LifeProof frē за iPhone 5: Инсталация + Инструкции за употребаДата16.03.2017
Размер40.32 Kb.


LifeProof frē за iPhone 5:

 

Инсталация + Инструкции за употреба

 

LifeProof® ви дава свободата  да превърнете своя  iPhone във ваш постоянен  спътник - за да сте абсолютно  сигурни, че е  в пълна изправност, следвайте тези стъпки.Първо инсталиране

Спазвайте долупосочената  процедура, за да сте сигурни, че вашият калъф LifeProof® калъф за  iPhone 5 е годен  за употреба, навсякъде и за всичко, за което  искате да го използвате.ВАЖНО:  Долупосочената процедура трябва да бъде спазена ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, преди  устройството да  бъде изложено на влиянието на вода.СВОБОДАТА ЗАПОЧВА СЕГА!

Следвайте тези стъпки, за да се възползвате от неограничените възможности, които ви предлага вашият iPhone.


Проврете  дали гуменото уплътнение (o-пръстена) е правилно инсталирано.

(вижте изобразените диаграми). Уверете се,  че по тях не са полепнали прахови частици, мръсотия, косми, влакна, или друг вид разрушителни агенти.

Ако  гуменото оплътнение (о-пръстена), не е добре почистен,  отстранете го и го изплакнете с топла вода, след което го изтръскайте енергично и подсушете допълнително от излишна вода, преди  преинсталация.
Започнете  с тест за водоустойчивост на калъфа.

Този тест  служи за проверка на надежността на уплътненията.ТЕСТ ЗА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ-УСПЕШЕН.

Ако вътрешността на калъфа е суха, то тестът за водоустойчивост е успешно  издържан. Можете спокойно да преминете към инсталацията на iPhone. Проблеми с теста за водоустойчивост? Повторете го, или се свържете с нас.           

 СЕГА СТЕ ГОТОВИ ДА ИНСТАЛИРАТЕ ВАШИЯ IPHONE!УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНА ИНСТАЛАЦИЯ

Преди да предприемете  каквито и да е било действия, е силно препоръчително да прочетете долупосочената секция.

Вероятно сте силно развълнувани от всички нови опции и възможности, които ви предалага LifeProof®, но преди да  се впуснете стремглаво в приключения, уверете се,  че сте спазили следните важни правила:

Тест за водоустойчивост.

Проведете го преди да инсталирате телефона.Проучете  и следвайте инструкциите за правилна употреба.

Уверетe се, че отворите са добре запечатани.

Редовно архивирайте данните от вашия iPhone.

Ако възнамерявате да се впускате в дейности, които представляват потенциална заплаха за вашето устройство, се уверете че сте запознати с начина за правилна употреба.Бъдете разумни.

Вашият калъф LifeProof калъф за iPhone 5, е с прецизна и финна изработка, здрав и изящен,  но не е неразрушим. 

СЪВЕТИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА И ПОДДРЪЖКА

Следвайте списъка от съвети, за да сте уверени,  че вашият iPhone е добре защитен  с калъфа LifeProof® за iPhone 5.

Поддържайте  уплътненията чисти.

Винаги проверявайте всички уплътнения около  входа  за зареждане, тапата за жака на слушалките  и гуменото уплътнение (o-пръстена),  за полепнали прахови частици, фибри или влакънца, преди да затворите калъфа.Изплаквайте с чиста вода след употреба.

Изплаквайте калъфа обилно с чиста вода, след излагане на химични вещества,  включително сапун, перилни препарати и хлор.Провеждайте тест за водоустойчивост  периодично.

Проверявайте калъфа след падания, изпускания и удар.

Редовно тествайте калъфа и проверявайте  уплътненията без iPhone –а в калъфа,  на кратки интервали от време, както и винаги след  появата  на силен натиск или удар.

СЛЕД СЕРИОЗНИ ПАДАНИЯ, ИЗПУСКАНИЯ И УДАР

При поява на такъв, като например след  изпускане на устройството,  инспектирайте калъфа за щети от всякакъв сорт  и се уверете,  че всички уплътнения са плътно запечатани, след което  обърнете внимание на долупосочения списък.ВАЖНО: Силно препоръчително  е процедурата  по първата инсталация да  бъде изпълнена, преди излагане на устройството на водно влияние с цел проверка на надежността на калафа.

 ОТСТРАНЯВАНЕ НА IPHONE ОТ КАЛЪФА

 

 УПОТРЕБА НА АДАПТОР ЗА СЛУШАЛКИ

 

В пакета на вашия калъф  LifeProof® за iPhone 5, е включен адаптор за слушалки, който  ви позволява употребата слушалки в мокри, прашни, или заледени пространства, като същевременно  опазва вашия  iPhone непокътнат от вода.
Дигитален Център

„ДИ СИ 2008”ЕООДул.Драгоман 13

4230 АсеновградТел.: 0331 / 68670

Факс: 0331 / 68670Дистрибуция на компютърни продукти

info@dice.bg

www.dice.bg

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница