Програма на пътуването: 1 ден 29. 12. 2018



Дата27.11.2018
Размер73.72 Kb.
#105996
ТипПрограма




ПРОМО оферта за Нова година в Прага

екскурзия със самолет


Детайли на полетите: 
София 12.50 - Прага 13.45 
Прага 14.30 - София 17.20 

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.09.2018 г.:

Дата на отпътуване

Възрастен в 
двойна стая

Единична стая

Трети възрастен 
на доп. легло

Дете до 11.99 г. 
с двама възрастни

29.12.2018

998 лв.

1 320 лв.

998 лв.

595 лв.


Програма на пътуването: 
1 ден – 29.12.2018 
Сбор на летище София в 10.50 ч. за полет в 12.50 ч. Пристигане на летище Прага в 13.45 ч. Посрещане и трансфер до хотела, хотел Clarion Congress 4*- много добър 4-звезден хотел, в близост до МОЛ, с 3 ресторанта, СПА център, на спирка на метрото. Настаняване в хотела. 
Екскурзионна програма в Прага /включена в цената/
Трансфер с автобус до центъра на града - Храдчани за пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод на български език.По време на програмата ще имате възможност да видите: Пражки Храд – стария замък (отвън), катедралата “Св. Вит” (влиза се вътре, но без да се прави пълна обиколка), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, Мала страна, Стената на Джон Ленън, Карловия мост, Старе место с Тинския храм, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. (“Орлой”), Нове место – Вацлавския площад; Унгелт – най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепният Пражки общински дом (Обецни дум), Карловият Университет, най-старият в Централна Европа и театърът. По време на обиколката ще имате възможност за кратка почивка по време на обиколката. Връщане в хотела с метро. Нощувка. 

2 ден – 30.12.2018 
Закуска. Свободно време. 
По желание и срещу доплащане: Целодневна екскурзия до Дрезден 
Отпътуване от хотела в 08.00 ч. за един от най-красивите градове в Германия. Градът често е наричан „ Флоренция на Елба“, заради множеството си панорамни гледки. Екскурзията е целодневна, продължава 10-11 часа. Завръщане в хотела. 
По желание и срещу доплащане:Вечеря-спектакъл в средновековна кръчма
Вечерята е на 5-степенно меню и продължава от 19.30 до 22.30 ч. 
Нощувка. 

3 ден – 31.12.2018 
Закуска. Свободно време. 
По желание и срещу доплащане: Полудневна екскурзия до Кутна Хора. 
Отпътуване около 09.00 ч. от хотела и след около час пътуване през красивата Бохемия, пристигане в Кутна Хора. Завръщане в хотела около 15 .00 ч. Свободно време. 
Вечерта: посрещане на Нова година с Гала Вечеря в балната зала на хотела (срещу задължително доплащане). Вечерята е на бюфет от 19:30 до 00:00 ч., с вкл. 2 чаши шампанско, неограничена консумация на безалкохолни напитки, бира, вино и топли напитки; ресторантът е отворен до 01:00 ч., но след полунощ гостите заплащат допълнително консумацията. 
Нощувка. 

4 ден – 01.01.2019 
Закуска. Свободно време. 
По желание и срещу доплащане: Целодневна екскурзия до Карлови Вари. 
Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Връщане в хотела привечер.
В 18.00 ч. може да се насладите на градските фойерверки в чест на посрещането на Новата година. 
По желание и срещу доплащане: Вечеря - круиз по р. Вълтава от 19:00 ч. 
Круизът продължава около 3 ч. с вечеря на блок маса, аперитив и музика на живо. 
Нощувка. 

5 ден - 02.01.2019 
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела до 12.00 ч. Трансфер до летището за полет до България в 14.30 ч. Пристигане в София в 17.20 ч. 

До 6 януари в Прага има Коледен базар – всеки ден от 10 до 22 ч – един от най-известните в Европа, разположен в Стария град и Венцеслаския площад. Многото подаръци и сувенири, които ще видите, са само малка част от колоритната гледка – греяно вино, наденички и триделник – типичния сладкиш, много музика и песни и разбира се – празнично настроение. 

Цените включват: 
самолетен билет за директен полет София – Прага – София с АК Bulgaria Air и включени летищни такси; 
включен чекиран багаж до 23 кг. 
4 нощувки със закуски в хотел Clarion Congress 4* - при настаняване се изисква гаранционен депозит от 100 €, които се възстановяват при напускане на хотела; 
посрещане и трансфери летище – хотел – летище; 
полудневна обзорна пешеходна обиколка на Прага с местен професионален екскурзовод на български език 
медицинска застраховка с покритие 5 000 евро на човек за лица до 65 г; 
слушалки по време на екскурзионната програма в Прага 

Срещу задължително заплащане предварително: 
Новогодишна вечеря в балната зала на хотел Clarion Congress 4* - 148 лв на възрастен и 74 лв за дете до 9.99 год (Вечерята е на бюфет от 19:30 до 00:00 ч., с вкл. 2 чаши шампанско, неограничена консумация на безалкохолни напитки, бира, вино и топли напитки; ресторантът е отворен до 01:00 ч., но след полунощ гостите заплащат допълнително консумацията.) 
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" за лица над 65 г. - 8 лв. 

Срещу заплащане по желание: 
Допълнителни екскурзии 
Разходи за градски транспорт 
Разходи от личен характер 

Допълнителни екскурзии: 
Пешеходна обзорна обиколка на Прага 
включена в цената 
По време на обиколката се разглеждат: Пражки Храд – стария замък (отвън), катедралата “Св. Вит” (влиза се вътре, но без да се прави пълна обиколка), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, Мала страна, Стената на Джон Ленън, Карловия мост, Старе место с Тинския храм, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. (“Орлой”), Нове место – Вацлавския площад; Унгелт – най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепният Пражки общински дом (Обецни дум), Карловият Университет, най-старият в Централна Европа и театърът. Самостоятелно връщане в хотела и настаняване. Свободно време. Обиколката трае около 3-3.5 часа, с местен екскурзовод на български език. 

Вечеря-спектакъл в средновековна кръчма
Цена: 60 евро/ възрастен, 50 евро/ деца до 11 г.
Вечерята е в центъра на града от 19.30 ч. до 22.30 ч. и включва: 5 ястия, неограничена консумация на вино, бира и безалкохолно и програма - танци, музика, рицарски двубои и не включва транспорт. 

Полудневна екскурзия до Кутна Хора
Цена на човек: 42 евро
Отпътуване около 09.00 ч. от хотела и след около час пътуване през красивата Бохемия, пристигане в Кутна Хора, град-обект на Световното културно наследство на ЮНЕСКО, който процъфтява в миналото, благодарение на сребърните мини и се превръща във втория най-важен град след Прага в Кралство Бохемия. По време на екскурзията ще видите всички важни средновековни и барокови паметници, като бившия Централен кралски монетен двор, внушителния интериор на Катедралата „Св. Барбара“, както и костницата, известна със сложната си декорация от човешки кости. Връщане в хотела около 15.00 ч. 
Екскурзията се провежда при минимум 10 записани. Входната такса се заплаща отделно 7.5 евро. 

Целодневна екскурзия до Карлови Вари с местен екскурзовод на български език
Цена на човек: 67 евро
Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. През Карлови Вари минават и се сливат две реки – Охре и Тепла. Карлови Вари е най-големият курортен град на Чехия е с над 600-годишна SPA традиция. Един от най-старите, най-прочутите и попилите най-много история и звездна слава на квадратен метър. В продължение на векове градът е любимо място на световни знаменитости – като се почне от целокупния европейски нобилитет някога и се стигне до днешните кино идоли, които идват тук всяка година за престижния Международен филмов фестивал. Основан е в далечната 1358 година от чешкия крал и император на Свещената римска империя Карл IV. На територията му днес се разполагат 85 хотела и 12 горещи минерални извора. В рамките на курорта е и едно от най-старите и красиви голф игрища на Централна Европа. Създадено е още през 1904 г. и обявено за championship course, на което се играят престижни международни голф турнири. Привлекателно го прави не само величествената природа наоколо, но и фактът, че е само на 120 километра от столицата Прага. В Карлови Вари можете да опитате и популярният чешки ликьор – бехеровка. 
Екскурзията се провежда при минимум 10 записани. Включва: транспорт и местен екскурзовод на български език. Не включва: входни такси по желание извън програмата. 

Вечеря-круиз по р. Вълтава
Цена на човек: 43 евро/възрастен, 28 евро/дете до 11.99 г.
Вечерята продължава около 3 ч.; вечеря на бюфет, аперитив, музика на живо 

Целодневна екскурзия до Дрезден
Цена на човек: 72 евро / турист
Дрезден е един от най-красивите градове в Германия. Пешеходна обиколка с екскурзовод на български език и разглеждане центъра на Дрезден. Градът често е наричан „ Флоренция на Елба“, заради множеството си панорамни гледки. По време на разходката се разглеждат основните забележителности: Дрезденската църква „ Фрауенкирхе“ , бароковия дворец „ Цвингера“ , състоящ се от 4 здания. В двореца се помещава Дрезденската картинна галерия „Старите майстори“, където могат да се видят произведения на Рафаело, Тициан, Рембранд и др. (входна такса за посещение на двореца не е включена, възможно е в свободното време по желание) и църквата „ Хофкирхе“. Свободно време за разглеждане на Коледния базар, картинната галерия и пазаруване. 
В цената не са включени входове, туристите посещават галерии и музеи в свободното си време. Екскурзията продължава около 10-11 часа. 



9000 Varna, 11 Tsar Asen str., Tel: +359 52 600 225, tourism@vectratravel.com

1612 Sofia, 99 Vitosha Blvd., Tel: +359 2 408 30 30, tourism.sofia@vectratravel.com



Каталог: uploads -> excursions
excursions -> Екскурзия до йордания и израел с полет от варна 16. 10. 2016 – 23. 10. 2016 8 дни / 7 нощи Програма: Първи ден 16. 10. 2016
excursions -> Гърция – великден на Йонийското крайбрежие
excursions -> Бутиковият 5 звезден кораб, aqua amazon, има 16 дизайнерски апартамента за 32 гости
excursions -> Почивка в Сардиния Пролет – Есен 2016 Castelsardo Resort Village 4
excursions -> Harmony of the seas най-големия круизен кораб в света със специална цена за дата 03 юли от Барселона
excursions -> 1-ви ден 17. 10 /18. 10 Отпътуване от Русе -19. 30 ч. – паркинга на Централна жп гара -велико Търново –хотел «Етър» в 21. 00 ч. Габрово -23. 00-Бензиностанция Лук Ойл-01. 00-Стара Загора –Омв до автогара –Пловдив -02
excursions -> Програма: Ден 1: пристигане на летище Entebbe/ Kampala
excursions -> Програма: Ден 1: пристигане на летище Entebbe/ Kampala
excursions -> Програма: 8 дневен тур queen elizabeth горили и шимпанзета


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница