Програма Хургада от 10. 04. 2010



Дата09.03.2017
Размер226.62 Kb.
#16453
Екскурзионна програма Хургада от 10.04.2010

Екскурзия

Ден от седмицата

Час

начало / край

Цена в $

Възрастни Деца

(до 12 г.)

Описание на екскурзиите

Ще Ви потрябват

ЕГИПЕТ. РАЗКАЗВА ТАЙНИ ОТ МИНАЛИ ВРЕМЕНА...


Кайро

(самолет)

Вторник, Срsда,

Петък


04:00

20:00

240 $
220 $


Ще посетите Цитаделата Cалах Ел Дина, Алебастровата джамия на Мохамед Али, Египетския национален музей, ювелирен магазин и фабрика за парфюми. Ще се снимате на фона на пирамидите, Сфинкса и панорамната гледка на Кайро. Обедът е включен в цената.

Паспорт

вода

видеокамера

фотоапарат шапка


Пари

през зимата – топли дрехи

бански и кърпа (за „Хр.Египет“)

застраховка



«Перлите на Южен Египет»

( Асуан - Абу Симбел, 2 дена)



Четвъртък

05:15

на следв. ден - 22:00


160 $ -на чов. в DBL,
175 $ - SGL
85 $
85 $

С комфортен автобус ще посетите Асуан – най-живописния град в Египет, където ще може да видите световно известната Асуанска язовирна стена, Незавършения обелиск, храмовете на остров Филе, Ботаническата градина на остров Китченера. Настаняване в хотел 4* в Асуан, вечеря в хотела. Рано сутринта отпътуване за Абу Симбел, където ще видите уникалния храм на фараон Рамсес II и малкия на неговата жена Нефертари, изсечени в скалата през XIII век пр.н.е. По пътя на връщане ще посетите острова на крокодилите в Асуан и музея на папирусите в Луксор.


Круиз по Нил

Сряда,

Неделя


4 дена /

3 нощувки


250 $ на чов. в DBL,
310 $ - SGL
50% намаление

Идеален начин да усетите атмосферата на Египет и да си починете на кораб. Круизите по Нил започват от Луксор, този уникален грандиозен музей под открито небе, до Асуан, най-южния Египетски град. Ще посетите Асуанската язовирна стена, Незавършения обелиск, храма на Собек, храма на Хорос, Долината на Царете, Храма на Хатшепсут, колосите на Мемнон и Карнакския храм.

Кайро и Александрия

(2 дена)


Сряда, Неделя

01:30

следващия ден - 22:30


160 $ -на чов. в DBL,
170 $ - SGL
85 $
85 $

Първият ден е предвиден за разглеждане на Кайро (по еднодневната програма). През втория ден ще посетите красивия парк на дворца Монтаза на брега на Средиземно море, Помпейската колона, ще се насладите на панорамната гледка на новопостроената Александрийска библиотека и Цитаделата Кайт Бей, построена върху останките на фара на остров Фарос (одно от 7 чудеса на света). Нощувка в Александрия.

Християнски Египет

(2 дена)


Понеделник

03:00

22:30

125 $ -на чов. в DBL,
135 $ - SGL
-



-

Нова ексклузивна програма! Прекрасна възможност да се докоснете до многовековната история! Ще видите един от най-древните християнски манастири в света - манастира Св. Антоний, ще се запознаете с начина на живот на монасите. Ще посетите «Изворите на Моисей» и «Ваните на Моисей» - термални лековити извори на западното крайбрежие на Синай, известни от най-древни времена. Ще се качите на планината на Моисей, където ще посрещнете изгрева, според преданието, Господ в този момент прощава всички грехове. След изгрев слънце ще слезете в подножието на планината и ще разгледате манастира Св. Екатерина.

Йерусалим

(2 дни, автобус до Таба)



Вторник, Петък

00:30

-

04:00


220 $ -на чов. в DBL,
235 $ - SGL
180$

Нова ексклузивна програма! Уникална възможност да осъществите двудневно пътешествие до Светата Земя. В програмата е предвидено спиране на Мъртво море в курортната зона Ейн Бокек, посещение на Витлеем – рожденото място на Христос, Йерусалим – планината, Голгота, Божи Гроб, Стената на Плача. Настаняване в хотел в град Витлеем.

Йерусалим

(1 ден, самолет до Таба)



Сряда,

Неделя


20:00

след ден - 00:00


300$
250$

Посещение на Вечния град - наистина незабравимо впечатление. Всяка от забележителностите на Светия град Йерусалим, която ще посетите, е свързана с историята и събитията, случвали се в течение на хилядолетия: Стената на Плача и Виа Долороиа, Храма на Гроба Господен, стаята на Тайната Вечеря, църквата Успение Богородично и гробницата на цар Давид. Също така ще имате възможност да се изкъпете в Мъртво море. Обедът е включен в цената.

Супер Кайро

Вторник, Събота

24:00

23:00

110 $
55 $


По време на пътуването ще имате възможност да се запознаете с историята на Египет и неговата столица. В програмата е включено посещението на основните забележителности: Цитаделата и алабастровата джамия на Мохамед Али, Националния музей, пирамидите и Сфинкса в Гиза. Прекрасно допълнение към екскурзията е обядът на круизен кораб по Нил и посещението на ювелирен и парфюмериен магазин.

Вода

видеокамера

фотоапарат шапка


Пари

застраховка



Кайро

Всеки ден

01:30

22:30

85 $
40 $


Съхранените ценни предмети от Древен Египет и Гръко-римския период ще видите в Египетския музей. Очакват Ви единствените запазили се чудеса на света – пирамидите в Гиза и величествения Сфинкс. Ще посетите фабрика за ароматни масла и ювелирен магазин. Обедът е включен в цената.

Спец Кайро

Понеделник,

Четвъртък



01:30

22:30

60 $
30 $


Икономичен тур. В програмата: Националният Египетски музей, Пирамидите и Сфинкса, фабрика за ароматни масла и ювелирен магазин. Обедът е включен в цената.

Луксор

Всеки ден

04:15

22:30

80 $
40 $


В древната столица на египетските фараони ще посетите грандиозния храмов комплекс в Карнак, храма на царица Хатшепсут – единствената жена-фараон, долината на Фараоните с изключително красиви гробници, колосите на Мемнон, алеята на сфинксите, фабрика за алабастър, музей на папируса. Обедът е включен в цената.

Спец Луксор

Вторник, Петък

04:15

22:30

50 $
25 $


Икономичен тур. По време на екскурзията ще посетите храма на Рамзес ІІІ Мединет Хабу, Долината на Цариците, където са погребвали жените на фараоните и техните деца, колосите на Мемнон, една от най-великите архитектурни постройки на древния свят – храма в Карнак. Фабрика за алабастър, музей на папируса. Обедът е включен в цената.

Дендера-Луксор

Понеделник

04:15

22:20

95 $
45 $


Храма на Дендера е разположен на 60 км северно от Луксор и на 8 км от Кена. Този великолепен храм се е съхранил практически неповреден, благодарение на това, че е бил под пясък до средата на XIX век. Храмът е бил реконструиран по времето на фараона от IV династия Хуфу. Храмът на Дендера е бил център на поклонение на Хатхор – богинята на любовта и небето. Тук са се провеждали култови празнества. В програмата са включени разходка по Нил, посещение на музея и храма в Луксор, музея на Папируса. Обяд.

Манастирите Св. Антоний и Св. Павел

Петък

02:30

18:00

55 $
30 $


Атмосферата на древните манастири предава духа на великите сподвижници на християнството. Ще видите уникални икони и най-голямата сбирка на коптски стенописи от XII - XVI век и богата старинна библиотека с ръкописи от IV-XIV век. Обедът е включен в цената.

ЕГИПЕТ. ФОЕРВЕРКИ ОТ НЕЗАБРАВИМИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ...


«Бялото слънце на пустинята»

Всеки ден

12:30

20:00

55 $
30 $

Запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от пътуването с джипове по дюните, с квадроциклети и двуместни бъгита. Каране на джипове, квадроциклети и бъгита в пустинята, яздене на камили, запознаване с живота на бедуините в пустинята, посещение на мини зоопарк и терариум, национално шоу (йога, дервиши, кючек), наблюдение на звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия! Вечерята в пустинята е включена в цената.

Видеокамера

фотоапарат удобни обувки

дълги панталони кърпа/шал

шапка

слънчеви очила


Пари

застраховка



Сутрешна програма «Бялото слънце на пустинята»

Вторник,

Четвъртък,

Неделя


08:00

14:00

35 $
15 $

След увлекателното пътуване с джипове ще отидете на гости при бедуините, ще се запознаете с техния бит и ще усетите националния колорит, ще пояздите камили, ще се повозите на квадроциклети и бъги, ще посетите терариум и музей с насекоми.


Бедуинска баня

Всеки ден

08:00

15:00


50 $

25 $

Очаква Ви увлекателно пътуване до бедуинско селище. Ще видите как живеят истинските бедуини и ще се повозите на квадроциклети. В бедуинското селище ще имате възможност да пушите наргиле, да пиете ароматен египетски чай, ще посетите терариум и ще пояздите камили! След програмата в пустинята ще отидете на баня.

Мото-сафари (следобед)

Всеки ден

14:00

19:00

50 $


-

През втората половина на деня, към залез слънце, излизате в пустинята с квадроциклетите. На тази екскурзия ще можете да се насладите на неповторимата красота на залеза в пустинята, да вечеряте и потанцувате с бедуините.

Мото-сафари (сутрешна програма)

Всеки ден

07:50

12:30

40 $


-

На гости при местните жители, бедуините, може да се отиде с мотоциклети на четири колела - квадроциклети. Ще се насладите на завлядяващото пътуване в пустинята. В бедуинското селище ще можете да пообщувате с бедуините и да опитате вкусния национален чай.


Спец Мото

Всеки ден

без неделя



08:45

11:00

25 $


-

Каране на квадрациклети в пустинята. Продължителност — 45 мин.


Вечеря и дискотека в нощен клуб

Всеки ден

20:30

02:00

50 $


-

Каним Ви в най-популярния и стилен клуб в Хургада, където можете да вечеряте вкусно, да потанцувате и да се отпуснете. Отличната кухня, високото ниво на обслужване и доброномереността ще направят Вашата вечер незабравима. Трансферът, входният билет за клуба и вечерята са включени в цената на програмата. Напитките са срещу допълнително заплащане.

По желание може да си платите само входния билет – 10 $, като в цената е включен и трансферът.

Видеокамера

фотоапарат

пари


застраховка

Обзорна екскурзия

на Хургада

Всеки ден

13:15

18:30

10 $
5 $


Прекрасна възможност да се започнаете с града-курорт Хургада, да посетите неговите основни забележителности и да се върнете с отлични покупки. Екскурзията предполага посещение на сувенирни магазини, текстилен център, фабрика за лековити масла.

Пеещи фонтани и 1001 нощ

Всеки ден

19:45

23:30


30 $

10 $

Оцветените в различни цветове струи на фонтаните под съпровода на класическа музика, променяйки своята посока, форма и цвят, извивайки се, се устремяват нагоре…

1001 нощ - източен приказен замък, който ще Ви пренесе във времената на фараоните и Шехерезада. Ще видите горди арабски скачачи, акробати, ориенталски танц и фолклорно шоу.



Турска баня - Хамам

Всеки ден

09:00-12:0010:30-13:30

17:00-20:00



35 $

5 $

Прекрасна възможност «приятно и лесно» да се отървете от умората и нервното напрежение, да се освободите от различни болежки и да се почувствате здрави и щастливи. Пилингът и масажът ще направят чудо!

С масаж на цялото тяло (30 мин.)

55 $ 5 $

ЧЕРВЕНО МОРЕ. НА ВЪЛНАТА НА УДОВОЛСТВИЕТО…



Дайвинг


Всеки ден

без събота



08:00

17:00


60 $

-

Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинга, обяд и напитки.

Видеокамера

фотоапарат

кърпа

бански

шапка


слънцезащитен крем

слънчеви очила

вода

пари


застраховка

Курс по дайвинг

Всеки ден

без събота



08:00

17:00


280 $

-

Обучението по дайвинг се осъществява по международна система с даване на сертификат на завършилите курса и се провежда от опитни инструктори. Наемът на екипировката за дайвинг влиза в цената. Сертификатът и учебните приспособления се заплащат допълнително. Курсът е с продължителност 4 дена.

Риболов

Четвъртък

08:00

17:00


45 $

20 $

Имате възможност да се насладите на екзотичен риболов в открито море и на обратния път да видите удивителния коралов свят на Червено море (с шнорхели). Ще Ви бъдат раздадени въдици и стръв за риболов. Обяд и напитки на кораба.

Професионален рибилов

клас BIG GAME

Всеки ден

Инд.тур от 1 до 8 чов. - 650 $, над 8 човека-доплащане по 75 $ на чов.

Ще прекарате деня в Червено море на индивидуална, специално оборудвана за морски риболов чертер яхта! Наличие на риболовно оборудване, в това число и на ехолот (сонар), решаващ проблема с намирането на риба. Методи на риболов: морски тролинг (риболов от борда на яхтата в движение), кастинг-дрифтинг (риболов от борда на дрейфираща яхта). Само индивидуални турове (от 1 до 8 човека). Обядът на кораба, топлите и студените безалкохолни напитки са влючени в цената.

Начало – в 09:00, край – в 17:00 ч.



Петък

Групов тур 95 $

Морска полудневна разходка

Всеки ден

Инд. тур от 1 до 7 чов. - 350 $, над 7 човека-доплащане по 15 $ на човек.

По време на разходката яхтата ще спира при най-красивите коралови рифове. Гмуркайки се с маска и шнорхел в кристалната вода, ще можете да поплувате около королов риф, на който живеят многобройни представители на морската фауна. Оборудването за шнорхелинг и напитките са влючени в цената. Начало – в 08:30, край – в 13:30 ч.

Коралови рифове

Всеки ден

без събота



08:00

17:00


30 $

15 $

Тази морска разходка дава възможност да плувате с шнорхел, да се насладите на подводните коралови рифове с различна флора и фауна и да обядвате на катера в открито море.

Източна морска разходка

Всеки ден

без събота



08:00

17:00

45 $
20 $


Пригответе се да прекарате деня забележително, пътувайки с яхта! В програмата: риболов с въдици, плуване с шнорхел, почивка на плажа на остров Хифтун, по пътя на връщане Ви очаква незабравимо източно шоу. На борда ще Ви предложат обяд на шведска маса, състоящ се от разнообразни блюда. Екипировката за риболов и плуване с шнорхел, обядът и разхладителните безалкохолни напитки влизат в цената.

Райски остров

«Парадайс»

Всеки ден

без събота



08:00

17:00


45 $

20 $

По пътя за райския остров, наслаждавайки се на морските и планински гледки, ще имате възможност да се попечете на слънце. След това с лодка ще Ви закарат до екзотичния Райски остров, където ще можете да се попечете на слънце върху белоснежния пясък, да си направите незабравими снимки. Спира се 2 пъти на коралови рифове. Раздават се маски, шнорхели и плавници. Обедът на острова е включен в цената.


Воден свят

Всеки ден

без събота



08:00

17:00


50 $

30 $

Две екскурзии в една! Ще имате възможност да се качите на скоростна лодка и да отидете до рифовете, през голямото подводно стъкло на която пред Вас ще се открие очарованието на подводния свят. В «Джънгъл», най-големия аквапарк в Хургада, Ви очакват незабравими водни развлечения! Обядът и безалкохолните напитки са влючени в цената.

Аквапарк «Джънгъл»

Всеки ден

без събота



12:30

17:00


35 $

15 $

«Джънгъл» е истински аквапарк, където цялото семейство ще си прекара времето прекрасно. На територията на аквапарка има над 30 атракциона - пързалки, басейн с изкуствени вълни, рафтинг-река, детска зона (18 игри), басейни за плуване. Обядът и безалкохолните напитки са влючени в цената. Трансферът нее включен в цената.

Морска разходка в Ел Гуна (Египетската Венеция)

Всеки ден

08:15

17:00


45 $

20 $

Наричат Ел Гуна «Венецията на Червено море» - уютните къщички са разположени на острови, съединени помежду си с мостчета и преходи. По каналите циркулират малки лодки, заради които градът прилича на Венеция. С лодки ще се разходите по каналите, ще посетите градския аквариум, ще отидете до «Къщата на делфините», където се намира един от най-красивите рифове на Червено море. По време на пътуването се организира риболов, къпане и обяд на кораба.

Морска мелодия

Всеки ден

без събота



10:00

13:00


30 $

15 $

Ако искате да се запознаете с подводния свят на Червено море, но не желаете да загубите цял ден за голяма екскурзия, Ви каним на специално организирана програма: Лодка с прозрачно дъно и мини-програма Коралови рифове.

Видеокамера

фотоапарат вода

шапка


пари

Подводна лодка

Понеделник, Сряда, Петък,

Неделя


08:00

12:00


55 $

35 $

Ще видите великолепния подводен свят на Червено море от истинска подводница. Тя е в открито море и се потапя на голяма дълбочина. До нея ще ви откара специална моторна яхта.

Батискаф

Всеки ден

без събота



08:15

11:30


45 $

25 $

Предоставя Ви се възможност да вземете участие в морско пътешествие, по време на което ще можете да се насладите на слънцето и морето. През специални стъкла на лодката, приближаващи обектите на 6 метра, могат да се разледат уникални видове риби и разнообразни коралови рифове.

Лодка с прозрачно дъно(Trimaran)

Всеки ден

без събота



09:30

13:30


30 $

15 $

През огромен прозорец дълъг 8 м и широк 4 м можете да се насладите на главозамайващото представление на морските обитатели, играещи в кораловите гори. Открийте всички тайни на подводния свят и се насладете на пътуването на слънчевата палуба на кораба.

НЕЩО ЕКСТРЕМНО…


Полет на парасейлинг

Понеделник,

Петък


14:30

15:30


50 $

-

Почувствайте скоростта, вятъра и двойната свежест, които ще Ви подарят морето и въздуха, при полета с парашут, теглен от катер. Ще се издигнете над лазурното море далеч от шума и суетата. Специални умения не се изискват, всеки може да го направи самостоятелно или с партньор.

Видеокамера

фотоапарат вода


пари


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница