По маршрут: Кърджали- шипка- габрово- севлиево- ловеч- велико Търново- габрово- шипка- кърджали 1 Ден: Тръгване сутринта от Кърджали с луксозен автобус. Спиране в гр. Шипка и посещение на Храм-паметник „Рождество Христово”Дата26.09.2018
Размер13.81 Kb.


по маршрут: Кърджали- Шипка- Габрово- Севлиево- Ловеч- Велико Търново- Габрово- Шипка- Кърджали

1 Ден: Тръгване сутринта от Кърджали с луксозен автобус. Спиране в гр. Шипка и посещение на Храм-паметник „Рождество Христово”. Поклонение пред паметника на връх Шипка. Отпътуване за Габрово. Посещение на Етнографски комплекс „Етъра” и Соколски манастир. Настаняване в хотел .Вечеря и нощувка.2 Ден: Закуска. Отпътуване за Ловеч през Севлиево. Спиране в с. Къкрина и посещение на Музей „Къкринско ханче”, където е бил заловен Васил Левски. В Ловеч посещение на Архитектурно-исторически резерват Вароша - стария квартал на града, прочутия покрит мост, възстановен по подобие на оригиналния (дело на уста Колю Фичето) и паметникът на Васил Левски. Отпътуване за Велико Търново. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.


3 Ден: Закуска. Разглеждане на Архитектурно-музеен резерват „Царевец” и Самоводската чаршия. Отпътуване за Арбанаси. Разглеждане на Архитектурно-историческия комплекс, Арбанашки и Девически манастир „Св. Богородица”.

Отпътуване за Кърджали.

ЦЕНА:…………..лева

Цената включва: Програмата не включва:

-транспорт с луксозен автобус; - допълнителни хранения;

-2 нощувка, 2 вечери и 2 закуски в хотел; - вход и такси в музеи;

-медицинска застраховка; - услуги, непосочени в програмата-представител от Туроператора.
Екскурзията се осъществява при група от 40 бр. пълноплащащи!


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница