Nissan участва в нов български филм (видео)Дата26.10.2018
Размер12.65 Kb.
Новина
Nissan участва в нов български филм (ВИДЕО)
Премиерата на “Изгубената зима” ще се състои на а 09.11.2012 г. от 19:30 часа в „Аула Максима“ на Университета по архитектура, строителство и геодезия (бивш ВИАС)
Източник: Nissan
Открай време Nissan e марка, която подкрепя екстремните спортове и хората с активен начин на живот. Вчера официално в медийното пространство излезе трейлърът на най-новия български филм, посветен на зимата, планината, фриирайд и фриистайл ските и сноуборда и на необятно красивата природа на България, съвсем логично финансиран от автомобилната марка.
Заснет в High Definition качество, филмът „Изгубената зима“ проследява група скиори и сноубордисти в търсенето им на недокоснат сняг, стръмни склонове и нови линии на спускане. Пленяващите пейзажи, тайм лапсове и атрактивните спускания отвеждат зрителя до кътчета, запазили автентичния си планински дух.
В проекта участие взимат Валери Пелтеков, Борис Първанов, Красимир Томов, Божана Чалъкова, Георги Пелтеков, Виктор Троянов, Тодор Бояджиев, Константин Карадинков, Никола Манолов и други.
В продължение на 54 дни екипът на филма измина близо 6000 км в търсене на снежни склонове и подходяща светлина, изкачвайки денивелация равна на няколко Еверест-а.
„Изгубената зима“е продуцирана от Стоил Димитров и Емануил Емануилов, като целият

проект е финансиран от Nissan и е подкрепен от някои от водещите фирми

и магазини за спортна екипировка у нас. Оператори са Стоил Димитров, Емануил

Емануилов и Никола Плъков.


Премиерата на филма ще се състои на 09.11.2012 г. от 19:30 часа в „Аула Максима“ на Университета по архитектура, строителство и геодезия (бивш ВИАС). Допълнителна информация и всичко свързано с филма може да бъде намерено на

https://www.facebook.com/Lost.Winter.movie
Агенция Speed-Press


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница