Областна дирекция на мвр-търговище във връзка с ремонтните дейности на водопроводната мрежа в гр. ТърговищеДата15.10.2018
Размер15.5 Kb.
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР-ТЪРГОВИЩЕ
ВЪВ ВРЪЗКА С РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ НА ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА В ГР. ТЪРГОВИЩЕ

Във връзка с изпълнение на строително-монтажните дейности по проект “Рехабилитация на ВиК мрежата на гр. Търговище” от РУ “Полиция”-Търговище уведомяват жителите на града и водачите на МПС относно местата, където движението през настоящата седмица е затруднено в някаква степен, с цел да подпомогнат тяхната информираност, и респективно – тяхното придвижване по улиците на града.

На платното на ул. “Трети март” в близост до административната сграда на “Пътинженеринг” по посока кв. “Запад” има изкоп, с което трябва да се съобразят преминаващите оттам водачи на МПС, включително по линиите на обществения транспорт/маршрутките/. Поради ремонтните дейности е стеснено пътното платно на изхода от ул. “Раковски” за улица “Трети март”. По същата причина е затруднено движението и на МПС, и на пешеходци по цялата ул. “Раковски”, тъй като се извършват изкопни дейности и по тротоарната площ. Това се отнася и за улиците “Беласица”, “Рила”, “Драгоман” и “Сава Катрафилов”. Затруднено е и движението на МПС по ул. “Цар Симеон”, а оттам в посока ул. “Елена” към момента не е възможно движението на МПС.

Водачите на МПС, преминаващи по улиците “Паисий” и “Кюстенджа”, трябва да шофират с повишено внимание и съобразена с извършващите се там ремонтни дейности скорост, а пешеходците да имат предвид, че тъй като такива дейности се извършват и по прилежащите тротоари, придвижването им на места ще е временно затруднено. Изкопни дейности се извършват и в едната лента за движение по ул. “Хаджи Димитър” в града, което в известна степен затруднява движението на преминаващите оттам МПС, включително на маршрутките. На водачите се препоръчва преминаване по тази улица с повишено внимание. А шофьорите, преминаващи през кръстовището на бул. “Тр. Китанчев” и бул. “Ал. Стамболийски”, трябва се съобразят с това, че на кръстовището вследствие ремонтните деейности временно има изкоп.От РУ “Полиция”-Търговище препоръчват на водачите на МПС по възможност временно да избират за придвижване в гр. Търговище алтернативни на горепосочените маршрути и да управляват автомобилите си с повишено внимание и съобразена скорост, особено в пиковите часове на деня.
5.03.2014 г.

Гр. Търговище ПРЕСЦЕНТЪР НА ОД МВР-ТЪРГОВИЩЕ


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница