Наредба №36 от 30 ноември 2005 Г. За изискванията към козметичните продукти



страница41/102
Дата22.07.2016
Размер8.7 Mb.
1   ...   37   38   39   40   41   42   43   44   ...   102
 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 90082-73-8

 

 

 

 

109.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Mugo Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 90082-72-7

 

 

 

 

110.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Sylvestris Leaf и

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Twig Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 84012-35-1

 

 

 

 

111.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Nigra Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 90082-74-9

 

 

 

 

112.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Palustris Leaf и

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Twig Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 97435-14-8

 

 

 

 

113.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Pinaster Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 90082-75-0

 

 

 

 

114.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Pumila Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 97676-05-6

 

 

 

 

115.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Species Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 94266-48-5

 

 

 

 

116.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Cembra Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Oil и Extract

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 92202-04-5

 

 

 

 

117.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Pinus Cembra Leaf и Twig

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Extract Acetylated

 

 

не по-висока от

 

 

(наименование по INCI)

 

 

10 mmol/L(4б)

 

 

CAS № 94334-26-6

 

 

 

 

118.

(Нова - ДВ, бр. 80 от 2008 г., в сила от 04.04.2009 г.)

 

 

 

 

 

Picea Mariana Leaf Oil и

 

 

Пероксидна стойност

 

 

Extract

 

 

не по-висока от

1   ...   37   38   39   40   41   42   43   44   ...   102


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница