Програма на курса 08. 45 00 ч. Регистрация. Кафе. Време за срещи и дискусииДата27.09.2016
Размер44.91 Kb.

СЪДЪРЖАНИЕ


КУРС

УПРАВЛЕНИЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С КЛИЕНТИ (CRM)

Вторник, 10 юни 2014 г.

БАЛКАН СЪРВИСИС ООДПРОГРАМА НА КУРСА

08.45 - 9.00 ч.

Регистрация. Кафе. Време за срещи и дискусии.

09.00 - 9.15 ч.

Откриване.

1ва част

ВЪВЕДЕНИЕ В ПРОДАЖБИТЕ – НЕОБХОДИМОСТ, СТРАТЕГИИ И СПЕЦИФИКИ

9.15 - 9.45 ч.

Какво всъщност е CRM? Ползи и предимства от използването. Днешният бизнес климат и модерната организация. Защо ни е CRM?

9.45 - 10.30 ч.

Стратегическо значение на CRM и тенденции за развитие. Кратко представяне на Dynamics CRM 2013. Microsoft Dynamics CRM: Цялостно решение.

10.30 - 11.30 ч.

КЛИЕНТЪТ от 21 век. CRM решения и нови канали за продажби. CRM и истините на пазара. Нови канали за продажби = Нови стратегии за намиране на клиенти.

11.30 - 11.40 ч.

Кафе пауза. Време за срещи и дискусии.

11.40 - 12.10 ч.

Мобилен CRM. Управление на търговски екипи. CRM функционалност в системи за мобилни продажби и мърчандайзинг.

12.10 - 12.40 ч.

Кои са критичните условия за успешни проекти и ефективно използване на CRM технологиите при управление на продажбите. Дизайн на CRM системи. Стратегии за внедряване.

Как да „продадем” CRM проект на мениджмънта?12:45 - 13.30 ч.

Обяд. Време за срещи и дискусии.

2ра част

ПРАКТИЧЕСКИ КУРС НА ОСНОВАТА НА MS DYNAMICS CRM

13.30 - 14.00 ч.

Споделяне на добри практики от проекти на Балкан Сървисис в ритейл, мърчандайзинг, медиа, услуги и др.

14.00 - 14.45 ч.

Практическо обучение с казус върху реално приложение в MS CRM среда.

Какво е MS CRM? Стартиране на приложението.

Основната концепция на MS CRM.


14.45 - 14.55 ч.

Кафе пауза. Време за срещи и дискусии.

15.00 - 15.45 ч.

Упражнения: Въвеждане на клиенти, контакт, управление на продукти и ценови листи, проследяване на заявки и поръчки, маркетинг кампании и генериране на отчети.

15:45 – 16.00 ч.

Въпроси и дискусия.

16:00 – 16.15 ч.

Награди, анкета и връчване на сертификати.

ОСИГУРЕНИ

Компютърна зала с климатизация, обяд, кафе в паузите, безплатен паркинг.


ЛЕКТОРИ


Иван Арнаудов - CRM консултант, собственик и управител на Sales Strategy Consulting

Иван Арнаудов е собственик и управител на Sales Strategy Consulting Ltd, консултантска компания специализирана в изграждане, оптимизация и управление на търговския процес.

Натрупвайки над 14 години практически опит в управление и консултации на ключови проекти на водещи брандове като SAP, Cisco, Trend Micro и Infor в областта на комплексните продажби. Иван специализира в областта на Lead Management, Key Account Management и Business Development.

В България той помага с практически съдействия, Interim management и професионални консултации както на стартиращи, така и на малки и средни, местни и международни компании в ИТ, Финансовия и BPO сектори да изградят и внедрят процеса си на продажби, да намалят цената на придобиване на нови клиенти и да подобрят ефективността на търговските екипи.


Красимир Генчев - Старши консултант в CRM отдел на Балкан Сървисис

Красимир Генчев е старши консултант в Балкан Сървисис. Притежава опит в сферата на информационните технологии и тяхното приложение в бизнеса. Консултант е в редица CRM проекти в сферата на ритейл и дистрибуция, бизнес услуги и мърчандайзинг. Специалист в поддръжка на CRM решения, сървъри, умения за разрешаване на ситуации.

Сертификати: MS Certified Technology Specialist MS Dynamics CRM.Милен Манчев - CRM Sales Lead South Balkans

Милен Манчев отговаря за развитието на бизнеса със софтуерни решения на Майкрософт, предназначени за малки и средни предприятия в България. Сред неговите задължения са управление на предлагането на продукти и решения на Майкрософт на МСП, както и мотивация на партньорите на компанията, работещи в този пазарен сегмент.

Преди да се присъедини към екипа на Майкрософт, Милен Манчев е работил в Hewlett-Packard България в продължение на 10 години, където е заемал последователно длъжностите „Продуктов мениджър” и Мениджър „Партньори”.

Милен е завършил Техническия Университет - София специалност „Електронна техника и микроелектроника”.


Христина Димитрова - Ръководител на CRM отдел на Балкан Сървисис

Христина Димитрова е Ръководител на отдел CRM решения в Балкан Сървисис. Притежава над 10 годишен опит в сферата на информационните технологии, проектен мениджмънт и бизнес анализ. Води множество проекти в сферата на ритейл и дистрибуция, медии, бизнес услуги и мобилен CRM. Участва като лектор в множество семинари и конференции на тема CRM. Консултант в редица проекти по разработката и поддръжката на бизнес решения.

Сертификати: MS Certified Technology Specialist MS Dynamics CRM; Managing Microsoft Implementations; Управление на проекти Prince 2


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница