Lg стартира Световната мобилна купа, mobile worldcup 2009



Дата25.10.2018
Размер29.26 Kb.
#98043



Global Web Site www.lge.com


LG стартира Световната мобилна купа, MOBILE WORLDCUP 2009

Фестивал на свободата, забавлението и функционалността за всички потребители на мобилни устройства

София, 15 юли 2009 г. – LG Electronics (LG), глобален лидер и технологичен иноватор в сферата на мобилните комуникации, обяви старта на Световната мобилна купа LG MOBILE WORLDCUP 2009. Ежегодният фестивал започва с първото национално състезание в Индонезия и ще приключи със Световния шампионат в Съединените Щати през ноември, за да намери най-бързия текстописец в света.
“LG иска да изтъкне колко съществени са мобилните телефони с обогатяването и улесняването на живота на хората и LG MOBILE WORLDCUP ни позволява да го направим и да се забавляваме в същото време”, сподели д-р Скот Ан, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Днес, мобилните телефони са много повече от обикновени комуникационни инструменти. Потребителите купуват апарати не само за да комуникират, но и за да се забавляват. Осъзнавайки тази тенденция, ние превърнахме Световната мобилна купа MOBILE WORLDCUP 2009 във фестивал, който празнува свободата, забавлението и функционалността”.
LG MOBILE WORLDCUP се надява тази година да затвърди репутацията си на първото подобно събитие в света с различни активности под обединяващия слоган „Да споделяме забавления чрез мобилните технологии”. По време на фестивала участниците могат да се включат в различни активности като гейм турнири, състезанието “Mobile Pop Art”, фото-конкурс, както и състезание по писане на текст.
Тази година LG MOBILE WORLDCUP ще се проведе в 16 страни, за разлика от миналогодишните 4, ще даде награда от 1 милион щатски долара – най-голяма награда за подобен вид събитие. Първият Национален шампионат ще се проведе в театъра Jakarta Theater в Индонезия на 15 август. 200-те най-бързи текстописци ще се състезават за финалния приз от 9,900 щатски долара. Националният шампионат ще тече от юли до октомври на 5 континента и 13 страни, включително Виетнам, Малайзия, Южна Африка, Мексико, Испания, Португалия, Колумбия, Аржентина, Бразилия, Перу, Русия, Китай и Южна Корея.

Финалът на Световния шампионат ще се състои в Съединените Щати през ноември с победителите от 16-те национална рунда (включително САЩ и Канада, които вече излъчиха своите победители), които ще се борят за огромната награда от 100,000 щатски долара. Финалното състезание ще се проведе с мобилни устройства на LG пред публика на живо в няколко рунда. Имайки предвид вълненията и интереса към събитието и значителната награда, LG Electronics очаква на световно ниво да привлече над 6 милиона участника в тазгодишното издание на LG MOBILE WORLDCUP.


LG стартира MOBILE WORLDCUP през 2008 г. като уникално световно събитие, което празнува мобилната култура и начина на живот с wireless технологиите. Миналогодишното издание на MOBILE WORLDCUP се радва на огромна подкрепа и интерес и регистрира над 700,000 участника в Южна Корея, Бразилия, Канада и Щатите.

# # #
LG Electronics, Inc.



LG Electronics, Inc. (KSE: 06657.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на домакинските електроуреди и мобилните комуникации. В компанията работят повече от 82,000 души в над 82 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 5 бизнес подразделения – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions и Mobile Communications – с продажби в световен мащаб от 44 милиарда долара към края на 2007 г. Компанията е водещ световен производител на мобилни телефони, климатици, плазмени плоскоекранни телевизори, перални машини с предно зареждане, оптични записващи устройства, DVD плейъри и системи за домашно кино. За повече информация: www.lge.com
LG Electronics Mobile Communications Company е лидер в областта на мобилните комуникации. LG създава апарати, които предлагат оптимизирано мобилно изживяване на потребителите от цял свят със своята примиум технология и иновативни дизайнерски решения. LG бързо увеличава пазарния си дял и затвърдява лидерските си позиции в мобилните комуникации със стилен дизайн и смарт технологии.



Каталог: download -> pressrelease
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> Уникален дизайн и изумително качество на звука: това е новата персонална аудио система на lg, pc14
pressrelease -> Съобщение до медиите Гледай YouTube клипчета през плейъра си!
pressrelease -> За контакти: Цвета Димитрова Агенция PeeR to peer
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова Агенция PeeR to peer


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница