Наредба №36 от 30 ноември 2005 Г. За изискванията към козметичните продукти



страница49/107
Дата22.07.2016
Размер9.86 Mb.
1   ...   45   46   47   48   49   50   51   52   ...   107
 

Нивото на свободния

 




 

(наименование по INCI)

 

 

алилов алкохол в

 




 

CAS № 67634-01-9

 

 

естера не трябва да

 




 

 

 

 

надвишава 0,1%

 




149.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Allyl nonanoate

 

 

Нивото на свободния

 




 

(наименование по INCI)

 

 

алилов алкохол в

 




 

CAS № 7493-72-3

 

 

естера не трябва да

 




 

 

 

 

надвишава 0,1%

 




150.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Allyl propionate

 

 

Нивото на свободния

 




 

(наименование по INCI)

 

 

алилов алкохол в

 




 

CAS № 2408-20-0

 

 

естера не трябва да

 




 

 

 

 

надвишава 0,1%

 




151.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Allyl trimethylhexanoate

 

 

Нивото на свободния

 




 

(наименование по INCI)

 

 

алилов алкохол в

 




 

CAS № 68132-80-9

 

 

естера не трябва да

 




 

 

 

 

надвишава 0,1%

 




151а

(Нова - ДВ, бр. 62 от 2010 г.) Allyl phenethyl ether (наименование по INCI)

 

 

Нивото на свободния алилов алкохол в етера не трябва да надвишава 0,1 %

 




 

CAS № 14289-65-7 ЕО № 238-212

 

 

 

 




152.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Allyl heptine carbonate

 

0,002%

Този материал не

 




 

(наименование по INCI)

 

 

трябва да се използва

 




 

CAS № 73157-43-4

 

 

в комбинация с

 




 

(алилов окт-2-иноат)

 

 

какъвто и да е друг

 




 

 

 

 

2-алкинов киселинен

 




 

 

 

 

естер (напр. метил

 




 

 

 

 

хептин карбонат)

 




153.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Amylcyclopentenone

 

0,1%

 

 




 

(наименование по INCI)

 

 

 

 




 

CAS № 25564-22-1

 

 

 

 




 

2-пентилциклопент-

 

 

 

 




 

2-ен-1-он

 

 

 

 




154.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 




 

Myroxylon balsamum

 

0,4%

 

 




 

var. pereirae extracts и

 

 

 

 




 

distillates

 

 

 

 




 

(наименование по INCI)

 

 

 

 




 

CAS № 8007-00-9

 

 

 

 




 

Перуанско балсамово

 

 

 

 




 

масло, абсолютно и

 

 

 

 




 

анхидролно

 

 

 

 




 

(Перуанско балсамово

 


Каталог: wp-content -> uploads -> 2011
2011 -> Евгений Гиндев световната конспирация
2011 -> Наредба №36 от 30 ноември 2005 Г. За изискванията към козметичните продукти
2011 -> За минималния и максималния бал по паралелки в рио област софия-град
2011 -> 130 годишнината на ввму “Н. Й. Вапцаров” разкрива новите предизвикателства и перспективи в развитието на флагмана на морското образование
2011 -> Съюз на математиците в българия – секция бургас пробен изпит по математика за 7 клас – март, 2011
2011 -> Член на Приятели на Земята Интернешънъл
2011 -> Права и задължения на учениците
2011 -> В съответствие с ангажиментите в рамките на фаза 1 от мониторинга за изпълнение на задълженията по Конвенцията и Препоръката, през 2000 г
2011 -> Разграничение на трафика на хора от сродни престъпни дейности д-р Ива Пушкарова
2011 -> Десети общински преглед на художествената самодейност – пордим`2011


Поделитесь с Вашими друзьями:
1   ...   45   46   47   48   49   50   51   52   ...   107


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница