Опитности със синовете миДата14.01.2018
Размер9.2 Kb.
Опитности със синовете ми

Надежда Богданова; гр. София


С ГОЛЕМИЯ МИ СИН

Големият ми син работеше в озеленяването. Режеха дървета и кастреха сухите клони, които пречеха на хубавата гледка. Товареха ги на големи камиони и ги превозваха по предназначение.

Този ден са товарили много дебели дървета. Сина ми е бил на камиона и е прикрепвал всяко дърво, което е вдигано с кран, за да ги подрежда в камиона. При поредното сваляне на дърво, получил внушение да си дръпгне крака. Когато направил това, дебелото дърво се сгромолясало на същото това място. Той много се уплашил и след това напусна тази работа.

И този път Бог се намеси !


С МАЛКИЯТ МИ СИН

На един висок шкаф у дома имало някои неща, които са привлекли вниманието на малкия ми син. Той взел една табуретка, качил се на нея и протегнал ръчички, за да вземе нещо.Табуретката се разклатила, той се наклонил назад и много уплашен, за момент си помислил че ще падне. Но се случва обратното! Не усетил никакво докосване, а започнал леко да се изправя.

Аз бях на работа този ден, а когато се прибрах, той ми разказа за случилото се. Казах му, че това е бил неговия Ангел – пазител, изпратен от Бог!


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница