Програма: 1-ви ден (вторник)Дата11.01.2018
Размер85.69 Kb.


СЕДМИЧНА САМОЛЕТНА ПОЧИВКА от 03.06 до 21.10.2014

Програма:

1-ви ден (вторник):

Излитане от летище София, терминал 2 в 09:40 ч. с директен полет на АК „България Ер” до Палма де Майорка. Кацане в 11:55 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка


2-ри – 7-ми ден:

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителни екскурзии

(срещу допълнително заплащане на място). Нощувка
8-ми ден (вторник):

Закуска. Свободно време. Напускане на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летище Палма де Майорка. Полет до София с АК „България Ер” в 12:25 ч. Каца на терминал 2 в 16:00 ч.


Хотели:

Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически

райони на острова.
Пакетните цени по програмата включват:

Самолетен билет София – Палма – София

7 нощувки на съответната база в избрания хотел

Медицинска застраховка

Обслужване от агенцията партньор

Цените не включват:

Летищни такси в размер на 113 евро (към 02.04.2014)

Трансфер летище – хотел – летище / 35 евро на човек

Допълнителни екскурзии

Разходи от лично естество

Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариалназаверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Начин на плащане: 40 % депозит при резервация, доплащане 20 дни преди отпътуване.

Трансфери от летището до съответните курорти и райони

В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА лято 2014

ТРАНСФЕРИ с ШАТЪЛ БУС
Район: Цена на човек за:

За всички райони на Палма цената на двупосочен трансфер на човек е :

35 € RT


Посочените цени са в евро, на човек и включват:


  • Съответния двупосочен трансфер

  • Багаж

  • ДДС

* Деца до 1,99 г. се настаняват безплатно


Допълнителна информация:

*Приемане на резервации за трансфер – до 5 дни преди датата на пристигане на туристите


*Максимално време за изчакване на клиентите на летището – до час
*За обратния трансфер, туристите получават информация в хотела, до 24 часа преди отпътуване
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА

(заявяват се и се заплащат на място)
ОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ НА ОСТРОВА – целодневна екскурзия

Първата спирка е в град Инка, който отдавна е известен с фабриките и магазините си за кожени изделия.

След това, по красиви планински пътища, ще се отправим към знаменития залив Ла Калобра, който еднозначно се явява визитна картичка на острова и е едно от съхранените на Майорка места с «девствена природа». До плажа, ограничен от двете страни с отвесни скали, може да се стигне през тесен пешеходен тунел, прокопан в скалата. Тук ще имате свободно време, за да се изкъпете в прозрачната тюркоазена вода.

Възможност за обяд (по желание, допълнително се заплаща).

До пристанището на град Солер стигаме на катер, любувайки се на величествените брегове на северното крайбрежие. След това ни очаква увлекателна разходка със старинен трамвай до града Солер, покрит с портокалови и лимонови градини. Както възрастните, така и децата, ще получат огромно удоволствие от пътешествието с реликвата на Солер и гордостта на цяла Испания – старинния дървен влак (един от последните екземпляри, останали в страната). Цена: 58 евро за възрастен; 29 евро за дете (2-12 години )

Предвидени спирки:

- кожена фабрика – магазин в град Инка

- свободно време за къпане и обяд на плажа La Calobra

- разходка с катер

- пристанището Солер и град Солер

- пътешествие със старинен трамвай и влакОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ НА ГРАД ПАЛМАцелодневна екскурзия

Уникална възможност да се запознаете с града, наричан перлата на Средиземноморието, който ще Ви покори със своя изискан архитектурен разкош и богата история. Ще чуете историята на град Палма. Ще се разходите в сърцето на историческия център. Съсредоточие на града несъмнено е Катедралния храм, построен в готически стил по заповед на краля Хайме I. Катедралата е единствената от подобен род сгради в света, построена на брега на морето. Този храм се счита за един от най-ярките в Европа, не напразно местните жители го наричат «La Seu», което в превод означава светлина. Неговата „източна роза”, с диаметър почти 13 метра, е най-големия прозорец в готическата архитектура. Преминавайки с автобуса по историческата част на града, Вие не само ще почувствате духа на средновековния град, но ще научите и за съвременния живот тук. Ще посетите площада на биковете, построен в началото на 20 век, където се провеждат знаменитите испански кориди.

На най-високия хълм в града, в обкръжение от борове, се издига белокаменен красавец – замъка Белвер. Името на замъка означава „прекрасна гледка”, от тук се открива уникален изглед към столицата. Белвер е единствената сграда от военната готика в Европа с правилна кръгла форма. В края на екскурзията ще имате свободно време за покупки.

Цена: 56 евро за възрастен; 28 евро за дете (2 до 12 години )

Предвидени спирки:

  • Катедралата и музеят на Катедралата

  • Замъкът Белвер

  • Площадът на биковете и работилница за перли «Antonio Dorado»

  • Свободно време (спирка пред универмага «El Corte Ingles»)

Препоръчително облекло: подходящо за влизане в храм
Обзорна екскурзия на град ПАЛМА + посещение на АКВАРИУМ
Цена: 65 евро за възрастен; 45 евро за дете (2 до 12 години )

ПЕЩЕРИТЕ НА АРТА - целодневна екскурзия

По време на тази екскурзия пътят минава през равнинната част на острова, осеян като поле с маргаритки със старинни мелници и вятърни турбини. На източното крайбрежие са разположени необикновените по красота пещери на Арта. Преминавайки по огромните подземни зали и завладяващи преходи с названия като „Залата на флаговете”, „Гората с брезите”, „Ад и рай”, навсякъде ще Ви съпровождат причудливи каменни склуптори, създадени от самата природа.

Тук, под 45 метров свод, се намира най-високия в света сталакмит – 22 метровата Кралица на колоните. На зрителната площадка на една от подземните зали, под звуците на класическа музика, ще се насладите на възхитителната игра на светлината, където множество разноцветни огньове осветява грандиозните каменни фигури. Усещането за приказка няма да Ви напусне през цялото време.

Цена: Пещерите на Арта – 40 евро за възрастен; 20 евро за дете (2 до 12 години )

Желаещите да се потопят в детството и разбира се – децата, ги съветваме да посетят Сафари-парк, през който парк се преминава на открит мини влак. В това пътешествие Ви съпровождат различни антилопи, зебри, щрауси, носорози, хипопотами, жирафи, розово фламинго и весела компания от маймуни – бабуини.

Алтернатива на посещението на Сафари – свободно време на един от плажовете на източното крайбрежие


Цена: Пещерите на Арта + сафари – 55 евро за възрастен; 38 евро за дете (2 до 12 години )

Предвидени спирки:

- търговско-демонстрационна зала на фабрика за перли

- пещерита Арта

- Сафари – парк или свободно време на плажа

- сувенирен магазин и безплатна дегустация на ликьори
НОС ФОРМЕНТОР И МАНАСТИРА ЛЮК – целодневна екскурзия

Комбиниран тур, който позволява да се запознаете с една от най-живописните части на острова – планинският хребет Сиера де Трамунтана и райското кътче – нос Форментор.

Предвидено е посещение на манастира Люк, по време на което ще имате възможност да се поклоните на Дева Мария и да пожелаете сбъдването на най-заветните Ви желания. Манастирът Люк е разположен в долина, обкръжена от причудливи планини и необикновено богата растителност. Не напразно в превод от латински «лукус» означава «свещена гора». В 13 век, в тази свещена гора е била открита каменна статуетка на Дева Мария от Люк, която от древни времена е предмет на поклонение от местните жители

До възторг ще ви доведе незабравимата спирка на зрителната площадка Ес Коломер! От височината на птичи полет се разкрива уникален изглед към нос Форментор. Този пейзаж е един от най-сниманите на острова, тъй като не навсякъде може да се срещне такава красота. Ще имате възможност да се насладите на идилията на това прекрасно място - свободно време

за къпане и обяд на плажа Форментор, който се намира в най-северната част на Майорка, обкръжен от борове. Плажът е известен с белия си пясък и кристална тюркоазена вода.

След кратка разходка с катер, ще посетите древна винарска изба, където добродушен стопанин

ще Ви предложи да опитате от най-добрите си вина и ликьори.
Цена: 66 евро за възрастен; 33 евро за дете (2 до 12 години )

Предвидени спирки:

- кожена фабрика в град Инка; манастирът Mare de Deu de Lluc; разходка с катер

- свободно време за къпане и обяд (по желание, не е включен в цената) на плажа Форментор

- зрителна площадка Es Colomer; винарска избаВАЛДЕМОСА

На 17 км от Палма, на 400 м надморско равнище в центъра на долината Сиера да Трамунтана, се намира село Валдемоса. По време на тази екскурзия ще се разходите по стръмните улици на селището, а пред очите Ви ще се разкрият красиви природни пейзажи. Известно е с манастира, в който през зимата на 1838-1839 година са живяли Фредерик Шопен и Амандин Орор Люсил Дюпен, известна с псевдонима си Жорж Санд. При пристигането си в La Cartuja de Valldemossa, тя пише: „Това е един от онези пейзажи, които ни пленява, оставяйки ни сити във въображението и пусти в желанията ни”... Старинното испанско селце в планините е станало райско кътче за уединението на младите влюбени.

Тази екскурзия се комбинира в няколко варианта с още посещения, подробна информация и цени ще получите от представителите на място, в зависимост от избрания вариант

ВЕЧЕРЯ С АКУЛИ

Предоставяме Ви незабравима възможност да се потопите в подводното царство и да се насладите на изискани ястия, обкръжени от ярката дълбочина на моската вода, пъстър коралов килим, множество риби и... без съмнение, кралете на това царство – величествените

акули. Добре обмисленото оформление и декорации, отличното техническо оборудване и безупречната работа на екип от специалисти, са позволили това посещение да излезне от рамките на обикновено посещение на Аквариум. В допълнение към интерактивните мероприятия, Аквариумът на Палма Ви предлага романтична вечеря, по време на която ще можете да се насладите на подводния свят на неговите обитатели.

Програма на вечерта:

Пристигане в Аквариума, където Ви очакват с приветствена чаша шампанско в зоната на Медузариума

Опитен екскурзовод ще Ви запознае с подводния свят на аквариума „Big Blue”

Настаняване на гостите и начало на вечерята в панорамната зала, под звуците на музика, в компанията на гостоприемните обитатели на подводния свят. След вечеря ще посетим секцията на джунглатаНе пропускайте възможността да прекарате една необикновена вечер и не забравяйте фотоапаратите и видеокемарите, за да запечатате това незабравимо събитие!!!
Забележка: Цените на екскурзиите са ориентировъчни. Допълнителна информация за провеждане на екскурзиите и точното им разпределение по дни, ще бъде предоставена на място, от представители посрещащата агенция на острова.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.42 от Закона за туризма,

с полица №: 000630661/00 на „ИНТЕРАМЕРИКАН БЪЛГАРИЯ”ЗЕАД


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница