Община твърдица ралиспринт твърдица 2015



Дата04.10.2017
Размер10.98 Kb.
#31621


ОБЩИНА

ТВЪРДИЦА



РАЛИСПРИНТ ТВЪРДИЦА 2015

Уважаеми Приятели и Деятели на автомобилния спорт,

Уважаеми Пилоти,

Евроком Рали Тим съвместно с Община Твърдица и Българската федерация по автомобилен спорт, имат удоволствието да ви представят Ралиспринт Твърдица -2015!

На 22 март тази година на специално подбрано трасе в Твърдишкия балкан на границата между зимата и пролетта, ще имате възможност да участвате в един истински автомобилен спектакъл, в едно компактно и отлично организирано състезание наречено РАЛИСПРИНТ.

Малко повече от година след провеждането на първият зимен рали спринт у нас в курорта „Боровец“ и гр. Самоков, под егидата на БФАС и точно в първия пролетен ден на 2015г., ще се сбъдне една мечта на организаторите от „Евроком рали тим“, датираща от началото на зимата и за която само липсата на сняг попречи тя да се случи още през януари или февруари.

Като организатори се надяваме най-искрено да удовлетворим в пълна степен очакванията ви за едно истинско автомобилно състезание проведено при зимни условия и то да се превърне в запомнящ се спортен празник за състезатели и любители на този красив спорт .

Заповядайте на 22-ри март на ралиспринт Твърдица 2015 за да превърнем мечтата в празник !



ЕВРОКОМ РАЛИ ТИМ


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница