; Закона за радиото и телевизията, Закона за защита на класифицираната информация, Закон за администрацията, Закона за държавния служител, Правилникa за устройство и дейността на „Информационен център на Министерство на отбраната”.

2. Познания в областта на:

- Принципите за изграждане и функциониране на системата за националната сигурност;

- Мястото на армията (въоръжените сили), полицията (службите за вътрешен ред), държавните информационни служби (разузнаване и контраразузнаване), органите за държавно управление в системата за националната сигурност;

- Основните принципи на работа с аудитория – комуникация, конфликт, манипулация, въздействие върху възприятията;

- Базисни разбирания за принципите на работа и поведение в „мрежата”.

Всички кандидати, постигнали над 80% успеваемост от теста, ще бъдат поканени на интервю, което ще се проведе от 10:00 часа на 11.03.2015 г. в сградата на „Информационен център на Министерство на отбраната” с адрес: гр. София, ул. „Г. С. Раковски” № 106.

Кандидатите следва да се явят 15 минути преди обявеното начало на теста за проверка на самоличността с представяне на лична карта и заемане на местата.


Председател на конкурсната комисия:

/Милена Бояджиева/
Каталог: wp-content -> uploads -> 2015
2015 -> Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“
2015 -> Правила за изменение и допълнение на Правила за търговия с електрическа енергия Съществуващ текст
2015 -> 120 Основно училище “Георги С. Раковски” София
2015 -> Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady
2015 -> Агнешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 г
2015 -> Пилешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 14 януари 2015 г
2015 -> Бяла кристална захар седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 Г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница