Програма 13 дни/10 нощувки Дата на тръгване 17. 10. 2014



Дата31.01.2017
Размер132.43 Kb.
#13907
ТипПрограма
Екзотично вдъхновение до

Сингапур, остров Бали и Дубай

Програма 13 дни/10 нощувки
Дата на тръгване 17.10.2014









Сингапур - колоритен, високотехнологичен мегаполис с привкус на неповторима азиатска екзотика и британски аристократизъм. Първото нещо, което прави впечатление при срещата с това уникално кътче земя е изключителната чистота, високият стандарт и спокойствието. Невероятен мулти - етнически микс повлиян в голяма степен от китайското, малайско, индийско и не на последно място, западно културно наследство, традиции и бит. 
Индонезия е най - големият архипелаг в света, дом на най-големият гущер – Комодския варан, най-малката маймуна – Тарсиус, най-голямото цвете - Рафлезия арнолди и над 10 000 вида орхидеи. Разположеният между Азия и Австралия тропически рай се състои от 17 508 острова. Несъмнено перлата в колекцията от острови е Бали. Тук Ви очакват първокласни хотели, древни будистки и хиндуистки храмове, бели пясъчни плажове, пищна тропическа растителност и най-романтичните залези.
Разположен върху сините води на южния залив и златните пясъци на пустинята, Дубай предлага на своите посетители целогодишно слънце и смайващ лукс в съчетание с уникален допир до арабската култура. Известен в миналото като „град на търговците", Дубай от векове посреща морски пътешественици, търговци и туристи по своите крайбрежия, превръщайки се в една от най-популярните дестинации за релаксираща почивка, авантюристична разходка в пустинята или бурен нощен живот.

ПРОГРАМА


Първи ден 17.10.2014

Отпътуване рано сутринта с микробус/автобус от София за Истанбул. Пристигане в Истанбул и полет с Emirates (авиокомпанията, спечелила приза за най-добра в света за 2013 г) за Дубай в 19:25 часа. Кацане в Дубай на новия фамозен терминал 3 и прекачване на полет за Сингапур.



Втори ден 18.10.2014

Пристигане в Сингапур в 15:00 ч. на 18.10.2014. Сингапур е островен град-държава и не напразно е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в цяла Азия, който привлича туристите с уникална смесица от небостъргачи, търговски центрове, типични местни квартали и пищна тропическа растителност. Трансфер до хотела и настаняване в луксозния Park Hotel Clarke Quay 4*. Свoбодно време и нощувка.



Трети ден 19.10.2014

Закуска. В 9:00 ч. полудневна екскурзия на Сингапур. Посещение на парк Mерлион, носещ името на символът на града „Мерлионът“ - статуя на лъв с тяло на на риба, висока 8 метра и символизираща силата и смелостта на гражданите на Сингапур. Разглеждане на забележителностите от Колониалния период - сградата на парламента, впечатляващия върховен съд, общината и др. Следва посещение на Малка Индия- център на индийската общност в Сингапур, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и изобилие от етнически бижута. Посещение на невероятно красивата ботаническа градина, основана през 1822 г. от британския пътешественик-изследовател и основател на град Сингапур, Сър Томас Стамфорд Бингли Рафълс. Най-голямата атракция несъмнено е градина на орхидеите, където ще се насладите на изключителната красота на над десет хиляди вида от царственото цвете. Разходката тук е приказно преживяване и със сигурност ще пожелаете да се снимате и запазите като спомен всяка една от тези божествени комбинации от цветове и изящни форми. И за да завършите деня подобаващо, веднага след обзорната екскурзия на Сингапур, Ви предлагаме посещение на новата атракция „Градините на залива“, простиращи се върху площ от 54 декара. Ще видите уникалния флорален купол, под който са разположени 18 супер дървета с височина от 25 до 50 м., които генерират слънчева енергия и събират дъждовна вода и ще се разходите по специално изградените мостове в дърветата на 22 метра височина. Ще се насладите на разнообразие от 163 000 вида растения и цветя от всички краища на света, подредени в изумителни тематични градини, както и езеро обитавано от водни кончета. Супер дърветата, несъмнено са най-смелия проект на „Градината при залива“ и са неделима част от силуета на съвременен Сингапур. Метафората в него е осъществена по такъв оригинален начин, че несъмнено нарежда Сингапур като световна ботаническа столица. Свободно време и възможност за шопинг в някой от 277-те търговски центъра. Връщане в хотела. Нощувка.



Четвърти ден 20.10.2014

Закуска. Целодневна екскурзия до остров Сентоса – мечтано райско място, което в никакъв случай не бива да пропускате. До острова се стига с кабинков лифт, разположен на 15-тия етаж на небостъргач. По време на пътуването ще можете да се насладите на невероятните гледки, откриващи се от тази височина. Както туристите, така и местните хора обожават да идват на това място, за да изпитат насладата от множеството атракции. Тук се намира най-големият Аквариум в Югоизточна Азия, който е дом на повече от 2500 различни вида морски обитатели. Само тук можете да видите и едно от най- редките същества на земята - дюгон, който е единственият оцелял представител на разнообразното в миналото семейство „Dugongidae“. Музикалните фонтани, направени по проект на гениалния испански архитект Гауди, ще Ви представят зашеметяващо лазерно шоу, с водни каскади от светещи струи вода в различни цветове. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.



Пети ден 21.10.2014

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за Денпасар в 10:40. Кацане на остров Бали в 13:30, трансфер до курорта Нуса Дуа. Настаняване в луксозния хотел Mleia Bali Villas 5*. Свободно време за плаж или по желание СПА процедури, за изчистване и балансиране на енергията. Легендарните балийски тропически СПА процедури обединяват екзотична атмосфера, широка гама от алтернативни терапии и натурални СПА продукти. Балийския традиционен масаж и холистичните лечебни техники, са комбинация от чудотворни продукти от кокосово масло, като чрез използването на балийски камък се постига изключително ефективен начин за стимулиране на енергията на тялото, ума и духа. Терапията служи и за премахване на отрицателната енергия и зареждане с целебната сила на природата. Нощувка.



Шести ден 22.10.2014

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения. Вечерта по желание посещение на Шоу Девдан (www.devdanshow.com). Почивката Ви на остров Бали няма да е пълноценна без да сте посетили Девдан „Съкровището на архипелага". Този спектакъл ще Ви покаже богатите и разнообразни култури на Бали и Нусантара чрез зашеметяващата илюзия на ослепителни костюми, уникални художествени танци и спиращи дъха въздушни акробатични номера. Тази 90-минутна мега продукция ще Ви помогне да откриете Индонезия по един пленителен и вълнуващ начин, както никога досега. Нощувка.



Седми ден 23.10.2014

Закуска. По желание целодневно приключение със слонове в сърцето на о. Бали. Пътешествие в прохладната джунгла, седейки върху стол от тиково дърво, на гърба на слон e изживяване, което никога няма да забравите. Без съмнение Elephant Safari Park, намиращ се в селището Таро е едно от местата, които непременно трябва да посетите. Това е единственият на острова изцяло завършен уникален парк със слонове, който дава възможност да се запознаете отблизо с тези невероятно добри създания сред красивата тропическа обстановка. Погалете ги и се снимайте с тях, а след това научете повече за техния живот от графиките, изложени в парка. Паркът в Таро е обявен за най-добрият в световен мащаб и разполага с цялостно изграден музей с богата колекция от паметници на слонове и единственият в Югоизточна Азия скелет на мамут. Връщане в хотела. Нощувка.



Осми ден 24.10.2014

Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за следобеден шопинг тур. Пазаруването в Бали не е просто разходка по магазините, то е изкуство. Във всеки от традиционните пазари и магазини в Бали договарянето е задължително. Този традиционен похват прави търговията на острова забавна, а във всяка сделка можете да усетите човешката топлина. Нощувка.



Девети ден 25.10.2014

Закуска. Свободно време за плаж. По желание след обяд - полудневна екскурзия до митичния храм Улувату, фабрика за кафе и вечеря в традиционно селище. Улувату, кацнал над океана върху висока скала от черен корал е един от най-атрактивните храмове в Бали. На това място, човек се чувства слаб пред мощта на океана, невеж пред мъдростта на природата и беззащитен под гаснещите лъчи на слънцето. По пътя преди храма, кратка почивка и разглеждане на плантация за кафе от сорта Копи Лувак. То се произвежда само на островите Бали, Ява и Суматра, в количества не повече от 500 кг. на година. Кафето Лувак има забележителна репутация сред почитателите на тази напитка. Това е скъпо кафе, рядко срещано, вкусно и приятно за сетивата. Следва вечеря в типично рибарско селище, което е известно с прясната си морска храна, приготвена върху жар от кокосови орехи. Връщане в хотела. Нощувка.



Десети ден 26.10.2014

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за Сингапур в 14:45. Кацане на летище Чанги в 17:25 и полет за Дубай в 21:25 часа с авиокомпания Emirates.



Единадесети ден 27.10.2014

Пристигане в Дубай в 01:00 часа местно време. Трансфер до хотела и настаняване. Закуска. Свободно време. Очаква Ви вълнуващо сафари в пустинята. Това е незабравимо арабско приключение, което ще Ви отведе далеч от шумния Дубай, сред златистите пясъчни дюни до сърцето на пустинята. Свободно време за фото пауза на фона на залязващото пустнинно слънце. Следва вечеря на барбекю под открито небе в традиционно бедуинско селище, сред автентична танцова програма. Връщане в хотела. Нощувка.



Дванадесети ден 28.10.2014

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до емблематичната кула Бурж Халифа. Кулминацията на всяко посещение в Обединените Арабски Емирства е изживяването да се изкачите на върха на най-високата сграда в света. Панорамата от терасата на 124-тия етаж открива пред вас изумителни хоризонти. Изкачването започва от приземния етаж на Дубай Мол, по някой от 57-те асансьора в сградата, които се движат със скорост от 18 метра в секунда. По време на изкачването в асансьора, тече мултимедийна презентация, която ще Ви запознае с екзотичната история на Дубай. След посещението на Бурж Халифа, след 18 часа на всеки 30 минути, в подножието на кулата започва представлението на танцуващите фонтани. Връщане в хотела или свободно време за шопинг. Нощувка.



Тринадесети ден 29.10.2014

Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за Истанбул с 14:35 часа. Кацане на летище Ататюрк в 17:35 и трансфер до София. Пристигане в София около полунощ.




ХОТЕЛ НА ОСТРОВ БАЛИ



Melia Bali Villas 5* www.meliabali.com

Местоположение: Луксозният комплекс е разположен на морския бряг, на плажа Нуса Дуа. Заобиколен е от красива тропическа градина. Хотелът разполага с 484 стилно обзаведени стаи.

В стаите: Всички стаи са с просторна тераса, климатик, 29-инчов телевизор, телефон, сейф, интернет (срещу заплащане), мини бар, кана за кафе/чай, баня с вана или душ, сешоар и халати.

На територията: плувен басейн тип лагуна, фитнес, водни спортове, уроци по танци, водна аеробика, тенис корт, СПА център, джакузи, средиземноморски ресторант Sorrento с елегантна атмосфера за романтична вечеря, японски ресторант Sakura, азиатски ресторант Lotus, пицария на брега на морето, лоби бар, бар при басейна.

Хранене: Закуска.

ХОТЕЛ В СИНГАПУР



Park Hotel Clarke Quay 4* www.parkhotelgroup.com

Местоположение: в район Ривърсайд, до метростанция Clarke Quay, на 30 минути от летището.

В стаите: климатик, телефон, 32-инчов телевизор, мини бар, кана за кафе/чай, сейф, баня с душ, сешоар.

На територията: открит басейн, СПА център, 2 бара, ресторант, фитнес, интернет в общите части

Хранене: Закуска

ХОТЕЛ В ДУБАЙ



Auris First Central 4* www.auris-hotels.com/en/auris-first-central-hotel-suites

Местоположение: в район Текос, в близост до метростанция и Mall of Emirates

В стаите: климатик, телефон, 32-инчов телевизор, мини бар, кана за кафе/чай, сейф, баня с душ, сешоар.

На територията: 2 ресторанта, басейн, бар на басейна, фитнес, интернет (срещу заплащане)

Хранене: Закуска




Възрастен в двойна стая

Възрастен в тройна стая

1739 €

1739 €


Цената включва:

  • Самолетни билети Истанбул – Дубай - Сингапур

  • Трансфери летище – хотел – летище в Сингапур

  • 3 нощувки със закуска в хотел 4* в Сингапур

  • Самолетни билети Сингапур – Денпасар- Сингапур

  • Трансфери летище – хотел – летище в Бали

  • 5 нощувки със закуска в хотел 5* на остров Бали

  • Самолетни билети Сингапур – Дубай –Истанбул

  • Трансфер летище – хотел – летище в Дубай

  • 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Дубай

  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек

  • Екскурзоводско обслужване на руски език в Сингапур

  • Екскурзоводско обслужване на български език на о. Бали

  • Екскурзоводско обслужване на български език в Дубай


Цената не включва:

  • Трансфер София – Истанбул – София 75 евро на човек

  • Летищни такси в размер на 342 евро (към дата 05.06.2014)

  • Виза за Индонезия 35 $ (заплаща се в USD на летището в Индонезия)

  • Изходна държавна такса при напускане на Индонезия 17 $ (заплащане се в USD на място)

  • Такса „Туристически дирхам“ в Дубай, 10 дирхама на ден (около 3 USD). Заплаща се лично от всеки, при напускане на хотела.

  • Допълнителни екскурзии в Сингапур

  • Допълнителни екскурзии на о. Бали

  • Допълнителни екскурзии в Дубай


Допълнителни екскурзии на остров Бали.

  1. СПА процедура (90 мин.) 30 . Цената включва – транспорт от и до хотела, масаж - ароматерапия, уелкъм напитка от билков чай, сейф за съхранение на лични вещи, използване на СПА съораженията.

  2. Джип сафари и езда със слон 65 . Тръгване в 08:30 и връщане в 15:30 часа в хотела. Цената включва – транспорт от и до хотела, билет за парка, сафари разходка, обяд и шоу със слонове.

  3. Devdan Show в Nusa Dua Theater 47 . Цената включва – транспорт от и до хотела и билет за театъра, 90 минутно представление.

  4. Полудневен (4,5 часа) шопинг тур на Бали 25 . Цената включва транспорт от и до хотела, посещение на аутлет център, екскурзовод (на български или руски)

  5. Полудневен тур (4,5 часа) до храма Улувату, плантациите за кафе Лувак и вечеря в рибарско селище 52 . Цената включва – транспорт от и до хотела, билет за храма, вечеря на меню, екскурзовод на български или руски. Мено за вечерята – супа от риба, раци, костенурка, скариди, миди, калмари, задушен ориз, зеленчуци, 4 вида сос, минерална вода, кокосово мляко, микс от плодове.


Допълнителни екскурзии в Сингапур:

  1. Полудневен тур на Сингапур 32 . Цената включва – транспорт от и до хотела и екскурзоводско обслужване на руски език, входна такса за National Orchid garden.

  2. Екскурзия до остров Сентоса 55 . Тръгване в 13:30 и връщане в 21:30 часа в хотела. Цената включва –билет за кабинков лифт на отиване и транспорт с автобус на връщане, входни билети за посещение на Images of Singapore, Аквариума, Делфинариума и Лазерно шоу. Групата ще бъде придружавана от английско говорящ гид.

  3. Посещение на Градините на Залива 28 . Цената включва – транспорт и входна такса.


Допълнителни екскурзии в Дубай:

  1. Джип сафари в пустинята 50 . Цената включва – транспорт с луксозни климатизирани джипове от и до хотела, разходка в пустинята и вечеря с програма в бедуинско селище.

  2. Билет за Бурж Халифа 50 . Цената включва билет за вход. В цената не е включен транспорт от и до хотела.


Важно:

  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България, с цел предварителна резервация на посещаваните обекти.

  • Цените на екскурзиите са валидни при минимум 15 човека




Полетна информация:

17.10.2014 Истанбул 19:25 Дубай 00:45
18.10.2014 Дубай 03:05 Сингапур 15:00

21.10.2014 Сингапур 10:40 Денпасар 13:30

26.10.2014 Денпасар 14:45 Сингапур 17:25
26.10.2014 Сингапур 21:25 Дубай 01:00

29.10.2014 Дубай 14:35 Истанбул 17:35

  • Разрешен багаж за полетите на Emirates до 30 кг. на човек.

  • Разрешен багаж за полетите от Сингапур до Бали и обратно до 20 кг. на човек.


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 човека
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 15 дни преди началото на екскурзията.
Допълнителни екскурзии: Заявяват се и се заплащат в България.
Визов режим: Няма изисквания за предварително поставяне на визи.

Начин на плащане:

  • Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.

  • Доплащане 30 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.


Условия за анулация и неустойки:

  • До 60 дни преди датата на пътуването – без неустойка.

  • До 30 дни преди датата на пътуването 50 % от общата сума + глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.

  • От 29 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.



Необходими документи:

• Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане


• За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие детето им да пътува с придружител.
• Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

ТА “ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ” ООД има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора“  по смисъла на чл. 42 от ЗТ, с полица № 03700100000303 на ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС АД гр. София
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница